VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Kista, Kista

Heklagatan 81B

Välkommen till denna mycket fina lägenhet med det bästa läget i hela föreningen. Här bor man på 1 våning upp med fantastisk vy över området, ingen som helst insyn in i lägenheten och gott om ljusinsläpp med sol hela eftermiddagen/kvällen. Denna planlösning är unik även för området och saluförs sällan!

Genomgående nyproducerat (2016) skick med fräscha ytskikt. Samtliga kvadratmeter nyttjas optimalt med stort allrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter för sociala sammanhang. Praktiskt och rymligt sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. Utmärkt med plats för förvaring i garderober i hallen som rymmer säsongens plagg. Rymligt och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Precis utanför dörren finns även två förråd som tillhör lägenheten, nära och bra!

Ca 1 km norr om Kista centrum ligger det nybyggda området Kistahöjden. Här har du nära till allt du kan tänkas behöva. På ett par minuter når du närmaste busshållplats som tar dig till Kista centrum efter bara två stationer. Härifrån kan du ta tunnelbanan in till T-centralen på 17 minuter. Närmaste tunnelbanestation från huset är Husby som nås efter ca 10 minuters promenad. Är du bilburen tar du dig snabbt ut på E4:an. I Kista Galleria hittar du det mesta inom shopping, dagligvaruhandel, caféer, restauranger, service och nöjen i form av bland annat gocart, bio och bowling.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47.7 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3435 kr/mån
Rum 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2016-2017
Pris 1 895 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Deisam Sulayman
Reg. Fastighetsmäklare
0763-18 13 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

KISTATERRASSENS BÄSTA 2:A!

Planritning

Deisam Sulayman

Deisam Sulayman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Heklagatan 81B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47.7 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47.7 kvm
Byggnadsår 2016-2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Markvärmepump (el)
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Perfekt hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av hatthylla och garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till den bästa balkongen. Här har du fantastik vy över området och bästa solläget. I vardagsrummet har du INGEN insyn alls, faktiskt ingen insyn i hela lägenheten alls. Gott om plats för soffa, matbord och annan möblering.

Sovrum

Praktiskt och rymligt sovrum med plats för förvaring och dubbelsäng. Här finns idag garderober längs ena väggen. Fönster med ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa väggar. Denna lägenhet till skillnad från andra planlösningar möjliggör plats för dubbelsäng i sovrummet.

Kök

Fint och stilrent kök från Ballingslöv med gott om förvarning och ljusinsläpp. Köket har vita skåpluckor samt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Maskinellt utrustat med: spis, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro, kyl/frys och diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

Badrum

Rymligt och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här finns golvvärme, spegel, handfat i kommod och duschplats.

Balkong

Stor balkong med plats för utemöbler och även chans för mindre cafébord med stolar utanför entrédörren.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-07-09
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 231565001-0781B
Pris 1 895 000 kr Utgångspris
Avgift 3435 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten och grundutbud kabel-tv
Andel i förening 1,14031%
Andel av årsavgift 1,05989%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 426 735 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Kistaterrassen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-4599
Gatuadress c/o RIKSBYGGEN, BOX 9051
Postnummer 10271
Ort Stockholm
Epostadress brf.kistaterrassen@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kistaterrassen är en äkta bostadsrättsförening som består av 11 hus med 111 bostadsrätter på Kistahöjdens solsida.

OMRÅDE
Äger föreningen marken Nej, tomträtt
Antal lägenheter 111
Parkering Föreningen har 46 parkeringsplatser utomhus som kostar ca 440 kr/månad.
Tv och bredband I månadsavgiften ingår ett grundutbud från Telia med följande kanaler: SVT 1, SVT 1 HD, SVT 2, SVT 2 HD, SVT 24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV 4 och Axess TV. Bredband tecknas separat från valfri leverantör.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Vid hus 8, 10 och 11 finns rum för rullstolar och barnvagnar. Cykelparkering finns vid hus 2, 5 och 7. Utanför hus 1 och 6 finns molokstationer för hushållssopor och det finns även 6 miljöstugor i närheten.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Till lägenheten hör två förråd precis utanför lägenheten.
- Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Dokument

Området

I området finns bland annat Kista galleria som erbjuder shopping och bekvämligheter. I kista finns även en biograf samt Kista Gård Park.

Närområde

I närområdet finns Kista galleria som erbjuder alla bekvämligheter i form av shopping, resturanger samt kommunikation.

Kommunikation

Kista erbjuder även god kommunikation i form av lokaltrafik genom den blåa tunnelbanelinje som tar 18 minuter till Stockholm central. Kista bussterminal är även ett nav för busslinjer som går till stora delar av norra Stockholm här finns även flygbussar till Arlanda och Bromma.

Parkering

Parkering finns i stora delar av Kista. Bland annat erbjuder gallerian många platser under dagstid.

Övrigt

TRÄNING OCH MOTION:
Närhet till 8-tal olika gym inom radie av 1-2km. 1 minuts gångavstånd till badminton hall. 2 nya Padelcenter att ta del av inom 1km. Närhet till ute gym, hela Järvafältet och Igelbäckens naturreservat för promenad- och cykelmotion.

Räkna på ditt nya boende