Visningar

Tisdag 5 Mars Välkommen på visning! Anmäl dig på MOHV.se för information om tid.
  • Dela via:
Liljeholmen, JÖNKÖPING

Starrgatan 3

Välkommen till Starrgatan 3!
Nu erbjuds en bostad som lämpar sig utmärkt för både förstagångsboende, studenter och veckopendlare. Bostaden är belägen på Liljeholmen, ett stenkast från parken och ett par minuter ifrån vätterstranden. På andra plan möts du av en välplanerad hall och 28 kvadratmeter som är renoverat i en enhetlig stil. Här har du ett genomtänkt hem som erbjuder ett ordentligt kök med bekvämligheter så som diskmaskin. Sovalkoven är inramad med platsbyggd förvaring. Och all yta däremellan ger dig möjlighet att möblera och skapa ett hem enligt dina önskemål.

Föreningen erbjuder dig en avgift på otroliga 1343 kr i månaden, vilket gör att du har pengar över till annat. Förutom låg avgift får du en trygghet tack vare föreningens goda ekonomi och låga belåningsgrad. Med god likviditet och årliga avsättningar för underhåll finns här marginaler.

Med detta boende på Liljeholmen har du grönytor precis intill vid Liljeholmsparken och även utmed Vättern. Soliga dagar blir stranden den självklara samlingsplatsen som nås på några minuter. Centrala Jönköping och Högskolan nås genom en kortare promenad eller cykeltur. För längre resor eller lata dagar går bussen med täta avgångar från närliggande station.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 28 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1343 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1950
Pris 1 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Etta på Liljeholmen med riktigt låg avgift!

Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Vätterstranden
Vätterstranden
Vollybollsplan vid Vätterstranden
Vollybollsplan vid Vätterstranden

Planritning

Planritning
Planritning
Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Starrgatan 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 28 kvm. Se allmänt om lägenheten
Hiss Nej
Våning 2 av 3

Byggnad

Boarea 28 kvm
Byggnadsår 1950
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader UTRYMMEN UTANFÖR BOSTADSRÄTTEN:
Det finns ett källarförråd ( Förrådet nyttjas med allmän nyttjanderätt ).
Det finns ett vindsförråd ( Förrådet nyttjas med allmän nyttjanderätt ).

Rum

HALL

Välkommen in genom entrén! Här möts du av en välplanerad hall. Väggarna är målade i en grå ton och innanför dörren ligger det kakelplattor på golvet. I hallen finner du en garderob som ger möjlighet till bra förvaring.

Badrum

Direkt till vänster från hallen möts du av bostadens badrum. Badrummet är utrustad med handfat, överskåp med spegel, dusch samt WC. Väggarna är täckta med vitt kakel och på golvet ligger svart klinkers.

KÖK

Köket består av svarta släta luckor med handtag i svart skinn. Bänkskivan är i laminat och är likaså mörk och på väggen sitter mosaik i en grå pärlemorton. Köket är utrustad med ugn, spis, fläkt, kyl samt frys. När det kommer till bekvämligheter så finns även en diskmaskin som så snyggt är integrerad.

VARDAGSRUM/SOVALKOV

I bostadens enda rum finner du, förutom köket, en sovalkov som är inramad med platsbyggd förvaring. Resterande yta rymmer både soffa och matplats. Väggarna och garderoberna är målade i en grå ton och på golvet finner du ett laminatgolv i en grå ton.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-05
Primärenergital 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer 106-106-018
Pris 1 395 000 kr utgångspris
Avgift 1343 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg, ett grundutbud av kanaler, telefoni samt bredband 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.
Driftkostnad 3 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 300 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnaden är cirkauppgifter och baseras på nuvarande ägares förbrukning med en vuxen i hushållet.

Andel i förening 1,4943%
Andel av årsavgift 1,4943%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 78 757 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn Brf Framtidshem nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 726000-3152
Hemsida http://framtidshem1.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Framtidshem nr.1 i Jönköping bildades år 1948 på Liljeholmen i Jönköping. Föreningen äger fastigheten Fågeln 12 med tre bostadsbyggnader på adresserna Rosenbergsgatan 9, Starrgatan 3 och Lönnholmsgatan 10. Fördelat på dessa hus finns totalt 33 st lägenheter i storlek mellan 1-4 rok och tre olika lokaler som uthyres till olika verksamheter.

Utöver lägenhetsutrymmen har varje hus ett gemensamt utrymme i källaren för cykelförvaring och lägenhetsförråd finns både i källaren och på vinden. Husen delar på en gemensam tvättstuga (belägen i källaren på Starrgatan 3) och i en av byggnaderna finns också en bastu med dusch som får nyttjas av föreningens medlemmar. Vår och höst har föreningens medlemmar en gemensam städdag.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar 2000 Fönster och balkongdörrar
2001-2002 Kallvattenstammar
2006 Stamrenovering
2008 Takbyte
2014 Byte av balkonger och räcken
2018 Byte av radiatorer, spolning av stammar, OVK
2021-2022 Separering av dagvatten och avlopp. Rörbyte från brunn och mot parkeringen.
2022 montering och installation av 8 st laddstolpar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Under 2023 kommer offert tas in för byte av mätartavlor och byte av elkablar i fastigheterna.
Parkering Föreningen har 19 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Till dessa är det separat kö.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Com Hem, ett grundutbud av kanaler, telefoni samt bredband 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

VätterstrandenVollybollsplan vid VätterstrandenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparken

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närområde

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Möjlighet finns för dig som är folkbokförd i området och äger ett fordon att teckna boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun.

Räkna på ditt nya boende