Visningar

Tisdag 3 Oktober Tidsbokad visning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för info om tid!
  • Dela via:
Jönköping - Öster, Jönköping

Slottsgatan 41A

Centralt belägen endast ca 1,5 km från högskolan finner ni denna modernt utrustade etta med stor söderbalkong. Här erbjuds 34 välplanerade kvadrat i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkalat badrum utrustat med kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds såväl inne i lägenheten som via tillhörande lägenhetsförråd som nås smidigt via hiss i samma byggnad.

En kort hisstur ner till Slottsgatan och du känner genast av stadspulsen. Här bor du nämligen i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. Maten handlar du bekvämt på närliggande och superfräscha Coop (öppet 06-23) eller ICA. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Låg månadsavgift som inkluderar snabbt bredband är såklart även det fördelaktigt för dig som ska börja studera, flytta hemifrån eller som helt enkelt ska nyttja bostaden som övernattningslägenhet. Möjlighet finns även att hyra ut bostaden i andra hand (beslut efter individuell prövning).

Sammanfattningsvis- bo snyggt och modernt i centralt belägen bostadsrättsförening med närhet till det mesta och bästa som Jönköping har att erbjuda!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 34 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2342 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 700 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Stilren och välplanerad cityetta med närhet till ALLT!

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slottsgatan 41A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. föreningen, Övrigt - allmänt om lägenheten
Hiss Ja
Våning 2 av 5

HALL
Ljus och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning direkt till höger innanför entrén. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Till vänster från entrén sett ligger det helkaklade badrummet med grått klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschvägg i klarglas, handfatskommod, badrumsspegel med belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

KÖK
Stilrent kök i skandinavisk design från Ballingslöv med vita överskåp, mörkgrå underskåp samt vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och inbyggd micro. Golvet är beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Matplats finns för fyra sittande intill fönster i söder.

BALKONG
Från Köket nås den stora balkongen i söderläge. Tack vare balkongen storlek finns det gott om plats för balkongmöblerna.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för såväl soffgrupp som för arbetshörna, och tack vare planlösningen får man undan sängen från de sociala ytorna. Förvaring erbjuds via två helgarderober. Även här är golvet beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Rummet får härligt ljusinsläpp från fönster i söder.

Byggnad

Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader UTRYMMEN UTANFÖR BOSTADSRÄTTEN:
Det finns ett förråd nyttjas med allmän nyttjanderätt.
Balkong nyttjas nyttjas med allmän nyttjanderätt.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 175-175-016
Pris 1 700 000 kr utgångspris
Avgift 2342 kr/mån
Kommentar till avgiften Bostadstillägg samt bredband 100/100 ingår i månadsavgiften. Kostnader för värme, vatten och hushållsel uppmätes och debiteras bostadsrättsinnehavaren separat.
Driftkostnad 10 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 3 000 kr
  • Vatten/avlopp: 2 200 kr
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaden är cirkauppgifter och baseras på nuvarande ägares förbrukning med en vuxen i hushållet.

Andel i förening 1,83%
Andel av årsavgift 1,83%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 550 943 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn Studio 50
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-8892
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen innehar fastigheten Citadellet 10 med äganderätt. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostdshus med adresserna Slottsgatan 41 A-B. Totalt finns 49 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden färdigställdes 2018. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder. Städning av trapphus och innergård sköts av inhyrd personal.

Föreningen godkänner enligt stadgarna andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare efter särskild prövning.
Föreningens ekonomi Nästa planerade budgetmöte är i augusti/september 2023 och ett av ämnena är omförhandling av lån som löper ut. Styrelsen har indikerat på en total höjning från ursprungsavgift om ca 30 % med anledning av detta samt att de inte höjt avgiften sedan föreningen startade för 5 år sedan.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 49
Parkering Föreningen har egna parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Tele2 (Com Hem) som levererar TV, telefoni och bredband.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Balkong Balkong i söderläge om ca 7 kvm.

Dokument

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närområde

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, förskola och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Räkna på ditt nya boende