Jönköping - Öster, Jönköping

Slottsgatan 41A

Bo mitt i city endast ca 1,5 km från Jönköping University!
På Slottsgatan 41 finner ni en av Jönköpings modernaste bostadsrättsföreningar Studio 50! Föreningen består av totalt 49 snygga studiolägenheter och nu blir en av dem lediga lagom till höstterminen 2022. Tidigare inflytt är möjlig! Den aktuella lägenheten är belägen på andra våningen och är fördelad på 34 smarta kvadratmeter. Här erbjuds en öppen men lättmöblerad planlösning, stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkaklat badrum samt en stor södervänd balkong.

En smidig hisstur ner till Slottsgatan och du känner genast stadspulsen. Här bor du nämligen i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Föreningen godkänner andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare- även detta faktorer som gör Slottsgatan 41 till en smart och modern boendelösning.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 34 kvm
Avgift 1926 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren och välplanerad cityetta med närhet till ALLT!

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slottsgatan 41A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. föreningens information
Hiss Ja

HALL
Ljus och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning direkt till höger innanför entrén. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Till vänster från entrén sett ligger det helkaklade badrummet med grått klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschvägg i klarglas, handfatskommod, badrumsspegel med belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

KÖK
Stilrent kök i skandinavisk design från Ballingslöv med vita överskåp, mörkgrå underskåp samt vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och inbyggd micro. Golvet är beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Matplats finns för fyra sittande intill fönster i söder.

BALKONG
Från Köket nås den stora balkongen i söderläge. Tack vare balkongen storlek finns det gott om plats för balkongmöblerna.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för såväl soffgrupp som för arbetshörna, och tack vare planlösningen får man undan sängen från de sociala ytorna. Förvaring erbjuds via två helgarderober. Även här är golvet beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Rummet får härligt ljusinsläpp från fönster i söder.

Byggnad

Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd beläget i samma byggnad.

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer 175-175-016
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 1926 kr/mån
Kommentar Bredband 100/100 ingår i månadsavgiften. Kostnader för värme, vatten och hushållsel uppmätes och debiteras bostadsrättsinnehavaren separat.
Driftkostnad 7 620 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 2 220 kr
  • Vatten/avlopp: 2 200 kr
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaderna är cirkauppgiftera baserade på en vuxen i hushållet.

Andel i förening 0,0183%

Förening

Föreningsnamn Studio 50
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-8892
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen innehar fastigheten Citadellet 10 med äganderätt. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostdshus med adresserna Slottsgatan 41 A-B. Totalt finns 49 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden färdigställdes 2018. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder. Städning av trapphus och innergård sköts av inhyrd personal.

Föreningen godkänner enligt stadgarna andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare.
Föreningens ekonomi Styrelsen har beslutat att höja avgifterna med 2%.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 49
Parkering Föreningen har egna parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Com Hem som levererar TV, telefoni och bredband.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja

Övrigt

Balkong Balkong i söderläge.

Dokument

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närområde

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Räkna på ditt nya boende