Jönköping - Öster, Jönköping

Slottsgatan 41 A

Centralt belägen (endast ca 1,5 km från högskolan) finner ni denna stilrena och modernt utrustade etta. Njut av att bo högt upp i huset med fönster i två väderstreck och balkong i bästa söderläge. Här erbjuds 34 välplanerade kvadrat i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt gott om plats för att få undan sängen från de sociala ytorna. Genomgående stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkalat badrum utrustat med kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds såväl inne i lägenheten som via tillhörande lägenhetsförråd.

Läget på Slottsgatan kan knappast bli bättre. Här erbjuds närhet till hela centrala Jönköpings rika utbud av butiker, nöjen och service samtidigt som du har gångavstånd till några av stans mest populära naturområden så som Vätterstranden, Rocksjön och Knektaparken. Smidigt gång/cykelavstånd till högskolan gör dessutom detta till ett perfekt boendeför studenten.

En kort hisstur ner till Slottsgatan och du känner genast stadspulsen. Här bor du nämligen i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Låg månadsavgift som inkluderar snabbt bredband är såklart även det fördelaktigt för dig som ska börja studera.

Sammanfattningsvis- bo snyggt och modernt i centralt belägen bostadsrättsförening med närhet till det mesta och bästa som Jönköping har att erbjuda!

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 34 kvm
Avgift 1926 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 950 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modernt med söderbalkong & fönster i dubbla väderstreck

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slottsgatan 41 A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns förrådsutrymmen, cykelparkering och parkeringsyta för bilar.

Rum

HALL

Ljus och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning direkt till vänster innanför entrén. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM

Till höger från entréhallen sett ligger det helkaklade badrummet med grått klinkergolv och vita väggar. Badrummet är utrustat med dusch bakom duschvägg i klarglas, handfatskommod, badrumsspegel med belysning samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

KÖK

Stilrent kök i skandinavisk design från Ballingslöv med vita överskåp, mörkgrå underskåp samt vitt kakel ovan arbetsbänken. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn och inbyggd micro. Golvet är beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Matplats finns för fyra sittande intill fönster i söder.

BALKONG

Från Köket nås den stora balkongen i perfekt söderläge. Tack vare balkongen storlek finns det gott om plats för balkongmöblerna och läget i söder gör att solchanserna blir goda.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här finns plats för såväl soffgrupp som för arbetshörna, och tack vare den avskiljda sovalkoven får man undan sängen från de sociala ytorna. Förvaring erbjuds via två helgarderober. Även här är golvet beklätt med ekparkett och väggarna är vita. Rummet får härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer 175-175-030
Pris 1 950 000 kr utgångspris
Avgift 1926 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår bredband 100/100 och kabel-TV. Kostnader för värme, vatten och hushållsel uppmätes och debiteras bostadsrättsinnehavaren separat.
Driftkostnad 7 620 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 2 220 kr
  • Vatten/avlopp: 2 200 kr
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en vuxen person i hushållet.

Andel i förening 0,0183%

Förening

Föreningsnamn Studio 50
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-8892
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen innehar fastigheten Citadellet 10 med äganderätt. Fastigheten är bebyggd med ett flerbostdshus med adresserna Slottsgatan 41 A-B. Totalt finns 49 lägenheter i föreningen, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden färdigställdes 2018. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjes av Jönköpingsbostäder. Städning av trapphus och innergård sköts av inhyrd personal.

Föreningen godkänner enligt stadgarna andrahandsuthyrning samt juridisk person som köpare.
Föreningens ekonomi Styrelsen har beslutat att höja avgifterna med 100 kr/månad.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 49
Parkering Föreningen har egna parkeringsplatser som går att hyra för 600 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Com Hem som levererar TV, telefoni och bredband.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja

Dokument

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närområde

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Räkna på ditt nya boende