Visningar

Söndag 8 Oktober KL: 13:00 - 13:30 Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Samset, JÖNKÖPING

Sagogatan 8A

Ta chansen att flytta in i en modern fyrarummare med stort badrum och extra WC på populära Samset. På Sagogatan 8A erbjuds 93 välplanerade kvadratmeter med totalt tre möjliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med separat tvättavdelning samt extra WC och balkong i söderläge. Huset byggdes så sent som 2019 och är aktuell bostad är fortfarande i fint skick med genomgående ekparkettgolv och vitmålade väggar. Badrum och gäst-WC är helkaklade och köket är utrustat med modern maskinpark - alltihop i tidlös färgsättning. Med andra ord är det bara att flytta in och börja trivas här!

Föreningens innergård är mycket trevlig med fina planteringar och gott om plats för umgänge. Mitt på gården finns en gemensamhetslokal med kök och wc som medlemmar har möjlighet att använda och i cykelrummet finns eldrivna lådcyklar att låna. Föreningen är ansluten till Jönköpings stadsnät, Wetternet. Föreningen tillhandahåller anslutning till nätet, men omfattning och leverantör av TV, bredband och telefoni beställs och betalas av hushållen. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats via förningen.

På Samset bor ni lugnt och naturskönt med närhet till bland annat badsjö och fina motionsspår. I det direkta närområdet finns förskola och skola F-9. Från närliggande busshållplats avgår busslinje 11 med täta avgångar och tar er ner till Jönköping centrum på endast ca 10 minuter. Hela Jönköpings rika utbud av service, nöjen och butiker ligger endast ca 4 km vilket gör det tillgängligt även till fots eller med cykel för de dagar vädret tillåter och benen är pigga.

Sammanfattningsvis en riktigt bra fyrarummare belägen i stabil förening och i populärt område med närhet till båda lugn natur och stadspuls. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4368 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 600 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Ljus och trevlig fyra med söderbalkong & extra WC

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sagogatan 8A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. Föreningens information, se även övrigt
Hiss Ja
Våning 1 av 4, Markplan

Byggnad

Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Lägenhetsförråd finns på vinden. Föreningen har två miljörum utrustade med kärl för hulshållsavfall, matavfall samt de vanligaste övriga fraktionerna. På gården finns gemensam grillplats, samt lekpltser med bland annat rutschbana och klätterställning. På gården finns även ett gårdshus med cykelparkering samt gemensamhetslokal utrustad med allrum, kök och WC.

Rum

HALL

Rymlig och välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder. PÅ golvet strax innanför entrén ligger slitstarka gråa klinkers på golvet och längre in i hallen övergår golvet till ekparkett. Väggarna är vitmålade. Lite längre in till vänster i hallen erbjuds ytterligare förvaring via två st helgarderober.

SOVRUM 1

Till höger från entrén sett ligger det första av tre möjliga sovrum. Rummet är beläget mot föreningens lugna innergård i svalt norrläge vilket ger ett behagligt sovrumsklimat. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Även det andra sovrummet är bekäget med fönster mot innergården i norr. Även detta rum är väl tilltaget med gott om plats för säng och tillhörande möblemang. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUM 3

Det största av de tre möjliga sovrummen är även det beläget mot innergården i norr. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt gott om klädförvaring tack vare fem st platsbyggda garderober. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

BADRUM

Stort badrum med vita helkaklade väggar och gråa klinkers med behaglig värme på golv. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar, WC, dusch bakom duschväggar i klarglas, handdukstork samt separat tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och bänkyta för tvätthantering.

WC

Stort plus i kanten för den separata WC:n som underlättar familjens vardag. WC:n är utrustad med handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar samt WC. Även här är väggarna helkaklade i vitt om golvet beklätt med gråa klinkers. Storleken gör utrymmet perfekt för exempelvis upphängning av tvätt - supersmidigt!

KÖK

Ljust och trevligt kök utrustat med modern maskinpark med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd fläkt, diskmaskin, mikro samt hel kyl och frys. Köket har en tidlös färgsättning med vita skåpsluckor med rostfria handtag och vitt kakel ovan arbetsbänk i mörkgrå laminat. Gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. I köket finns plats för rejält matbord (6-8 sittande) intill fönster i söder men möjlighet finns att installera en ö på denna plats för att utöka antal skåp och bänkyta ytterligare för den som önskar.

VARDAGSRUM

I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet. Här erbjuds gott om plats för såväl matsalsbord som för soffgrupp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade, precis som i övriga lägenheten, vilket ger en enhetlig känsla till bostaden.

BALKONG

Från vardagsrummet nås balkongen belägen i solsäkert söderläge. Här finns gott om yta att möblera efter tycke och smak.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-09-20
Primärenergital 46

Ekonomi

Lägenhetsnummer 303516001-A1004
Pris 2 600 000 kr utgångspris
Avgift 4368 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstilläg och grundavgift till Wetternet.
Driftkostnad 12 110 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 348 kr
  • Hushållsström: 9 762 kr

Andel i förening 1,6856%
Andel av årsavgift 2,02943%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 163 963 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Orgeln i Jönköping
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-7530
Hemsida https://brforgeln.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Orgeln 1 i Jönköpings kommun. Föreningen består av totalt 50 lägenheter och 9 radhus upplåtna med bostadsrätt på adresserna Sagogatan 8-14. Den ekonomiska förvaltningen ombesörjs av Riksbyggen.

Flerbostadshusen är anslutna till fjärrvärmenätet. Uppvärmning i lägenheterna sker genom vattenburna radiatorer, samt förvärmd tilluft. Radhusen har en individuell frånluftsvärmepump med el som primär energikälla, I radhusen sker uppvärmningen genom vattenburen golvvärme på bottenplan och vattenburna radiatorer på plan två och vindsplanet.

Fastigheten är ansluten till det allmänna elnätet, varje lägenhet har ett eget elabonnemang. Solceller finns installerade på två av huskropparnas tak, elen som produceras används till den gemensamma fastighetselen, överproduktionen kommer att säljas.
I flerbostadshusen finns fyra centralt placerade aggregat med mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX). Radhusen har spaltventiler vid fönstren och mekanisk frånluft med värmeåtervinning via frånluftsvärmepump.

Två miljörum med hushållsavfall, matavfall och förpackningsinsamling av de vanligaste fraktionerna.

Till lägenheterna finns förråd på vinden.

Gården består av asfalterade ytor, plattbelagda ytor, gräsytor, planterade ytor med buskar och perenner, träd, odlingsytor för de boende, grillplats samt lekytor utrustade med rutschkana, lekhus och klätterutrustning.
Centralt på gården finns ett hus med cykelparkering och gemensamhetslokal med allrum, kök och wc. Gemensamhetslokalen kostar 200:- att hyra per tillfälle för medlemmar.

Det finns 3st el-lådcyklar att låna för medlemmar kostnadsfritt.

Porttelefon vid entrén.
Antal lägenheter 59
Parkering 63 parkeringsplatser inklusive besök/handikapp-platser. 16 av parkeringsplatserna är utrustade med laddning för elbil. Det är separat kö till parkeringsplatserna. Kostnad är 400:-/mån och parkeringsplats med el-laddning 1000:-/mån.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Jönköpings stadsnät, Wetternet. Föreningen tillhandahåller anslutning till nätet, men omfattning och leverantör av tv, bredband och telefoni beställs och betalas av hushållen.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Området är beläget på höjden ca 4 km sydväst om Jönköpings stadskärna. Ett trevligt bostadsområde bebyggt under senare delen av 2000-talet. Här finns villor, radhus och flerfamiljshus. Området erbjuder god skol- och barnosorg med nybyggda Vittraskolan (F-9) och Samset förskola. På Samset bor ni naturskönt och med närhet till bland annat friluftsområdet Hallby med populära löpspår, mountainbikeleder och fina skidspår vintertid. Vill ni bada ligger Axamosjön inte långt bort, även där finns fina löpspår men även en minigolfbana och ett utegym.

Närområde

Endast ca 5 minuters bilväg bort ligger Dalvik centrum med matbutik, kiosk och pizzeria.

Kommunikation

Samset trafikeras av busslinje 11 som avgår från närliggande hållplats 2-3 ggr/timmen.

Räkna på ditt nya boende