VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hagaberg, Jönköping

Pionjärvägen 74

Välplanerat radhus beläget på hörntomt. Här bor ni i populärt och barnvänligt område endast ca 7 km från Jönköpings absoluta stadskärna.
I det direkta närområdet finns det mesta den moderna familjen kan önska med gångavstånd till välsorterad Coop-butik, goda kommunikationsmöjligheter samt barnomsorg och skola årskurs F-9.

Själva huset är som nämnt beläget på hörntomt och i trevliga väderstreck vilket innebär att ni kan njuta av morgonkaffet på framsidan i öst och kvällssolen i trädgården eller uteplatsen på baksidan i väst. Invändigt erbjuds en välplanerad planlösning där entréplan välkomnar med en rymlig hall och tvättstuga direkt till höger. Till vänster finner ni köket med gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. Vidare finns en gäst-WC, ett sovrum samt vardagsrum på entréplan. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum i bra storlek, rymlig klädkammare, badrum samt ett allrum. Planlösningen är flexibel vilket innebär att möjlighet finns att ta ner eller flytta en del av innerväggarna för att skapa ytor och utrymmen som passar just er familj. Några på området har till och med låtit inreda vinden för att skapa ytterligare yta - möjligheterna är med andra ord många!

På Hagaberg bor ni med närhet till naturen samtidigt som ni aldrig har långt till stadspulsen. I närområdet finns bland annat elljusspår, lekplatser och pulkabackar. Jönköpings golfklubb är en nära granne så den golfintresserade kommer definitivt att trivas! Livsmedel handlar ni smidigt i närliggande och välsorterade Coop-butiken. Bilplatser finns att tillgå såväl ute på parkering som inne i garage. Ett garage tillhör varje fastighet. För er som hellre färdas kommunalt avgår bussen från närliggande hållplats och för er som tycker om att kombinera motion med transport finns cykelvägar hela vägen in till centrum.

Sammanfattningsvis ett riktigt trevligt boende i ett område som bör upplevas på plats!

Detta är en kommande försäljning som just nu förbereds- välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 127 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3 sovrum
Tomt 359 kvm
Byggnadsår 1980
Pris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Radhus på hörntomt i barnvänligt område

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pionjärvägen 74

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 127 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Irrläran 34
Boarea 127 kvm
Byggnadsår 1980
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Vattenburet system med elpanna
Övriga byggnader På framsidan finns en friliggande förrådsbyggnad.

Energideklaration

Utförd Beställd

Ekonomi

Taxeringsvärde 2 448 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 938 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 510 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 510 000 kr
Värdeår 1980
Summa inteckningar 2 137 750 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 359 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Jönköping Irrläran GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Totalt ingår 43 st fastigheter i samfälligheten som avser underhåll av gemensamma ytor (bland annat lekplatser, isbana och bollplan) samt underhåll av garage och parkeringsytor. Samfälligheten har även ett avtal med Telia gällande TV, bredband och telefoni. I dagsläget ingår bredband hastighet 100/100 Mbit/sek, ett grundutbud av TV-kanaler samt fast telefoni i samfällighetsavgiften. Utöver ovan nämnda så ingår även sophantering i avgiften som i dagsläget uppgår till 1 900 kr/kvartal.

I samfälligheten anordnas årligen höst- och vårstädning där medlemmarna gemensamt tar hand om området.

Planbestämmelser Stadsplan (1977-10-06)

Dokument

Området

Hagaberg är ett område beläget strax söder om Jönköpings stadskärna. Även om centrum är beläget endast ca 7 km bort så är Hagaberg ett lugnt och naturskönt område med närhet till bland annat populära Tabergsåleden. Området angränsar till Jönköpings golfklubb och här finns även andra sportanläggningar så som bland annat padelhall och elljusspår.

Närområde

I området finns en välsorterad Coopbutik.
Här finns även god skol- och barnomsorg i form av skola (F-9) och förskola.

Kommunikation

Från Hagaberg är det endast några få minuters bilväg in till centrum. Härifrån tar du dig även smidigt ut på E4:an. Området trafikeras av busslinje 28 som på ca 15 min tar dig in till central Jönköping. För dig som tycker om att kombinera motion med transport finns cykelväg hela vägen in till centrum.