Visningar

Tisdag 28 Maj KL: 16:00 - 16:30 Välkommen på tidsbokad visning. Anmäl dig på hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Skeppsbron, Jönköping

Oskarshallsgatan 3

På de 35 kvadratmetrarna ryms allt som behövs för det lilla hushållet. En öppen planlösning ger ett stort rum där även sängen får sin egen hörna. Bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är ingen självklarhet i en mindre lägenhet men här finns allt, det kanske inte gör vardagsbestyren roligare men i alla fall betydligt smidigare. Dubbla balkonger varav den ena med sjöglimt gör att du alltid har en plats i solen.

Föreningen SKPSBRON NR 1 - en nybildad förening där byggnationen slutfördes 2021. Här har man skapat en modern och trivsam miljö där du kan förvänta dig minimalt med underhåll framöver. Som medlem i förening har du tillgång till en rad förmåner som övernattningsrum och en gemensam takterrass som är tillgänglig för alla medlemmar. Denna vackra utomhusyta är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. I månadsavgiften på 2 364kr ingår värme, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägg. Varmvatten & el faktureras för egen förbrukning via föreningen.

Här bor du med bekväm närhet till allt du behöver - du har både gymmet och en livsmedelsbutik som grannar precis intill. Kollektivtrafiken är också lättillgänglig, vilket gör det smidigt att ta sig runt i staden. Bara ett stenkast från byggnaden ligger Munksjön, där en 5 km lång promenadväg runt sjön erbjuder naturskön avkoppling. På andra sidan sjön väntar Jönköpings stadskärna med sitt pulserande cityliv, shopping och restauranger. Dessutom når du högskolan på bara några minuters cykeltur.


MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 35 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2364 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2019-2021
Pris 1 700 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Upptäck denna moderna etta på Skeppsbron med en idealisk närhet till högskolan

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Oskarshallsgatan 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35 kvm. Se allmänt om lägenheten
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2019-2021
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader UTRYMMEN UTANFÖR BOSTADSRÄTTEN:
Det finns ett förråd (Nyttjas med allmän nyttjanderätt).
Balkong (Nyttjas med allmän nyttjanderätt)

Rum

HALL

Välkommen in genom entrén. Här möts du av en hall med gott om förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. På golvet ligger eklamellparkett och väggarna är målade i en vit ton.

RUM

Det här rummet ger plats för möblering av soffa, bord och säng utifrån behov och smak. På golvet ligger eklamellperkett och väggarna är målade i en vit ton.

KÖK

Köket är en del av den öppna planlösningen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn samt diskmaskin. På golvet ligger eklamellparkett och väggarna är målade i en vit ton.

BADRUM

Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golvet och kaklade väggar.

BALKONG

Balkong på 6 kvm med gott om plats för utemöblemang.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1-32
Pris 1 700 000 kr utgångspris
Avgift 2364 kr/mån
Kommentar till avgiften ingår värme, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägg
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,806%
Andel av årsavgift 0,81%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 484 687 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn BRF SKPSBRON nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-7973
Gatuadress Cementgatan 3
Postnummer 55329
Ort JÖNKÖPING
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen BRF Skpsbron Nr 1 bildades år 2018 och består idag av 66 bostadsrätter samt en lokal. Lägenheterna är fördelade över två byggnader som uppfördes 2021. Föreningen planerar upprätta en långsiktig underhållsplan för att hålla både husen och innergården i gott skick med hjälp av skötsel & trädgårdsarbete. Både teknisk och ekonomisk förvaltning hanteras av ARC Fastighetspartner AB. Adresser till byggnaden är Cementgatan 3 och Oskarshallsgatan 3. Den totala bostadsarean är 4 861 kvadratmeter.

Informationen är hämtad från ARC Fastighetspartner AB. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.
Antal lägenheter 66
Renoveringar nr
Parkering I garaget under fastigheten finns 27 platser som går att hyra mot en kostnad á 1 000kr/mån. Föreningen tillhandahåller även 6 laddplatser för elbilar mot en kostnad á 1 200kr/mån. Platserna fördelas via kösystem.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Innergården förvaltas av ARC Fastighetspartner AB.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns gemensam takterrass tillgänglig för alla medlemmar och lokalen har som syfte att agera övernattningsrum.
Övrigt * Cykelpool
* Bilpool (Ratta - Gratis medlemskap)
* Soprum

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Det senaste tillskottet i Jönköpings tillväxt är Skeppsbron. Det härliga läget vid Munksjöns södra spets ger dig en ständigt strandnära plats. Området kommer i framtiden bjuda på både butiker, caféer, restauranger och matbutik. Redan idag finns alla tänkbara bekvämligheter i grannområdet Munksjöstaden, beläget ett stenkast bort.

Närområde

Restauranger, caféer, vårdcentral, livsmedelsbutik och apotek finns i närområdet.

Kommunikation

På ett par minuter tar du dig ut på E4an med bil. Flertalet busslinjer anknyter till området. Promenad- och cykelavstånd till centrala Jönköping.

Räkna på ditt nya boende