Gräshagen, JÖNKÖPING

Nyckelvägen 4

Drömmig tvåa som har allt! Rymd och plats är bara förnamnet. Ta hissen högst upp i huset och stig rakt in i dina nya härliga 79 kvm som toppas med en inglasad balkong i sydvästligt läge på ca 14 kvm. Väl tilltagen hall med plats avhängning, möblemang och utrustat med en stor skjutdörrsgarderob. Badrummet ligger in till vänster och även det har fått gott om svängrum. Stilrent i grått och vitt med tvättavdelning. Rakt fram öppnar bostaden upp sig och erbjuder på en öppen stor yta där kök och vardagsrum ändå har var sin plats och binds ihop bra genom matplatsen. Fullutrustat kök från HTH med gott om förvaring och arbetsytor längst med ena väggen samt en härlig köksö att hänga runt. Rummet avslutas med lämplig vardagsrumsdel, generösa ljusinsläpp och mynnar ut i den inglasad balkongen med guldläge. Sovrummet är generöst tilltaget, utrustat med en extra stor skjutdörrsgarderob och har stort fönsterparti mot väster och även den utgång till balkongen. Ett hem med karaktär, hemkänsla, nykänsla och mycket låg boendekostnad är vad man får på Nyckelvägen 4. Genomgående vita väggar och trestavig ekparkett på golvet. Intill köket finns en stor klädkammare och förrådet som hör till bostaden är praktiskt beläget rakt utanför dörren i trapphuset.

Brf Lovisagatan är en välvårdad förening och där ekonomi & miljötänk redan fanns med från början. Husen är välbyggda lågenergihus och på taket finns solcellspanel vilket bidrar till låga driftkostnader. Medlemmarna kan ytterligare vara med och påverka sina egna driftkostnader ytterligare genom individuell mätning av el, värme och vatten. Hos vissa banker kan man därför ansöka om "grönt bolån" som kan ge fördelaktigare lånevillkor. Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet där internet och ytterligare kanaler kan tecknas utöver det grundutbud som ingår. Föreningen erbjuder platser för bilen i garage, carport samt vanlig p-plats ute. Självklart finns även platser för elbilar.

Gräshagen är ett lugnt område precis utanför Jönköping city och till högskolan & city cyklar man på 10 minuter. I närområdet finns det mesta man kan tänkas behöva för att underlätta vardagen så som ICA-butik, kiosk och pizzeria. Härliga motionsspår i naturen som ligger bakom nästa hus. Spåren tar dig snabbt upp till vattenledningsparken eller över till Mariebo, Bäckalyckan och stadsparken. Bussen avgår med täta avgångar från närliggande hållplats och tar dig in till centrala Jönköping på bara några få minuter. Har du bil så tar du dig även snabbt ut på riksväg 40.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 79 kvm
Avgift 2858 kr/mån
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris utgångspris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Drömmig tvårummare på toppen

Fråga gul Nyckelvägen 4

Fråga gul
Fråga gul
Nyckelvägen 4
Nyckelvägen 4

Planritning

Nyckelvägen 4
Nyckelvägen 4
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nyckelvägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 79 kvm. Förenings info se även allmänt
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme & solceller
Ventilation FTX
Övriga byggnader På gården finns ett soprum med sorteringsmöjligheter. Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns i husets entréplan. Förråd som hör till bostaden ligger på samma våningsplan som bostaden. Ca 2.70x1.70

Rum

HALL

Välkomnande hall med gott om förvaring i form av en inredd skjutdörrsgarderob direkt till höger. Plats finns för avhängning direkt till vänster och ytterligare plats för möblemang finns. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BADRUM

Väl tilltaget helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vitt samt grått kakel på väggarna. Utrustat med vit kommod med lådor och handfat, överskåp med spegeldörrar och överliggande belysning, arbetsbänk, tvättmaskin, tre överskåp, dusch med välvda vikdörrar i glas, wc, handdukstork, golvvärme samt spotlights i taket.

KÖK

Stilrent kök från HTH med vita släta luckor som kombineras med mörkgrå arbetsbänk och vitt kakel som stänkskydd. Utrustat med vitvaror från Bosch - kyl, frys, rostfri fläkt, inbyggd mikro, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, stor ho med engreppsblandare samt spotlights under överskåpen. Köksö med förvaring och bra arbetsyta. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM

Följs upp och breder ut sig efter köket. Generösa ljusinsläpp genom stort fönsterparti i gaveln, ytterligare ett fönster samt utgång till balkongen. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

BALKONG

Stor inglasad balkong i sydvästligt läge. Utrustat med grå balkongmatta på golvet, panelgardiner, belysning, eluttag och vikbara fönsterpartier.

SOVRUM

Väl tilltaget sovrum med stort fönsterparti samt utgång till balkongen. Utrustad med en stor skjutdörrsgarderob längst med hela ena väggen. På golvet ligger På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

FÖRVARING

Stor klädkammare med ingång från köket. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. Bostadens förråd ligger ute i trapphuset på samma våningsplan.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-06-05
Primärenergital 79

Ekonomi

Lägenhetsnummer 120-120-047
Avgift 2858 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår grundutbud med tv-kanaler. Individuell mätning av el, värme och vatten genom gemensamt avtal och faktureras via föreningen.
Driftkostnad 4 660 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Övrigt: 3 660 kr

Ca uppgifter och baserade på en vuxen i hushållet. Övrigt är den individuella kostnaden som nuvarande ägare har haft för sin förbrukning av värme, vatten samt förbrukningsel. Säljarens ca kostnad/ mån - Vatten - varmt och kallt 59 kr, Värme 127 kr , El 119 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,0819%

Förening

Föreningsnamn Brf Lovisagatan Jönköping
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-7056
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lovisagatan förvaltas av Jönköpingsbostäder och äger två lågenergihus med adress Nyckelvägen 2 och 4. Totalt finns det 50 st lgh i storlek 1 rok - 3 rok. Nyproducerade och inflyttningsklara Oktober 2016 med miljö, ekonomi och hög trivsel i fokus.

Lågenergihus innebär välisolerade hus som värms till stor del upp av värmen som kommer från människor, hushållsmaskiner och solinsläpp. På så vis förvaltar man värmen och återanvänder den vilket är miljövänligt. På båda husen finns solcellspaneler på taken vilket bidrar till närproducerad koldioxidneutral el till husets gemensamma ytor.

Det finns ett individuellt uppmätningssystem för el, värme och vatten för varje lägenhet vilket innebär att man endast betalar för sin egen förbrukning.

Gemensam grönskande innergård. På gården finns ett soprum med sorteringsmöjligheter. Utrymme för barnvagnar och rullstolar finns i husets entréplan.
Äger föreningen marken Ja
Parkering Finns 49 bilplatser: 19 garageplatser 550 kr/mån, (varav 2 elbilsplatser) belägna i källarplan på Nyckelvägen 2 8 carportplatser 450 kr/mån 23 parkeringsplatser utomhus (varav 4 elbilsplatser). 350 kr/mån Det går även bra att ladda elbil på gården. Varje bostadsrätt har rätt till en parkering dock följer inte p-platsen med bostadsrätten.
Tv och bredband Anslutet till fiber via Wetternet.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Gräshagen är beläget söder om Jönköping city och tar vid där området Torpa slutar. Ett lugnt och naturskönt område med flerfamiljshus och villor. Här finns fina motionsspår som leder upp till Vattenledningsparken, Mariebo och Stadsparken samt ner till Munksjöstaden och Södra Munksjön. Här finns dessutom en idrottsplats med flera fotbollsplaner.

Närområde

I området finns en Icabutik, en kiosk och en pizzeria. Gång/cykelavstånd till bensinstationerna & hamburgerrestaurangerna vid Jordbron samt in till centrala Jönköpings rika utbud av service.

Kommunikation

En av stamlinjerna, nr 3, trafikerar området med täta avgångar. Busshållplatsen ligger en gata bort och med bil tar du dig lätt ut på riksväg 40.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Övrigt

Gräshagsskolan F-6, Kyrkans öppna förskola, Junegården Servicehus Äldreboende, Stråga Fritidsgård

Räkna på ditt nya boende