Visningar

Söndag 21 Augusti KL: 14:30 - 15:00 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Måndag 22 Augusti Tidsbokad visning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för info om tid!
Liljeholmen, JÖNKÖPING

Mellangatan 53B

Varmt välkommen upp på gaveln!

+ Oslagbart låg avgift- endast 2383 kr/mån
+ Bredband inkluderat i månadsavgiften
+ Gavelläge med fönster i tre väderstreck
+ Stor söderbalkong

Här, på tredje våningen, bor du ljust och fräscht med fönster i tre väderstreck och väl tilltagen takhöjd. En bostad i genomgående fint skick med helkaklat badrum och stilrent kök utrustat med modern maskinpark. Såväl sovrum som vardagsrum erbjuder fönster i dubbla väderstreck och från vardagsrummet nås dessutom en stor balkong belägen i trevligt söderläge.

Stort plus för den oslagbart låga månadsavgiften på strax över 2000 kr (inklusive värme, vatten, TV och bredband) som ger dig en attraktiv boendekostnad och pengar över till annat.

Liljeholmen är ett trivsamt och populärt bostadsområde beläget mellan stand och park. Här bor du tillräckligt nära Vätterstranden för att kunna traska ner i badtofflorna för ett dopp en varm sommardag. Ett par gator bort finner du matbutik och restauranger. Bussen avgår med täta avgångar (ca var 10:e minut) från närliggande hållplats och för de dagar vädret tillåter finns både gång- och cykelväg längs med stranden hela vägen in till centrum och högskolan . Även Asecs köpcentrum är nära beläget.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt bra tvåa med oslagbart låg månadsavgift och närhet till det mesta.

Vill du veta mer om försäljningen, bostaden, föreningen eller området? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Marcus Privén 0735 18 97 75 alt. marcus.priven@mohv.se för mer information!

Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?
Maybe it's time to MOHV?

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 54.5 kvm
Avgift 2383 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1946
Pris 2 300 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Gavelläge med oslagbart låg månadsavgift!

Planritning

Marcus Privén

Marcus Privén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mellangatan 53B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Boarea 54.5 kvm
Byggnadsår 1946
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och ett förråd i källaren.
I huset med adress Rosenlundsgatan 4 ligger den gemensamma tvättstugan.

Rum

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger innanför dörren. Till vänster finns en väl tilltagen inbyggd garderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Redan i hallen upplevs bostaden extra luftig tack vare den tilltagna takhöjden.

BADRUM

Stambytt och helkaklat badrum i ljusa kulörer utrustat med vädringsfönster i norr, handfatskommod (2019), badrumsskåp med spegeldörrar, dusch bakom duschvägg i klarglas (2019) samt WC. Plats finns för tvättmaskin.

KÖK

Från hallen nås det stilrena köket med tidlöst vita skåpsluckor och grått kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med diskmaskin, mikro (2020), glashäll, kyl/frys (side by side), köksfläkt samt varmluftsugn. Ljusramp i taket ger trevlig belysning till köket och den förlängda arbetsbänken fungerar utmärkt som "bardel" med möjlighet till sittplatser. I köket erbjuds även plats för matbord åt 4-5 sittande om så önskas. PÅ golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen takhöjd och fönster i dubbla väderstreck (öst och syd). Ekparkett på golvet och vita väggar.

BALKONG

Från vardagsrummet nås den väl tilltagna balkongen belägen i bästa söderläge. Här kan du njuta av sol större delen av dagen och tack vare storleken kan balkongen möbleras efter önskemål och behov.

SOVRUM

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt två stora dubbelgarderober för praktisk klädförvaring. Även sovrummet erbjuder fönster i dubbla väderstreck tack vare gavelläget. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8-2096-1-43-1
Pris 2 300 000 kr utgångspris
Avgift 2383 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV och bredband via Telia (10/10 mbit).
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.

Inre reparationsfond 104 kr
Andel i förening 2,4484%

Förening

Föreningsnamn Brf Fursten
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 726000-4846
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Välskött och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening förvaltad av HSB. Föreningen består av 42 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Trappstädning av det egna våningsplanet var tredje månad. Trädgården sköts av några av föreningens medlemmar, den s.k "trädgårdsgruppen".
Föreningens ekonomi Ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med mycket låg belåning och låga avgifter.
Renoveringar Stambyte -01
Nya lägenhetsdörrar, nya takbetongpannor -02
Balkongerna nybyggda -06
Fönster renoverade utvändigt
Relining och målning av grunden Rosenlundsgatan 4 -18
OVK -19
Ny fjärrvärmeanläggning 2020
Målning av fasad och staket 2020
Parkering Möjlighet att teckna boendeparkering via Jönköpings kommun på omkringliggande gator för dig som är folkbokförd i området samt äger ett fordon. Kostnad 2022 är 600 kr/kvartal.
Tv och bredband Föreningens fastighet är anslutet till Telia fibernät. Ett grundutbud av TV-kanaler samt bredband (10/10 mbit) ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna avtal om högre hastighet hos leverantören. Kostnad från 99 kr/mån för 100/100 mbit (mer information och gällande priser finner ni på telia.se.

Dokument

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närområde

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Möjlighet finns för dig som är folkbokförd i området och äger ett fordon att teckna boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun.
Kostnad för 2022: 600 kr/kvartal.

Räkna på ditt nya boende