Visningar

Tisdag 4 Oktober KL: 17:00 - 17:30 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Söndag 9 Oktober KL: 11:30 - 12:00 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Boka visning
Gräshagen, Jönköping

Lovisagatan 25C

Varmt välkommen till Lovisagatan 25C. Nu saluförs en behaglig gavellägenhet i hjärtat av Gräshagen!

+ Insynsskyddad
+ Gavelläge
+ Söderbalkong
+ Renoverat kök & badrum

Insynsskyddad och tre trappor upp välkomnas vi av 4 RoK på 87 kvm som tillhandahåller tre sovrum, ett luftigt vardagsrum, toalett samt modernt renoverat kök & badrum. Gavelläget märks tydligt med gott ljusinsläpp från tre väderstreck. Om inte det skulle vara nog så erbjuder söderbalkongen goda möjligheter att njuta av solen!

"Vi föll för en gavellägenhet med mycket ljussläpp utan insyn. Till våren är det jättefint när alla träden blir gröna och framåt hösten skiftar färgerna precis utanför fönstret!"

Snart erbjuds här en riktigt fin lägenhet med gångavstånd till mataffär, skolor, restauranger, grönområden och goda bussförbindelser. I månadsavgiften på 4 820 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och internet (250/250 Mbit fiber) via Tele2 samt bostadsrättstillägg. Mer information om BRF Näktergalen 4 finns under fliken "Fakta" på vår hemsida.

Vill du veta mer om försäljningen, bostaden, föreningen eller området? Kontakta mig på 0735 18 97 75 alt. marcus.priven@mohv.se för mer information!

Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?
Maybe it's time to MOHV?

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 87 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4820 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1948
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Insynsskyddad gavelfyra på trivsamma Gräshagen!

Planritning

Marcus Privén

Marcus Privén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lovisagatan 25C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 87 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 87 kvm
Byggnadsår 1948
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag, besiktning utförd 2020
Övrigt om byggnaden Nuvarande säljare renoverade köket och badrummet 2017/18. I samma veva öppnades upp mellan köket & vardagsrummet.
Övriga byggnader Förråd som hör till bostaden finns på vinden och i källaren.

Rum

HALL

Välkommen in! Här erbjuds gott om avhängningsmöjligheter samt bra med plats för förvaring i den stora garderoben direkt till vänster. Från hallen nås bostadens alla rum. Ljusa väggar med mönstrad strukturtapet och på golvet ligger körsbärslaminat.

SOVRUM x3

Lägenheten erbjuder tre bra sovrum. I sovrum 1 är väggarna målade i vitt med grå fondvägg. Sovrum 2 & 3 har istället vit tapet. På golvet i sovrum 2 ligger samma körsbärslaminat som i hallen. Sovrum 1 & 3 har eklaminat. Enbart sovrum 3 har inbyggd förvaring i form av linneskåp. Varje sovrum har varsitt 2-luftsfönster.

BADRUM

Nyligen renoverat badrum i grått ytskikt med större kakelplattor på väggarna och klinkergolv. Utrustningen består av golvvärme, handdukstork, dusch, tvättmaskin samt handfat med kommod. Längs med ena väggen sitter en praktiskt arbetsbänk & spegel ovan handfatet.

VARDAGSRUM

Generöst till ytan och lättmöblerat vardagsrum som rymmer större matgrupp, soffgrupp samt mediamöblemang. För modernare touch valde nuvarande säljare att ta bort en del av väggen mellan kök och vardagsrum. Ingången från hallen pryds av en charmig dörr med glasparti. Ljusinsläpp från 2-luftsfönster i både syd & öst. På golvet ligger ekparkett med holländskt mönster och väggarna har vit tapet.

BALKONG

Från vardagsrummet nås även en insynsskyddad söderbalkong med trall på golvet och skärmtak. Ca 5 kvm med plats för mindre matgrupp eller mindre loungeset.

KÖK

Parallellköket genomgick en renovering i samband med badrumsrenoveringen -18. Stilrena materialval & stommar från IKEA. Gott om förvaring bakom de vita köksluckorna. Arbetsbänken har en marmormönstrad laminatskiva med matchande väggskiva ovantill belyst med integrerade ledlampor. Utrustat med hel kyl & frys, inbyggd mikro, upphöjd integrerad ugn, integrerad diskmaskin, handfat, induktionshäll samt köksfläkt. Matplats vid 2-luftsfönstret för 4-6 personer. Vitmålade väggar & ljust trämönstrat laminatgolv.

WC

Inredd med vägghängd toalett, handdukstork, handfat med kommod samt tillhörande spegel. Ljusgråa målade väggar med kakel ovan handfatet. På golvet ligger vit klinker.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-12-11
Primärenergital 148

Ekonomi

Lägenhetsnummer 115-115-005
Pris 2 395 000 kr
Avgift 4820 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet (250/250 Mbit fiber) via Tele2 samt bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 11 501 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 277 kr
  • Hushållsström: 7 224 kr

Driftkostnaderna är ca uppgifter baserad på två vuxna i hushållet med rörligt elavtal.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Inre reparationsfond 13 975 kr
Andel i förening 1,419%

Förening

Föreningsnamn Brf Näktergalen 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 726000-4036
Gatuadress Lovisagatan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Näktergalen består av 90 bostadsrätter samt 17 lokaler på fastigheten Näktergalen 4. Lägenheterna är fördelade i fem bostadshus uppförda 1948 med adresserna Lovisagatan 25-33. Den totala bostadsarean är 5 926 kvadratmeter och fastighetens areal är 9 350 kvadratmeter. HSB sköter fastighetsförvaltning & Jönköpingsbostäder förvaltar föreningens ekonomi.

Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning samt styrelseordförande. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 90
Antal lokaler 17
Renoveringar UTFÖRDA:
* 2021 - Fönsterbyte, Lovisagatan 25 & 29
* 2020 - OVK
* 2019 - Installation av rörelsestyrd belysning på samtliga vindar
* 2019 - Fönsterbyte, Lovisgatan 27, 31 33
* 2018 - Nytt avtal med Tele2
* 2017/18 - Renovering av tvättstuga, torkrum och mangelrum (Lovisagatan 27 & 31)
* 2016/2017 - Byte av el i allmänna utrymmen, målning av källargångar, rörelsestyrd belysning
* 2015 - Samtliga nycklar byts till nytt nyckelsystem (KABA)
* 2014 - Obligatorisk ventilationskontroll
* 2013 - Ny utebelysning, asfaltering, nya elkablar in till husen, dränering och nya avloppsstammar från källare och ut till gatan
* 2011 - Nya dörrar till ICA, nya brandsäkra källardörrar
* 2010 - Fasadrenovering
* 2005 - Takbyte på samtliga hus
* 2004 - Obligatorisk ventilationskontroll
* 2003 - Stambyte samt badrumsrenovering i samtliga lägenheter/lokaler
* 2001 - Nya avloppsstammar i samtliga kök
Parkering Totalt finns 74 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för 100 kr/månad. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Utöver parkeringsplatserna finns även 7 st MC-platser.
Tv och bredband Fastigheten är ansuten till Tele2. Ett grundutbud av Tv-kanaler och bredband med 250mbit/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns att köpa till extra tjänster direkt via Tele2.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Gemensamt i föreningen finns ett rymlig övernattningsrum med tre bäddar som hyrs ut till föreningens medlemmar för 100 kr/natt samt ett hobbyrum i källaren som är bokningsbart.
Tvättstuga och torkrum finns i källarplan på Lovisagatan 27 och 31. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Övrigt

Allmänt om bostaden Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Gräshagen är beläget söder om Jönköping city och tar vid där området Torpa slutar. Ett lugnt och naturskönt område med flerfamiljshus och villor. Här finns fina motionsspår som leder upp till Vattenledningsparken, Mariebo och Stadsparken samt ner till Munksjöstaden och Södra Munksjön. Här finns dessutom en idrottsplats med flera fotbollsplaner.

Närområde

I området finns en Icabutik, en kiosk och en pizzeria. Gång/cykelavstånd till bensinstationerna & hamburgerrestaurangerna vid Jordbron samt in till centrala Jönköpings rika utbud av service.

Kommunikation

En av stamlinjerna, nr 3, trafikerar området med täta avgångar. Busshållplatsen ligger en gata bort och med bil tar du dig lätt ut på riksväg 40.

Parkering

Fri parkering på gatorna.

Övrigt

Gräshagsskolan F-6, Kyrkans öppna förskola, Junegården Servicehus Äldreboende, Stråga Fritidsgård

Räkna på ditt nya boende