Jönköping - Öster, Jönköping

Lantmätargränd 1

En lyxig cityetta med sovalkov som är belägen på en tvärgata bort från Jönköping Östers sköna stadspuls. Hissen tar dig bekvämt ner till entréplan och sen finns allt du kan behöva inom 5 minuters promenad. Granne med Vox Hotell, perfekt för dina långväga gäster, när du inte orkar laga mat eller vill runda av med en skön aw. Nästa granne är mysiga och familjära Stuk, ett bageri, vinbar, och kafé - allt i ett. Vättern med dess fina strandpromenad finns bara några meter bort och nås snabbt och lätt vid övergången en bit bort vid hamnpiren. De 46 kvm är genomtänkta och utnyttjade på bästa sätt där den tänkta klädkammaren har blivit en sovalkov och på så sätt fått bort sängen från den sociala ytan. I hallen finns det plats för ytterligare förvaring och den leder vidare fram till allrummet som öppnar upp sig och där man möts av stora fönsterpartier rakt fram. Här erbjuds en spännande öppen yta med flera möbleringsalternativ. Genomtänkt kök med förvaring och fullutrustat med vitvaror. Sällan erbjuds ett badrum av detta slag i små bostäder. Väl tilltaget, helkaklat och utrustat med egen tvättavdelning, mycket praktiskt och bekvämt.

I månadsavgiften ingår även Telia trippel play med internethastighet på 100 Mbit/s.

Ett perfekt boende för dig som inte söker det större palatset men ändå inte vill tumma på bekvämligheterna!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 46 kvm
Avgift 2432 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2010/2011
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor cityetta med alkov & fullutrustad med alla bekvämligheter!

Lantmätargränd 1

Lantmätargränd 1
Lantmätargränd 1

Planritning

Lantmätargränd 1
Lantmätargränd 1
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lantmätargränd 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 46 kvm. föreningsinfo, se även allmänt
Hiss Ja

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning direkt till vänster. Plats ges för ytterligare förvaring till höger in innan de två garderoberna. På vägen in till allrummet, på vänstersidan, finns ett städskåp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vitmålade.

SOVALKOV
Den tänkta klädkammaren i hallen har blivit en mysig sovalkov. Här ges plats för en 1.20 säng om så önskas.

BADRUM
Helkaklat badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch med vikbara glasväggar, wc, vit kommod med handfat, spegel med belysning, tvättmaskin, torktumlare (-17), arbetsbänk, överskåp, golvvärme, handdukstork samt vädringsfönster.

KÖK
Stilrent kök med vita luckor, svart kakel som stänkskydd och mörkgrå arbetsbänk i laminat. Utrustat med häll, integrerad fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt rostfri kombinerad kyl/frys.

ALLRUM
Stort och härligt rum med en hel vägg fylld med fönster och fransk balkong som ger skönt ljusinsläpp. Här ges möjlighet till olika möbleringsalternativ och vill man få ut sängen hit så får den också plats. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 46 kvm
Byggnadsår 2010/2011
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX/F
Övriga byggnader Cykelförvaring i entréplan.
På gården finns det sittgrupper, sopstation samt cykelställ med tak.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-12-08
Primärenergital 76

Ekonomi

Lägenhetsnummer 099-099-013
Pris 1 995 000 kr
Avgift 2432 kr/mån
Kommentar Inkl värme, kabel-tv, internet 100 Mbit/s, telefoni samt bostadsrättstillägget. Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och månadens efter. Även hushållsel köps in kollektivt och mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras månaden efter av föreningen.
Driftkostnad 3 852 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 452 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet. Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och månadens efter. Även hushållsel köps in kollektivt och mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras månaden efter av föreningen.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,8801%

Förening

Föreningsnamn Brf Agnet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-7366
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Agnet 1 och består av två flerfamiljshus med totalt 34 bostadsrättslägenheter.
Gård med sittgrupper, sopsortering och takat cykelställ. Cykelförvaring finns även i entréplan.

Kostnad för varm- och kallvattensförbrukning mäts individuellt för varje enskild lägenhet och månadens efter. Även hushållsel köps in kollektivt och mäts individuellt för varje enskild lägenhet och regleras månaden efter av föreningen.

https://www.hemsidan.com/agnet/

AB Jönköpingsbostäder sköter den ekonomiska förvaltningen.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar 2021: Under året 2021 har föreningen genomfört större investeringar på gården med installerad port. På gården finns plats för cykelställ, avfallssortering för brännbart/matavfall samt utemöbler för föreningens medlemmar att nyttja.
2021: Ny energideklaration.
2021-2022: Sett över värme- och vattensystem.
2021-2022: Justering golvvärmereglering.
Parkering Föreningens har garage i entréplanet. 22 bilplatser och 1 mc-platser. Separat kö. Två kommunala parkeringsgarage finns i närheten, P-garage Aktern & P-hus Sesam
Tv och bredband Anslutet till Telia Fiber där tv, internet 100 Mbit/s samt telefoni ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Balkong Fransk balkong. På gården finns sittgrupper

Dokument

Området

På Öster finns allt du kan tänkas behöva på bekvämt avstånd. Här ligger Jönköpings största shoppingområde där gallerior blandas med mysiga butiker och restauranger längst med kullerstensgatorna. I närområdet finns dessutom härliga naturområden, stränder och promenadstråk.

Närområde

Här återfinns all tänkbar service i det direkta närområdet så som blanda annat matbutiker, apotek, systembolag, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola.

Kommunikation

Från närliggande busshållplats avgår två av stamlinjerna som tar dig till större delen av Jönköping med omnejd. Gångavstånd till Jönköping resecentrum varifrån fler bussar samt tåg avgår.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även ett stort torg med många parkeringsplatser samt större parkeringsyta precis i utkanten. Boendeparkering på gatorna kan tecknas via kommunen.

Räkna på ditt nya boende