Budgivning pågår

Senaste bud:
2 000 000 kr

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Liljeholmen, Jönköping

Bomgatan 2D

Denna tvårummare på markplan och dessutom på populära Liljeholmen är väl värd att utforska. Direkt innanför entrén välkomnas du av en trendig ribbpanel på väggen i hallen. På golvet ligger det ett snyggt samt praktisk klinkersgolv. Renoveringar har lyft bostaden med exklusiva detaljer och stilrena materialval. Den generösa planlösningen präglas av enhetligt enstavsparkettg från hall till vardagsrum. Köket är modernt och utrustat med en vinkyl, och det uppdaterade badrummet erbjuder smakfulla inredningsdetaljer samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet i behagligt norrläge är rymligt med generösa garderober och en elegant heltäckningsmatta som ger en känsla av lyx och komfort.
Den rymliga uteplatsen i söderläge är kronjuvelen i denna bostad. Perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar under soliga dagar och milda kvällar. Här finns gott om utrymme för utemöbler, blomsterplanteringar och möjlighet till odling för den med grönt intresse. Sammanfattningsvis en bostad att bara flytta rakt in i och börja trivas.

Bostadsrättsföreningen erbjuder sina medlemmar trivsel och trygghet. Föreningens ekonomi är mycket stabil och resulterar i en låg belåningsgrad på 4199 kr/kvm. I avgiften på 4551kr till föreningen ingår värme och vatten. Det ingår även internet och tv-kanaler. Får ni långväga gäster övernattar de med fördel i övernattningslägenhet som hyrs ut via föreningen för 200 kr/natten.

Att bo på Liljeholmen innebär närhet till både stadspuls och naturområden. Det är gång/cykelavstånd till det mesta men skulle vädret svika eller benen kännas trötta så avgår flera av stadsbussarna från närliggande hållplatser och tar er på ett smidigt sätt in till centrala Jönköping, Huskvarna och vidare.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 67.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4551 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 1984
Pris 2 050 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Rymlig tvåa på markplan med egen uteplats i söderläge!

Vätterstranden
Vätterstranden
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken
Liljeholmsparken

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bomgatan 2D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 67.5 kvm. Se allmänt om lägenheten
Hiss Ja
Våning 1 av 3

Byggnad

Boarea 67.5 kvm
Byggnadsår 1984
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

HALL

Välkommen in genom entrén! Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder innanför entrén. Längre in i hallen erbjuds ytterligare förvaring via en platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Väggarna är dels målade i en grå ton och en vägg är smyckad med en modern ribbvägg. På golvet ligger ett klinkergolv närmast entrén.

SOVRUM

Till vänster om entrén ligger sovrummet. Här infinner sig en lyxig hotellkänsla tack vare den stilrena grå heltäckningsmattan och väggarna i en grön ton. Det finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Klädförvaringen hanteras av en platsbyggda garderob.

BADRUM

Badrummet är utrustat med en dusch med vikbara klarglasväggar, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande kommod, badrumsskåp och WC. På väggarna sitter kakel i en vit ton och på golvet ligger ett klinkergolv i mörkgrått.

VARDAGSRUM

Det rymliga vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot kök och matplats. Här erbjuds stora och lättmöblerade ytor med plats för både en soffgrupp och ett extra matsalsbord om så önskas. Väggarna är målade i en mörkare ton, och på golvet ligger en enstavsparkett.

UTEPLATS

Från vardagsrummet leder dörren ut till uteplatsen i söderläge. Uteplatsen är rymlig och omgärdad av ett staket. Här finns gott om plats för en utegrupp, men även möjlighet att odla blommor eller grönsaker.

KÖK

Modernt kök med gott om bänkyta och skåpsförvaring. Vita skåpsluckor och svart kakel ovan en vit bänkskiva i avonite. Maskinparken består av kyl/frys, ugn, integrerad diskmaskin, glashäll, köksfläkt samt vinkyl. I anslutning till köket finns matplats för 4-6 sittande intill fönstret. På golvet ligger enstavsparkett och väggarna är tapetserade i ljusa nyanser.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-22
Primärenergital 104

Ekonomi

Lägenhetsnummer 65
Pris 2 050 000 kr
Avgift 4551 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, tv-kanaler och bredband
Elförbrukning 2 487 kWh/år
Driftkostnad 7 056 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 376 kr
  • Hushållsström: 4 680 kr

Driftkostnaden är cirkauppgifter och baseras på nuvarande ägares förbrukning med en vuxen i hushållet.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,9204%
Andel av årsavgift 0,9204%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 274 494 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Flora 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716403-1747
Gatuadress Barnarpsgatan 23
Postnummer 55316
Ort JÖNKÖPING
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningens fastighet Flora 4 är bebyggd med fem bostadshus med adresserna Östra Storgatan 128, Lönnholmsgatan 3-5, Bomgatan 2 samt Lillgatan 10-14. Föreningens 99 st bostäder är samtliga upplåta som bostadsrätter. Innergården är lugn och barnvänligt samt välskött med sittplatser samt grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär.
Föreningen har välskötta fastigheter och en god ekonomi med låg belåningsgrad.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 99
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2023- Takbyte och ventilation garage
2021- Renovering övernattningslägenhet och ladd-station för elbil
2020- Renovering föreningslokal, flytt av dagvattenledning
2019- Byte låssystem
2018- Nya hissar
2017 - Takrenovering och montering av solpaneler, ventilationsbyte Lönnholmsgatan, byte av belysningsarmatur gårdsmiljö
2015 - Byte av undercentral till fjärrvärme, indragning av fiber
2013 - Fönsterbyte, renovering tvättstugor
2012 - låssystem, målning av trapphus, ventilation Östra Storgatan

PLANERADE RENOVERINGAR:
Tätning av läckage i garage
Parkering Föreningen har ett garage under fastigheten med infart från Lönnholmsgatan. Här finns 69 platser som tilldelas medlemmarna via separat kö. Kostnad 550kr / mån. Idag finns 8 st parkeringsplatser med laddmöjlighet i garaget, när efterfrågan på laddning av elbil ökar har föreningen möjlighet att utöka dessa platser.
Tv och bredband Anslutet till Telias fibernät. I månadsavgiften ingår tv-kanaler (Telia lagom) samt bredband 500/500 Mbit/s. För den som önskar finns möjlighet att mot avgift öka hastigheten på bredbandet och/eller beställa fler TV-kanaler.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Gemensamt i föreningen finns tvättstugor och cykelförråd.
Föreningen har även en föreningslokal utrustad med kök och toalett (renoverad 2021) och en övernattningslägenhet med fyra bäddar (renoverad 2021) som hyrs ut till föreningens medlemmar för 200kr/natt.

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

VätterstrandenVollybollsplan vid VätterstrandenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparkenLiljeholmsparken

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närområde

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Möjlighet finns för dig som är folkbokförd i området och äger ett fordon att teckna boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun.

Räkna på ditt nya boende