Visningar

Måndag 12 December KL: 17:00 - 17:30 Varmt välkommen på visning!
Hammarbyhöjden, Johanneshov

Lidköpingsvägen 6, vån 1 (våning 3 mot slänten)

Andrahandsuthyrning enligt föreningens riktlinjer tillåten samt balkong bland trädtopparna!

Belägen högt upp bland trädtopparna finner du denna mycket fina och helt nybyggda etta med balkong i fritt samt skyddat läge. Ta chansen att bli den första att flytta in denna påkostade bostad med genomgående fina materialval som fönsterbänkar i kalksten. På golvet ligger ett vitlaserat ekgolv och väggarna målade i vitt. Köket från Vedum går i vitt med en vacker bänkskiva i stenkomposit och med maskinell utrustning som diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, bänkkyl med frysfack. Vidare finner du ett påkostat badrum i modern tappning med klinker samt kakel i kalkstensdesign.

Från bostaden har du Hammarbyhöjdens mysiga centrum samt tunnelbana på några minuters promenad. I Hammarbyhöjdens centrum finner du matbutik, blomsteraffär, apotek, caféer och restauranger. Med tunnelbana tar du dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm, City och Hammarby sjöstad.
För den som tycker om friluftsliv och att röra på sig finns ett stort utbud med närhet till både Nacka naturreservat och Hammarbybacken som precis utökat sitt utbud från enbart skidåkning till cykling, sommarskidåkning, klätterpark samt cykling.

Här har du tunnelbanan en minut bort där du tar dig till Södermalm på endast fem minuter samt centralen på tretton minuter. Mycket smidigt att även cykla in till Södermalm och Hammarby sjöstad. I närområdet finner du mataffärer, gym och restauranger. Runt omkring bostaden finns fina grönområden som Nytorps gärde och ett stenkast bort finner du arenaområdet vid Globen.

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 21 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1440 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 450 000 kr / Bud

Ansvarig mäklare
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Andrahandsuthyrning tillåten!

Planritning

Tomas Andersson

Tomas Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lidköpingsvägen 6, vån 1 (våning 3 mot slänten)

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 21 kvm. Enligt ritning ca
Hiss Ja

Husen ligger i sutterängplan. Bostaden ligger på våning 1 från gatan men är våning 3 mot dit den vetter.

Byggnad

Boarea 21 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk till- och från luft (FTX)

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3:1101
Pris 2 450 000 kr / Bud
Avgift 1440 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, kallvatten
Driftkostnad 4 787 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 516 kr
  • Hushållsström: 1 691 kr
  • Övrigt: 2 580 kr

Övrigt avser obligatoriskt avgift för bredband.1

Andel i förening 0,78%

Förening

Föreningsnamn Brf Triolen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-4857
Gatuadress .
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 72
Parkering Parkering Garage 20-platser varav 7 laddplatser. Lediga platser finns. Kostnad: 10 platser finns till en kostnad om 1 625 kr / mån 3 platser finns till en kostnad om 1 375 kr / mån 7 laddplatser finns till en kostnad om 2 375 kr / mån Kostnad för faktisk elförbrukning debiteras utöver månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Lägenhetsförråd
Ett förråd till varje lägenhet, belägna i hus II och hus III. Lägenhetsförråd utförs som typ Troax eller motsvarande med betonggolv samt målade väggar och tak.

Barnvagn-& Rullstolsförråd
Barnvagnsförråd finns beläget i hus I och hus II. Rullstolsförråd finns beläget i hus I, hus II och hus III. Betonggolv samt målade väggar och tak.

Cykelförråd & cykelparkering
Cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Cykelförråd utförs med betonggolv samt målade väggar och tak. Miljörum Bostädernas miljörum är beläget på entréplan i hus II. Betonggolv samt målade väggar och tak.
Övrigt Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Airbnb.

Föreningens hus värms upp med bergvärme och på hus 1 sitter solceller.

Dokument

Området

Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus fr.n 30- och 40-talet. Området är idag ett mycket attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer - ett boende i en friare miljö. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken inom gångavstånd för den som gillar skidåkning. På bekvämt avstånd finns det mysiga centrumet på Finn Malmgrens Plan med service och närbutiker. T-bana Hammarbyhöjden och Gullmarsplan som tar dig in till Södermalm på ca 5 minuter och till T-Centralen på 10 minuter.

Räkna på ditt nya boende