Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 12:00 - 13:00 Varmt välkommen på visning!
Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Stuterivägen 22

Exklusivt och nyproducerat kedjehus i bostadsrättsform om ca 137 kvm med tillhörande tomt producerat 2017/2018. Bostaden är fördelad i två plan med kök och umgängesytor på entréplan samt tre sovrum och ett allrum på övre plan. På taket sitter solcellspaneler som producerar el till hushållet och förbättrar boendeekonomin. Bostaden är i mycket gott skick, energieffektiv och har genomgående moderna och stilrena materialval.

På entréplan möts du av den raka trappan som öppnar upp en central slits med ljusinsläpp genom våningsplanen. Här återfinns ett välutrustat kök med vitvaror från tillverkare som garanterar långvarig kvalitet. Vardagsrummet med sina stora fönster och glasade altandörr gör det enkelt att ta sig mellan vardagsrum och uteplats.

På övre plan finns det tre rymliga sovrum, ett allrum, ett stilsäkert badrum och en klädkammare.

Golvvärme i husen ger både en behaglig känsla och möjlighet till att hålla en lägre energiförbrukning. Det genomgående golvet i vitpigmenterad ask förhöjer den ljusa, luftiga känslan.

Med sina resliga gavlar utgör Vattmyra Ängs hus både ett tydligt motiv och en siluett som är lätt att känna igen. Den naturliga färgskalan i grånat trä, antracitgrå detaljer och en mörkgrå fasad gör att husen smälter in med omgärdande natur och bebyggelse. Husen binds samman av en öppen träpergola med parkeringsutrymme för två bilar. Ett privat förråd skiljer uteplatsen och tomten från granne och gård. Huset har en eldriven terassmarkis installerad sommaren 2019, och fönstermarkiser installerade våren 2020. Från vardagsrummet når du uteplatsen med trädäck som det är bara ett steg från trädäcket till gräsmattan och gård. Mot gatan ramas hus och tomter in av planteringar, häckar och entré.

Här bor du i ett mysigt och nyproducerat rad/kedjehusområde om totalt 34 bostäder varav 18 hus ingår i välrenommerade Erik Wallins projekt Vattmyra Äng. Bostadsrättsföreningen har ett orangeri/växthus som både kan användas i vardagen och bokas för kalas eller middagsbjudning. Inom några hundra meter finns det lekparker, ett nybyggt utegym, boulebana, två nybyggda förskolor, en grundskola, gräsyta för fotbollsspel och pulkabacke vintertid. Engelska skolan finns inom 800 meter - även detta utan att behöva korsa någon bilväg. För utflykt eller jogging finns friluftsområdet och naturreservatet Järvafältet. På en kvarts promenad ligger Jakobsbergs centrum med flertalet butiker samt pendeltågsstation med ca 18 min in till Odenplan. För den som gillar shopping tar det ca 5 minuter med bil till mycket populära Barkarbystaden där du finner samtliga butiker du kan tänkas behöva.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 137 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4970 kr/mån
Rum 5
Hiss Nej
Byggnadsår 2017
Pris 5 595 000 kr / Bud

Ansvarig mäklare
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Emilia Engrund
REG. FASTIGHETSMÄKLARE
0700-53 37 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Exklusivt kedjehus i välskött förening

j

j
j

Planritning

Ritning Entréplan
Ritning Entréplan
Ritning Övre plan
Ritning Övre plan
Tomas Andersson

Tomas Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stuterivägen 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 137 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Kedjehus
Boarea 137 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Frånluftsvärmepump samt solpaneler. Vattenburen golvvärme i samtliga rum
Ventilation Frånluftsvärmepump samt solpaneler

Rum

Bostäderna

För drygt 180 år sedan stod Jakobsbergs gård på sin höjd och blickade ut över åkrar och ängar med betande boskap. I förgrunden låg torpet Tallhammaren. Året var 1830 då konstnären M G Anckarswärd avbildade det landskap som nu ska få en ny historia. Vi ger nya familjer chansen att bosätta sig vid Vattmyravallens grönområde, en plats att slå sig till ro vid. I våra enfamiljshus finns det utrymme för att både växa och leva länge. Från förskola till högstadie, allt inom samma trygga avstånd. När det väl är dags att flytta till hus är det skönt att kunna tänka långsiktigt. Er framtida historia startar idag.

Entré

Välkomnande och möblerbar hall med stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv med golvvärme och väggarna är målade i greige.

Kök

Rymligt kök med gott om förvaringsskåp och bra med arbetsytor. Matplats för ca 4 personer. I köksutrustningen finns spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro diskmaskin samt kyl och frys. I anslutning till köket finns ett förråd under trappan.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen och tomten. Här finns plats för såväl större matsalsmöbel, större sittgrupp som övrigt trivselmöblemang. En mindre del är öppet till nock som ger en härlig känsla av rymd och ett härligt ljus. Uteplatsen och tomten ligger i bästa söderläge.

badrum

Fint badrum som känns lyxigt i materialvalen. Snyggt grått klinker med golvvärme på golvet och vita kaklade väggar. I badrumsinredningen finns WC, tvättställ med kommod samt duschhörna med duschvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Vädringsfönster finns.

Övre hall

När man kommer upp till övervåningen via den raka trappan möts man av ett härligt ljusinsläpp. Via "slitsen" ser man ner till vardagsrummet nedanför. Snyggt räcke i glas som ger ett luftigt intryck. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare.

Allrum

Mysigt allrum som även skulle kunna göras om till en fjärde sovrum. Rummet är perfekt som tv-rum eller varför inte det lyxiga hemmakontoret.

Sovrum 1

Stort "Master Bedroom" med plats för dubbelsäng och ett antal garderober för klädförvaring. Utsikt över den bilfria innergården.

Sovrum 2

Stort sovrum som idag disponeras som barnrum. Ett antal inbyggda garderober för klädförvaring.

Sovrum 3

Ett sovrum som idag disponeras som barnrum. Flyttbara garderober finns för klädförvaring.

Badrum

Lyxigt badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. I badrumsinredningen finns WC, tvättställ med kommod samt badkar. Vädringsfönster finns.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-12-14
Energikonsumtion 27 kWh/m2 år.
Primärenergital 48

Ekonomi

Lägenhetsnummer N4 lgh 22
Pris 5 595 000 kr / Bud
Avgift 4970 kr/mån
Kommentar inklusive Kallvatten, Telia kabel-TV och bredband
Driftkostnad 14 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 6 000 kr
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 6 000 kr

Elkostnaden avser både hushållsel och uppvärmning

Andel i förening 5,5556%

Förening

Föreningsnamn Brf Vattmyra Äng
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-4539
Gatuadress .
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen 18 kedjehus i bostadsrättsform.
Äger föreningen marken ja
Tv och bredband Telia kabel-TV och bredband ingår i avgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Övrigt

Parkering Plats för 2-3 bilar på uppfarten
Uteplats Uteplats på baksidan av huset, med altan samt gräsmatta som ligger i sydväst

Dokument

Området

Längs den lugna slingan Stuterivägen ligger Vattmyra Äng, mitt i hjärtat av stadsdelen Vattmyra i Järfälla. Här finner du 34 rad- och kedjehus som är anpassade till omgivningarna. Ett boende placerat lika nära förskola och skolor som centrum och pendeltåg. Vattmyra Äng ligger lugnt och skyddat utan någon genomfartsväg. Varför inte vara med och spela lite landbandy? En förskola är placerad 100 meter från Vattmyra Äng. Vattmyraskolan med stora gräsängar för lek och idrott finns på 350 meters gångavstånd och på 800 meters avstånd ligger Internationella Engelska Skolan. Alla tillgängliga utan att korsa en enda väg. Jakobsbergs centrum med alla sina butiker ligger 15 minuters promenad bort. Där återfinns också närmaste pendeltågsstation. Barkarby handelsplats ligger ca 1,5 km från Vattmyra Äng.

Räkna på ditt nya boende