VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Huskvarna - Egnahem, HUSKVARNA

Egnahemsvägen 2C

Nu har du chansen att förvärva denna lägenhet på hela 149 kvm med en magisk panoramavy över både Husvarna och Jönköping. Bostaden är bekvämt belägen på första plan och med en egen ingång. Innanför dörren möts du av en välkommande rymlig hall samt goda förvaringsmöjligheter. Dessutom har du en fungerande öppen spis som ger en hög mysfaktor. Här har du ett hem som erbjuder ett snyggt och modernt kök med gott om plats för en matgrupp. Från denna plats tar du dig ut till den rymliga altanen på 30 kvm. Här kan du avsluta din dag med en grillmiddag i kvällsolen. Fördelar med bostaden är stora fönsterpartier i såväl kök och vardagsrum. De stora fönsterpartierna bjuder inte bara på utsikten utan också ett fint ljusinsläpp in genom lägenheten. I badrummet är det ljust kakel och ett läckert mörkt klinkers. När det kommer till bekvämligheter så finns både tvättmaskin, torktummlare samt golvvärme.

Bostadsrättsföreningen Hakarps-Fagerslätt är en mindre förening som resulterar i lite rörelse och en lugn atmosfär. Det finns gemensamma utrymmen som garage, snickeri samt bastu och dusch. Andra fördelar är att det finns gott om parkeringsplatser och dessutom utan avgift. Men bäst av allt är föreningens stora trädgård som ger en riktig huskänsla. Här finns flera uteplatser att njuta på. Du kan ta vara på härliga stunder i pergolan och till barnen finns en lekplats.

När det kommer till området så har du nära till flera grönområden med bland annat utsiktsplatsen i Huskvarna och vandringsleder. Är du en aktiv person så har du IKHP nära som erbjuder allt ifrån skidor, cykel och motionsspår. I området finns även god skol- och barnomsorg samt kollektivtrafik.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 149 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 8400 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1901
Pris 2 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Josefin Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 78
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

149 kvm lägenhet med huskänsla på Egnahem!

Planritning

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Egnahemsvägen 2C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 149 kvm. föreningens info, se allmänt
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Byggnad

Boarea 149 kvm
Byggnadsår 1901
Kommentar till byggnadsår Ombyggnad 2005
Uppvärmning Bergvärme
Övriga byggnader Gemensam bastu, dusch, snickeri samt garage

UTRYMMEN UTANFÖR BOSTADSRÄTTEN:
Källarförråd - förrådet nyttjas med allmän nyttjanderätt
Förråd i byggnaden på fastigheten - förrådet nyttjas med allmän nyttjanderätt
Altan ca 30 kvm - altanen nyttjas med allmän nyttjanderätt

Rum

HALLEN

Välkommande rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skor till vänster. Direkt i hallen möts du av bostades öppna spis och längre in finns ytterligare förvaring i form av platsbyggda garderober. På väggarna har du en vitmålad stående panel samt målade gråa väggar. På golvet ligger klinkers i en grå ton som möts längre fram med ett laminatgolv.

BADRUM

Direkt till höger från hallen når du bostadens badrum. Badrummet är utrustad med WC, dusch, dubbelhandfat samt en kommod med en spegel över. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet har du svart klinkers. Övriga bekvämligheter som tvättmaskin, torkrummlare samt golvvärme finns.

KÖK/MATPLATS

Du har en öppen planlösning mellan köket och matplatsen med stora fönsterpartier som skapar en härligt ljusinslapp. Köket är vitt med släta luckor och raka handtag i silver. Kaklet är även det vitt och bänkskivan i laminat går i gråa toner. Köket är utrustat med rymlig kyl och frys, ugn, spis samt fläkt. I övrigt finns detaljer som spotlights. Intill köket finns det gott om plats för matbord samt sittplats för 6-8 personer. Väggarna är målade i en grå ton och på golvet ligger det ett laminatgolv.

ALTAN

Från köket tar du dig ut till den stora altanen på 30 kvm som ligger i västerläge. Här finns plats för såväl matplats som loungedel.

ALLRUM

Allrummet består av två delar. En del mot stora fönsterpartier med en fantastisk utsikt. Idag är den delen möblerad som ett tv-rum och den andra delen har platsbyggda hyllor och är möblerad med ett skrivbord. Väggar med stående panel samt tegel är målade i färgen vit medans resterande väggar är målade i en grå ton. På golvet ligger ett laminatgolv.

SOVRUM 1

Från allrummet tar du dig till ett av bostadens totalt tre sovrum. Väggarna är målade i en grön ton och på golvet ligger en heltäckningsmatta i en ljus ton.

SOVRUM 2

Vägg i vägg ligger bostadens andra sovrum. Väggarna här är målade i en blå ton och på golvet ligger även här heltäckningsmatta i en ljus ton.

WC

Väggarna är täckta med en vit badrumsmatta och golvet är täckt med en mörk badrumsmatta. Här inne är det utrustat med en WC, handfat samt kommod med en spegel över.

SOVRUM 3

Sista sovrummet ligger i anslutning till hallen. Väggarna är målade i en ljus sandig ton och på golvet ligger en heltäckningsmatta i en ljus ton. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter tack vare den platsbyggda garderoben.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-08-18
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2
Pris 2 595 000 kr utgångspris
Avgift 8400 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, el, parkering
Driftkostnad 1 683 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 683 kr

Driftkostnaden är cirkauppgifter och baseras på nuvarande ägares förbrukning med två vuxna och två barn i hushållet.

Andel i förening 42%
Andel av årsavgift 42%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 185 811 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2022

Förening

Föreningsnamn BRF Hakarps-Fagerslätt 1:97
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769613-5362
Gatuadress Egnahemsvägen 2C
Postnummer 56135
Ort huskvarna
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen äger fastigheten JÖNKÖPING HAKARPS-FAGERSLÄTT 1:97. På fastigheten står en byggnad från 1936-1938 med tre stycken lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av medlemmarna själva.
Föreningen har en gemensam trädgård med två trevliga uteplatser samt en lekpats för barn. Gemensamt finns också tvättstuga, bastu samt dusch i källaren.
Antal lägenheter 3
Renoveringar 2012 Nytt tak + hängrännor
2016 Ny fasad, nya fönster samt tilläggsisolerat
2018 Målning fasad
2019 Fiber
2020 Dränering
2020 Ny tvättmaskin och tumlare
2021-2023 Nya golv
Parkering Finns totalt 7 st parkeringsplatser
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Bastu, dusch, skickeri samt garage

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Egnahem är ett bostadsområde beläget på höjderna ca tre kilometer öster om Huskvarna centrum. Området gränsar till flera grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsspår. I området finns god skol- och barnomsorg samt ett rikt föreningsliv.

Närområde

Huskvarna centrum erbjuder ett stort utbud av butiker och service.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebussar. i Huskvarna centrum sker byte till flera av stamlinjerna som på ett smidigt sätt tar dig vidare till centrala Jönköping.

Räkna på ditt nya boende