VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gladö Kvarn, Huddinge

Lillängsvägen 26

Välkommen till expansiva Gladö Kvarn och en idyll där skog & natur möter modern och tilltalande arkitektur. Här erbjuds ett ytterst välplanerat parhus om två våningar. Perfekt för den stora familjen! Bostädernas interiör genomsyras av kvalitativa materialval och en genomtänkt planlösning. Huset består av underhållsfritt plåttak, liggande träpanel och stora fönsterpartier med ett rikligt ljusinsläpp.

De moderna parhusen smälter väl in i en omgivning fylld av rogivande grönska, vackra promenadstråk och badplats. Entréplanet består av sociala och öppna ytor i form av kök, matplats, vardagsrum, sovrum och ett stilrent badrum i kombination med tvättstuga. Övre plan består av tre stora sovrum, ett lättmöblerat allrum samt ett badrum. Garderober monteras i samtliga rum enligt ritningar.

Byggnationen planeras påbörjas under 2024 och inflyttning planeras till 2025.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 136 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5290 kr/mån
Rum 6 varav 4-5 sovrum
Våning 0
Hiss Nej
Byggnadsår 2024
Pris 5 612 000 kr Fast Pris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Ytterst välplanerat parhus om 136 kvm!

interiör 3
interiör 3
interiör 1
interiör 1
interiör 2
interiör 2
exempelbild - badrum
exempelbild - badrum

Planritning

Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lillängsvägen 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 136 kvm. Kostnadskalkyl
Hiss Nej

Bostädernas interiör genomsyras högkvalitativa materialval, en ytterst välplanerad planlösning och med en omgivning där projektet smälter väl in i den rogivande grönskan som området prägas av. Exteriört finner vi underhållsfria plåttak, liggande träpaneler och stora fönsterpartier som kommer ge bostäderna ett rikligt, naturligt ljusinsläpp. Interiört är köken från svenska Ballingslöv med ett sobert intryck av vita släta luckor och bänkskiva av trä. Samtliga vitvaror är från Electrolux.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom gräsmattor, grusade gångar och förberedda tomrör för elbilsladdare i anslutning till respektive parkeringsplats. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard.

På bara ett par minuters promenad når man det populära Nyboviksbadet, padelbanor, bussanslutningar och naturreservat. På sikt kommer en förskola byggas och kollektivtrafiken utökas allteftersom området blivit färdigt. Utmed Haningeleden kommer det framöver byggas en tvärförbindelse som preliminärt planeras att stå klart till 2030, vilket kommer öppna upp för väldigt smidig trafik i Södertörnsområdet.

Inflyttning beräknas preliminärt till 2025. Se bifogade dokument med säljfolder, materiallista, teknisk beskrivning samt ritningar.

Projektet tillämpar fasta priser så kontakta ansvarig mäklare och boka ditt hem redan idag!

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans parhus
Boarea 136 kvm
Byggnadsår 2024
Uppvärmning Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme)
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Bredband Stadsnätsanslutning för internet, tele och tv

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 15
Pris 5 612 000 kr Fast Pris
Avgift 5290 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. kallvatten, förråd och två P-platser
Driftkostnad 27 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 800 kr
  • Hushållsström: 18 600 kr
  • Övrigt: 3 600 kr

Driftskostnaderna är baserat på schablon och faktisk kostnad kan skilja beroende på avtal och förbrukning. I kostnadsposten för El ingår uppvärmning. Övrigt avser bredband.

Andel i förening 7,38%
Andel av årsavgift 7,38%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 476 000 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på kostnadskalkyl.

Förening

Föreningsnamn Brf Gladö Park i Huddinge
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-5495
Gatuadress Malms väg 20
Postnummer 14191
Ort HUDDINGE
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Gladö Park registrerades hos Bolagsverket 2021 och har för avsikt att upplåta 5 parhus och 5 studiohus med bostadsrätt.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 15
Parkering Parhusen får två parkeringar och Ateljéhusen en parkering (ingår i avgift).
Tv och bredband Stadsnätsanslutning för internet, tele och tv
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Notera att interiörbilderna är exempelbilder och att avvikelse kan förekomma.

Dokument

Området

Gladö Kvarn är beläget mellan Huddinge och Haninge. Där växer just nu ett helt nytt bostadsområde fram. En unik möjlighet att som första familj få tillgång till ett nyproducerat modernt boende i en lugn naturnära miljö som passar hela familjen. I närheten av boendet hittar du Kvarnsjön med en familjär badstrand precis runt hörnet. Omgivningen i Gladö Kvarn består av en naturnära grönska med såväl skog som härliga vandringsleder. Flemingsbergsskogens naturreservat ligger runt hörnet och är Stockholms största väglösa skogsområde. På bara ett par minuters promenad nås det populära Nyboviksbadet, padelbanor, bussanslutningar och naturreservat. På sikt planeras en förskola i området.

Närområde

I Huddinge Centrum, som ligger ca 10 minuter bort handlar du i en levande torgmiljö med öppna gator och välkomnande torg. 17 minuter bort hittar du även Haninge Centrum där du hittar ett brett shoppingutbud. Även Länna köpkvarter med sitt breda utbud är en kort bilfärd bort.

Kommunikation

På drygt 5 minuters promenadavstånd nås hållplats Gladö Kvarn där busslinje 744 tar dig vidare mot utökade kommunikationsalternativ. Kollektivtrafiken utökas allteftersom området blivit färdigt.

Räkna på ditt nya boende