VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Holmsund, Holmsund

Sjöstigen 14

Varmt välkommen till denna trevliga villa i gott skick på stor hörntomt i barnvänligt område. Här möts vi vid entrén av en härlig altan med tak i bästa västerläge md plats för möblering. Villan disponerar på entréplan hall, rymligt vardagsrum med utgång till altan, kök med plats för större matbord, tre sovrum och ett badrum med kakel och klinkers med golvvärme. I källaren finns badrum med kakel och klinkers med dusch, flera förråd, pannrum med förråd, hobbyrum, gillestuga med eldningsbar öppen spis och tvättstuga.

På den solfyllda och uppvuxna tomten med sol från morgon till kväll finns gräsmatta för lek och spring, perennaväxter, svarta och röda vinbär,rabarber, hallon och krusbär.
Kallgarage med carport som har plats för två bilar.

Här bor du i ett lugnt område perfekt för både små och stora barn. I närheten finns flera förskolor, Skärgårdsskolan F-3, Storsjöskolan 4-9 och Aquaarena, Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall, cykelavstånd till golfbana, pulkbacke, elljusspår och välsorterad matbutik Coop i centrum.

Välkommen att boka din visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 97 kvm + 97 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 3-4 sovrum
Tomt 955 kvm
Byggnadsår 1969
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Anna Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0706-22 22 94
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välskött villa på barnvänligt kvarter i populära Holmsund!

Planritning

Anna Persson

Anna Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sjöstigen 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 3-4 sovrum
Boarea 97 kvm. taxeringsinformation

HALL
Inbjudande möblerbar större hall med plats för att hänga av sig kläder och skor. Ljusa tapeter på vägg och med praktisk matta på golv. Hallen fördelar resterande utrymmen på detta plan på bästa tänkbara sätt.

KÖK
Till höger finns det ljusa och inbjudande köket med generösa bänkytor och gott om förvaring. Vitlaserade luckor, mörkare bänkskiva i laminat, diskbänk och vitt kakel ovan arbetsytorna. Här finns plats för det större matbordet och den trevliga öppna bardelen delar av köket på ett bra sätt. Boasering i trä på nedre delen av vägg med ljusa tapeter ovanför och matta på golv. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt och spis med häll och ugn.

VARDAGSRUM
Rakt fram från hallen når vi vardagsrummet som är inrett med ljusa tapeter och golv i laminat. Generöst ljusinsläpp från flera fönster i två väderstreck.Utrymme finns för den större soffan och även matgrupp. Från vardagsrummet finns balkongdörr med utgång tlill altan i österläge med förmiddagssol och tomtens baksida.

SOVRUM 1
Till vänster om hallen ligger alla sovrum placerade. Det första sovrummet har plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns plats för förvaring i inbyggda garderober. Mörkare tapeter och matta på golv.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är inrett med ljusa tapeter och ljusare matta på golv. Även här finns utrymme för en dubbelsäng och övriga möbler.

SOVRUM 3
Det tredje sovrummet passar alldeles utmärkt till ett barnrum eller till ett kontor. Här finns plats för säng och övrigt möblemang. Tapeter i gul ton och mönstrad matta på golv.

BADRUM
Badrummet är inrett med klinkers på golv i grått med vattenburen golvvärme och kakel i vitt på vägg. Här finns wc, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp och väggskåp till förvaring. Öppningsbart större fönster släpper in ljus och ger möjlighet till vädring.

KLÄDKAMMARE
Här finns ytterligare möjlighet till förvaring med hyllplan och klädstänger.

KÄLLARPLAN:

GILLESTUGA
Gillestugan har ett ljus matta på golv med vattenburen golvvärme och väggarna är klädda i vitlaserat trä. Detta rum är rymligt och används i dagsläget till ett gästrum/sovrum.
Den eldningsbara öppna spisen ger en härlig möjlighet att sitta och mysa vid kalla vinterkvällar.

HOBBYRUM/FÖRRÅD:
Större rum som går att nvända till både ett förråd eller till hobbyrum. Här är väggarna målade och källargolvet är målat i en grå ton.

BADRUM:
Badrum med kakel i vitt på vägg och klinkers i grått på golv. Här finns dusch, tvättställ och spegelskåp. Här är det även förberett för bastu.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga med tvättmaskin och gott om plats för att hänga kläder på tork. Praktisk arbetsbänk och även en tvättho.

PANNRUM:
Pannrum med förråd och även med plats för vedförvaring.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Fastighet Sundet 6
Boarea 97 kvm
Biarea 97 kvm
Byggnadsår 1969
Fasad Tegel/Träpanel
Fönster 3-glas + 2-glas
Tak Tegelpannor (2006)
Grundläggning Källare
Uppvärmning Bergvärme (2005)
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Garage med carport
Renoveringar 1991 - Omdränerat.
2005 - Bergvärme.
2006 - Nytt tak (tegelpannor).
2023- Snörasskydd.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2023-10-09
Primärenergital 50

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr utgångspris
Summa inteckningar 450 000 kr

Tomt

Tomtarea 955 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Avtalsservitut Ledning
Last: Avtalsservitut Ledning, 24-IM1-70/2327.1
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 24-IM1-52/123.2

Planbestämmelser Stadsplan (1968-04-26)

Övrigt

Allmänt om bostaden Fiber kommer att dras in i huset och bekostas av säljaren. Troligastklart i september 2024.

Dokument

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man b.la. golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-3 och Storsjöskolan 4-9 är en modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket, upplevelsebad och simhall.

Närområde

I Holmsund finns bla en välsorterad matbutik Coop, Cirkle K, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, vårdcentral, museum och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende