VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Holmsund, HOLMSUND

Centralgatan 15

Välkommen till Holmsund i Skärgården med ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge. Här uppförs 11 lägenheter med säljstart juni 2022 och med preliminär inflyttning våren 2024.

Av de 11 lägenheterna uppförs 6 st 3:or på 62,5 kvm med ett pris mellan 1 925 000 kr-2 325 000 kr och med en månadsavgift på 4 236 kr samt 5 st 2:or på 43,7 kvm med ett pris mellan 1 465 000 kr-1 675 000 kr och med en månadsavgift på 3096 kr. Alla i föreningen kommer att få tillgång till varsin bilplats med motorvärmaruttag, kostnad 450 kr/månad eller carport 650 kr/månad.

Att bo i Holmsund innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som en välsorterad matbutik, hudterapeut, vårdcentral, blombutiker och frisörer. Tycker man om att spela golf finns en golfbana inom cykelavstånd, träningsmöjligheter på Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall samt elljusspår, badplatser och fina naturstråk. Goda pendlingsmöjligheter med buss till både Obbola och Umeå City.

Lämna din intresseanmälan till malin.persson@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 62.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4236 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 175 000 kr Fast pris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välkommen till Brf Linneán med centralt läge i vackra skärgården Holmsund!

Frontbild nr 2 Brf Linneán
Frontbild nr 2 Brf Linneán

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Centralgatan 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 62.5 kvm. Preliminär kostnadskalkyl
Hiss Ja
Våning 1 av 2

Välkommen in i en trevlig entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en garderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Längre in i bostaden når man kök och vardagsrum i en öppen planlösning.

Från rummet tar man sig ut på den härliga balkongen i underbart västerläge som vetter mot den trevliga innergården. Hemmets stora sovrum har plats för dubbelsäng och här kan man förvara sina kläder i en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet når man från vardagsrummet och här finns två garderober.

Bostadens original sortiment består bland annat av mattlackade ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köket erbjuder släta vita köksluckor med bänkskiva i laminat. Kökets maskinella utrustning består av vita vitvaror, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro. Badrummet som har kakel och klinker utrustas med vit kommod med spegelskåp, duschvägg med klarglas och tvättmaskin och torktumlare.

För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns vissa tillval i hemmet.

ALLMÄNNA UTRYMMEN:
Parkeringsplatser:
9 carportar med motorvärmare och 4 parkeringar med motorvärmare (varav två hcp) finns på fastigheten. Förberedelse för laddning av elfordon kommer att installeras för samtliga platser. Parkeringsplatserna hyrs ut enligt separat avtal. Elförbrukning debiteras separat utifrån mätning.

Sophantering:
För hushållssopor finns gemensam byggnad på gården. Inom föreningen kommer det inte att finnas någon hantering av grovsopor. Bostadsrättsinnehavarna hänvisas till kommunens miljöstationer och återvinningscentraler.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 62.5 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1103
Pris 2 175 000 kr Fast pris
Avgift 4236 kr/mån
Kommentar till avgiften värme, vatten, kabeltv
Driftkostnad 7 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 500 kr
  • Övrigt: 3 600 kr

Schabloniserad kostnad på hushållsel och internet. Elförbrukning debiteras sedan efter individuell mätning.

Andel i förening 10,358%

Dokument

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man b.la. golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-3 och Storsjöskolan 4-9 är en modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket, upplevelsebad och simhall.

Närområde

I Holmsund finns bla en välsorterad matbutik Coop, Cirkle K, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, vårdcentral, museum och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende