VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hisings Backa, HISINGS BACKA

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Avgiftsfritt 6 månader!!

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga 2:a i ständigt expanderande Hisings backa! Detta lägenhetshus blev färdigställt 2022 och har genomgående stilrena och väl genomtänkta lösningar. Från entrén möts man direkt av ett snyggt parkettgolvet och vita väggar som sedan enhetligt flyter vidare i lägenheten. Man har en social planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till umgänge vilket följer hela lägenheten. Med hela två utgångar, I anslutning till både vardagsrum och sovrum, till den härliga uteplatsen på nästan 20 kvm(!!) blir detta den naturliga platsen att spendera långa sommarkvällar med familj och vänner. Denna blir verkligen som ett extra rum sommartid och är även en perfekt plats för växtodling.

Det stilrena köket med vita köksluckor och praktiskt bänkskiva i laminat erbjuder både gott om matlagningsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en diskmaskin vilket bidrar till vardagslyx! Det finns dessutom gott om plats för flertalet kreativa lösningar för både matbord och soffgrupp. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns även en platseffektiv alkov som kan användas som kontor, eller varför inte en trevlig läshörna? Sovrummet följer resten av lägenhetens stilrena interiör och erbjuder förvaring i form av tre garderober. Badrummet är helkaklat med ett fräscht beiget golv och vita väggar. Detta är utrustat med wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp, duschvägg i glas, handdukstork samt en kombinerad tvätt- och torktumlare som förenklar vardagsbestyren.

Här bor du centralt med gångavstånd Selma Lagerlöfs torg. Här finns matbutik, restauranger, fiskhandel, butiker, skola, bibliotek, parkstråk, och busshållplats som tar dig in till centrum på 15 minuter.

Passa på att investera i ett av Göteborgs snabbast växande bostadsområden,

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 51 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2986 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 10
Hiss Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 290 000 kr

Ansvarig mäklare
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Christophe Humblot

Christophe Humblot

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 51 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 10

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 51 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX med värmeåtervinning
Övriga byggnader Förråd finns i källare

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31
Pris 2 290 000 kr
Avgift 2986 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme och vatten, sophämtning, bostadsrättstillägg, basutbud på kabel-tv från Comhem, samt bredband med hastighet 100/100.
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaden är ungefärlig och kan varierade beroende avtal med leverantörer och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,67492%
Andel av årsavgift 0,74846%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 696 517 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av föreningens totala räntebärande skulder, med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel, som belastar bostadsrätten. Beräkningen bygger på bostadsrättsföreningens ekonomiska plan.

Förening

Föreningsnamn Brf Selma Park
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-9961
Gatuadress Charlotte Löwenskölds Gränd 4
Postnummer 42248
Ort HISINGS BACKA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen I brf Selma Park bor du i en nybyggd förening med färdigställande år 2022-2023 mitt i Selma stad. Föreningen består av 111 lägenheter i 2 hus, C2 i 5 plan och C3 i 10 plan.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 111
Parkering Parkering med 60 tillståndsparkeringar i gemensamhets-parkeringsanläggning Hässlö Samfällighet.
Tv och bredband Huset är anslutet till stängd fiber för IP-telefoni, internet och TV via ComHem. Hastigheten är upp till 100/100 och ingår i månadsavgiften. Inkommande tv/data-uttag placeras enligt planritning. Wifi/IP-telefoni säkerställer möjligheten att ringa vid eventuell dålig mobiltäckning
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Planteringar, gräsytor och hårdgjorda ytor. De två husen har en stor gemensam innergård – en grönskande plats där barnen har ett tryggt ställe att leka på och man kan njuta av lata sommardagar.
Gemensamma utrymmen N I hus C3 finns en kombinerad föreningslokal och gästlägenhet på 34 kvm. Utformat som en lägenhet med ett rum med köksdel samt wc/dusch/tvätt.
Cykelparkering på gård och i källarvåningar.
Övrigt Förråd till varje lägenhet i husens källare.

C2 miljöhus i komplementbyggnad, C3 miljöhus i éntreplan.

Övrigt

Uteplats Upphöjd altan i betong med räcke på ca 20 kvm.

Dokument

Området

Stadsdelen Backa har idag ca 24 000 invånare och består av blandad bebyggelse. Äldre gårdar, hus från 40/50-talet, höghus från 60/ 70-talet, nya villaområden och bostadsområden i både Skogome och Backa. Stadsdelen står inför ombyggnad och tillbyggnad av området Selma Lagerlöfs torg med omgivning. Förändringen kommer ge hela stadsdelen ett rejält lyft och ge en helt annan stadsbild än idag. Det planeras för 200 studentbostäder, 600 hyres/bostadsrätter, radhus, vårdcentral, bibliotek och även en idrottshall under första etappen. Förskolor, skolor och fritids finns det ett stort utbud av för alla åldrar i stadsdelen.

Närområde

Området erbjuder ett stort utbud av shopping. På Backaplan hittar man mataffärer, klädaffärer, systembolag och sportbutiker. Bäckebol Homecenter ligger inte långt bort och här finns bl.a. IKEA, Bauhaus, Media Markt m.fl. Selma Lagerlöfs torg har småbutiker, mataffär, apotek och restauranger.

Kommunikation

Använder man bil är det nära till E6:an, föredrar man kollektivtrafiken så finns det mycket goda kommunikationer.

Parkering

Här finns det gott om parkeringsplatser, garagehus och parkeringshus.

Övrigt

Sporthallar, motionsslingor, gym, fotbollsplaner och golfbanor finns i stadsdelen. Backa kulturhus har en kulturskola med amatörteatergrupper. Kulturhuset tar ibland emot professionella teatergrupper på gästspel. Backateatern finns också som har en del aktiviteter. Bibliotek hittar man på Selma Lagerlöfs torg.

Räkna på ditt nya boende