VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, Hemavan

Victorias väg 20B

Viktorias väg ligger längst upp i Gondolområdet, mitt emellan Hemavan Gondol och Hemavans nya skidområde, Syterskalet - är man ute efter ski-in ski-out läge så är stället här! Till salu är östra delen av parhuset. Ett kvadratsmart boende med tre sovrum, öppen planlösning mellan kök/matplats/vardagsrum med takhöjd upp till nock, stort badrum med bastu samt ett loft som kan nyttjas som ytterligare ett sovutrymme eller varför inte ett 'hängutrymme' för ungdomar. Fönsterklädd vägg med magisk panoramautsikt mot Jofjället, Artfjället och Tängvattsdalen. Snygga och kvalitativa val av ytskikt. Blir du intresserad och vill se mer? Boka in dig på visning och kom och titta! Har du några funderingar, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea 72.4 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 408 kvm
Pris 4 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Äntligen! Nu är östra delen av det nybyggda parhuset på Viktorias väg till salu!

Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Hall
Hall
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Kök och allrum
Loft
Loft
AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Sovrum
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Badrum och bastu
Hall
Hall
Hall
Hall
Fasad
Fasad
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Plugg Torrbudet-Bildflöde objekt
Plugg Torrbudet-Bildflöde objekt

Planritning

Entréplan
Entréplan
Loftvåning
Loftvåning
Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Victorias väg 20B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 72.4 kvm. Taxeringsinformation Skidbod på 2,1 kvm vid entrén.

Viktorias väg ligger längst upp i Gondolområdet, mitt emellan Hemavan Gondol och Hemavans nya skidområde, Syterskalet - är man ute efter ski-in ski-out läge så är stället här! Till salu är östra delen av parhuset. Ett kvadratsmart boende med tre sovrum, öppen planlösning mellan kök/matplats/vardagsrum med takhöjd upp till nock, stort badrum med bastu samt ett loft som kan nyttjas som ytterligare ett sovutrymme eller varför inte ett 'hängutrymme' för ungdomar. Fönsterklädd vägg med magisk panoramautsikt mot Jofjället, Artfjället och Tängvattsdalen. Snygga och kvalitativa val av ytskikt.

Entrén till bostaden samt till skidboden är under tak. När du kliver in över tröskeln kommer du in i en rymlig hall med möjlig klädupphängning. Här inne finns också en garderob med skjutdörrar placerad mellan två av sovrummen. På golvet i hallen ligger samma klinkers som i badrummet, ett 600x600 granit. I övriga bostaden ligger ett trägolv med 1-stavs ek.
Väggar är målade i en grå ton och taken är vitmålade. Hela plattan har vattenburen golvvärme vilket ger en behaglig värme.

VARDAGSRUM/KÖK/MATPLATS
Husets hjärta är här! Ett rum med rymd i då taket går upp till nock samt att det är stora fönster med som klär väggen. När du kommer från hallen in i detta rum så har du trappen till loftet direkt till höger, köket är placerat längs med väggen mot västra delen av parhuset. Från detta rum har du en altandörr i glas vilken tar dig ut till altanen. Här inne finns plats för soffa med tillhörande möbel samt ett matbord. Köksskåpen och vitvarorna är från Electrolux. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och micro samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Färgen på luckorna är olivgrön. Bänkskivan är en vit stenskiva vilken fortsätter upp på väggen till överskåpen. Väggen mot dalgången har klätts med liggande träpanel i grå ton.

SOVRUM 1 & 2
I dessa sovrum ryms en enkel- eller våningssäng. Båda rummen har fönster mot Gondolens skidområde.

SOVRUM3
Det här är det största sovrummet. Idag är här möblerat med en dubbelsäng. Bakom sängens huvudgavel är en fondvägg med liggande träpanel i grå ton, likadan som fondväggen i köksdelen. Fönster ut mot altanen och ner mot dalen.

BADRUM
Ett stort och härligt badrum som rymmer WC, tvättställskommod, tvättmaskin, dusch med bågformade duschväggar i klarglas samt värmepumpen. Golv och väggar är klädda med 600x600 granitplattor. Här ifrån tar du dig in till bastun genom en helglasad bastudörr. Bastupanel i gran på vägg och tak samt bastulavar asp.

LOFT
Ett utrymme som kan nyttjas med extra sovplatser eller som ytterligare en yta för samvaro. Hit tar du dig med trappen som går från vardagsrummet. Även här upp ligger ett trägolv i ek, 1-stav.

SKIDBOD
Mitt emot entrédörren har du skidboden. Den är 2,1 kvm, oisolerad, ej skivbeklädd insida.

ÖVRIGT
Jörnträhus.
Fiber är indraget.

Byggrätten är maximalt utnyttjad på fastigheten. Kan nyttja friggebod och attefalls regler vid behov.

Se nedan länk från Skatteverket: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html. Efter omtaxeringen är man avgiftsbefriad de första 15 åren för nybyggda småhus som har värdeår 2012 och senare.

Byggnad

Typ av byggnad Parhus
Fastighet Björkfors 1:1344
Boarea 72.4 kvm
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Stomme Trä
Fasad Liggande limträpanel 25x30, grå lasyr.
Fönster 3-glas, delvis fasta, delvis öppningsbara.
Bjälklag Trä
Tak Shingel
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump typ Nibe 370, vattenburen golvvärme i plattan
Ventilation Mekanisk frånluft kopplat till värmepump. Tilluftsventiler.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 4 150 000 kr
Taxeringsvärde 1 273 000 kr (fastställt avseende år 2023)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 744 000 kr
  • Småhusmark: 529 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 744 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 10 000 kWh/år
Driftkostnad 25 951 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 8 340 kr
  • Vatten/avlopp: 6 909 kr
  • Försäkring: 5 000 kr
  • Renhållning: 1 702 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 000 kr

Observera att driftskostnaderna och elförbrukningen är uppskattade.

Tomt

Tomtarea 408 kvm
Uteplats Altan med tryckimpregnerad trall.
Parkering Plats för två bilar.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:45 ändamål: Vägar

Planbestämmelser Detaljplan (2019-03-13)

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende