VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, HEMAVAN

Marias väg 13A

Varmt välkommen till Marias väg 13A - en smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out läge. Centrumbacken ligger endast några skär bort! Lägenheten ligger på markplan och har därmed försetts med en väl tilltagen altan perfekt för afterski eller varför inte afterskoter. Bostaden fördelar kök/vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt badrum med bastu. Bostaden säljes fullt möblerad. Ett väl tilltaget förråd i direkt anslutning till bostaden. Läget gör verkligen denna lägenhet till något utöver det vanliga! Nära såväl de fantastiska backarna som Hemavans centrum med butiker, restauranger och flygplats! Parkera bilen och låt den stå tills det är dags att resa hem. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 59 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6490 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Marias v 13A kollage 02
Marias v 13A kollage 02
Marias v 13A kollage 01
Marias v 13A kollage 01
AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Marias v 13A kollage 03
Marias v 13A kollage 03
Pistkarta Hemavan
Pistkarta Hemavan
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Marias väg 13A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 59 kvm. Föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Varmt välkommen till Marias väg 13A - en smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out läge. Centrumbacken ligger endast några skär bort! Lägenheten ligger på markplan och har därmed försetts med en väl tilltagen altan perfekt för afterski eller varför inte afterskoter. Bostaden fördelar kök/vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt badrum med bastu. Bostaden säljes fullt möblerad. Ett väl tilltaget förråd i direkt anslutning till bostaden. Läget gör verkligen denna lägenhet till något utöver det vanliga! Nära såväl de fantastiska backarna som Hemavans centrum med butiker, restauranger och flygplats! Parkera bilen och låt den stå tills det är dags att resa hem.

SKI-IN SKI-OUT

MÅNGA SOVPLATSER

LJUVLIG ALTAN

BASTU

FIBER

Du kommer in i hallen som fördelar sovrum, badrum och kök/vardagsrum. På golvet ligger grå klinker och väggarna är målade vita genomgående i lägenheten. Finns utrymme för upphängning av kläder till vänster när man klivit över tröskeln. Taket i lägenheten är genomgående vitmålad och på golvet ligger ett parkettgolv.

KÖK/VARDAGSRUM
Ett stort fönsterparti ger rummet en rymlig känsla. Öppen planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. Köksskåpen är vita och ovan arbetsbänken är det kaklat i vitt. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Vardagsrummet har plats för soffa samt TV-möbel. Utgång till altanen i sydväst läge. Från köksdelen är det direkt anslutning till de två mindre sovrummen.

SOVRUM x 2
I vardera rum står det våningssängar. Fönster mot norr.

SOVRUM
Det här är det största sovrummet med plats för dubbelsäng. Fyra stycken platsbyggda garderober. Skjutdörr.

BADRUM/BASTU
På golvet i badrummet och bastun ligger likadan klinkers som i hallen. Väggarna är klädda med vitt kakel 200x300. Duschväggar i bågformat klarglas. Vit tvättställskommod samt badrumsskåp med spegeldörrar. Toppmatad tvättmaskin. Väggar och tak i bastun är klädda med panel från gran och bastulav är i asp. Belysning under bastulav. Bastudörren är helglasad.

ÖVRIGT
Huset är ett Jörnträhus.
Lägenheten har vattenburen golvvärme.
Förrådet som är i direkt anslutning till entrén är isolerat.
Fiber är indraget.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 59 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Luft/vatten värmepump
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Isolerat förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer KVA1:1
Pris 2 495 000 kr
Avgift 6490 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår vatten och avlopp, sophämtning, vägavgifter samt ränta och amortering på föreningens lån.
Elförbrukning 9 346 kWh/år
Driftkostnad 20 278 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 8 691 kr
  • Hushållsström: 11 587 kr

Kostnader och förbrukning är inhämtad från 2023-05--2024-04. Temperaturen justeras aldrig ner. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 8,19%
Andel av årsavgift 8,19%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 802 489 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Underlag för beräkning av den indirekta nettoskuldsättningen är hämtad från årsredovisningen 2022. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.

Förening

Föreningsnamn BRF Kungsvägens Apartments
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-7824
Gatuadress ?
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen BRF Kungsvägens Apartments (org nr 769637-7824) är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 9 st lägenheter.
Adress: Marias väg 7, Marias väg 11 och Marias väg 13 i Hemavan.
Föreningen förvaltas ekonomiskt av Nordspiran AB. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Månadsavgiften höjdes med 22% från 1/1 2023 och det finns inget beslut om att höja månadsavgiften för 2024 enligt ordförande 2024-02-12.

HUSETS SKICK
Inga större underhållsåtgärder kommer att krävas under den närmaste 10-årsperioden.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Inga planerade.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV och Bredband via Fiber.

TVÄTTSTUGA
Ingen tvättstuga.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Inga gemensamhetsutrymmen.

PARKERING
Alla lägenheter har egen parkering utanför husen. Ingår i månadsavgift.

ÖVRIGT
Individuell mätning av hushållsel.
Eget förråd/skidbod till varje lgh. I anslutning till ytterdörr.
Inga postfack.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2024-02-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 9
Tv och bredband Fiber
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Parkering i direkt anslutning till huset, motorvärmare. Ingår i månadsavgiften.
Uteplats Härlig altan under tak. Gott om utrymme för både matplats och lounge.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende