VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, Hemavan

Höstvägen 18

SNART TILL SALU! Välkommen till Höstvägen 18, ett fjällboende i centrala Hemavan med gångavstånd till butiker, restauranger, flygplats, liftsystem mm. På övre plan är vardagsrum/kök i öppen planlösning med utgång till balkongen med fantastisk utsikt över fjällmassiven. Här upp är även en hall med gott om utrymme för klädförvaring samt WC-rum med tvättmaskin och torkskåp. På suterrängplan är det tre sovrum, badrum med bastu samt goda förrådsutrymmen. Från det största sovrummet tar du dig ut till uteplatsen. Säljaren har under sitt ägande bytt alla fönster utom ett på suterrängplan samt vid hall och trapp, byggt skoterförråd och balkong, dragit in fiber samt ändrat planlösning både på övre- och suterrängplan. Bostaden har besiktigats. Planritning samt mer info och bilder kommer inom kort. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea 65 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 491 kvm
Byggnadsår 1978
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SNART TILL SALU! Fjällboende i centrala Hemavan!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Höstvägen 18

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 65 kvm. Taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans parhus med suterräng
Fastighet Björkfors 1:371
Boarea 65 kvm
Byggnadsår 1978
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr
Taxeringsvärde 1 360 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 618 000 kr
  • Småhusmark: 742 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 618 000 kr
Värdeår 1978
Summa inteckningar 1 500 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 491 kvm
Tomttyp Trädgåds- och naturtomt
Uteplats Stor balkong från övre plan samt en uteplats med utgång från suterrängplan.
Parkering Gott om plats för parkering framför bostaden.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:6 ändamål: Vägar, Grönområden, Övrigt

Planbestämmelser Byggnadsplan (1968-09-27)

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende