City, HELSINGBORG

Lilla bergaliden 7

Välkommen till denna lyxiga 2:a på ett av Citys bästa lägen. Här bor du med staden alldeles utanför dörren, bara en kort promenad ner till Knutpunkten. Bostaden är renoverad med kvalitet i fokus och genomsyras av vackra och hållbara materialval i jordnära toner. En genomgående hög standard med inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag.

Bostaden ligger på våning 4 och erbjuder bl.a vacker vitlaserad ekparkett i vardagsrummet, helkaklat badrum och ett nytt fullutrustat stilrent kök med marmorbänkskiva. En minst sagt optimalt planerad bostad med balkong i utmärkt västerläge och vidsträckt utsikt över Helsingborg. Lägenheten har fint ljusintag från höga fönster. Vackra attribut skänker lägenheten karaktär och atmosfär.

Denna bostad är kommande men du kan redan nu anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 47 kvm
Avgift 3364 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Pris 2 095 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Henric Nylander
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 22
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Henric Nylander

Henric Nylander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lilla bergaliden 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47 kvm.
Hiss Ja

Välkommen in, här möts ni av en praktisk hall som flödar i ljus. Här finns god förvaring i den platsbyggda garderoben. Entrén leder er till bostadens kök samt vardagsrum.

Köket är en fröjd för såväl esteten som kocken. En exklusiv känsla med sobra ljusa toner och bänkskiva i marmor, samt full maskinell utrustning i form av häll, diskmaskin, inbyggd kombiugn samt kyl/frys. Ett ljust och luftigt kök med gott om förvaring och goda arbetsytor.

Bostadens vackra och luftiga vardagsrum med stora fönsterpartier genererar ett fantastiskt ljus till den genomgående planlösningen. Här finns gott om plats för socialt umgänge och blir bostadens centrala punkt. Här finner ni även utgång till bostadens balkong i härligt västerläge, här avnjuts solen från tidig lunch till sena solnedgångar.

De snygga industriglasdörrarna leder oss in det vackra sovrummet, som med ett tyst och ostört läge ger en plats för återhämtning. Här finns plats för såväl dubbelsäng som annat möblemang. Den platsbyggda garderobsväggen ger fantastiska möjligheter till förvaring. Ett lugnt och trivsamt sovrum som skänker känsla och atmosfär till rummet.

Fräscht helkaklat badrum. Här finns dusch, WC, handfat, stort spegelskåp samt golvvärme. Vitt kakel på väggarna och mörkgrå klinker på golvet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47 kvm
Fönster 3-glas

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-10-13
Energikonsumtion 86 kWh/m2 år.
Primärenergital 72

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0048
Pris 2 095 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3364 kr/mån
Driftkostnad 6 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 300 kr
  • Hushållsström: 5 000 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,72727%

Förening

Föreningsnamn Brf Minerva 16
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-8133
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Minerva 16 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 50 st lägenheter och 8 lokaler. Fastighetens adress är Södra Storgatan 39 och Lilla Bergaliden 1-7 och förvaltas av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Inga avgiftsregleringar av månadsavgiften under 2016-2017.
Renoveringar 1992-1993 Vattenstammar och avloppsstammar
2016 Fasad
2016 Balkongerna
2016 Godkänd OVK besiktning genomförd.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inte planer att genomföra någon större renovering inom det närmste. På längre sikt har föreningen planer på att se över trapphusen.
Tv och bredband Kabel-TV via Com Hem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se Bredband med hastighet 50 MB ingår via ComHem högre hastighet kan tecknas mot avgift.
Övrigt ÖVRIGA UTRYMMEN
Tillgång till tvättstuga och cykelrum i källaren.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende