Visningar

Torsdag 8 December KL: 15:30 - 16:00 Föranmälan krävs, ring eller maila. Boka
Boka visning
Ättekulla, Helsingborg

Ättekullagatan 20

Stor inglasad balkong som gör att bostaden känns rymligare.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2874 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1977
Pris 980 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Lina Sweid
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Ättekullagatan 20!

Planritning

Lina Sweid

Lina Sweid

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ättekullagatan 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande ljus hall med gott om avhängningsmöjligheter genom skjutgarderober längs ena sidan. På golvet vilar ett laminat och väggarna är vita.

Badrum:
Rymligt badrum som verkligen tar vara på ytan. Här ryms badkar, wc, kommod, tvättställ, handdukstork, handfat samt spegel med integrerad belysning. Vitt kakel på väggarna som effektfullt bryter av mot mörkt klinker på golv. Här är förberett för tvättmaskin för den som önskar.

Vardagsrum/sovrum:
Ljust och luftigt rum där sovdelen enkelt kan avskärmas. Här finner vi ett laminat på golvet och vita väggar samt ett stort fönsterparti för maximalt ljusinsläpp. Här finns med enkelhet plats med både soffa och säng. Tack vare den smarta planlösningen finns det goda möjligheter att möblera efter önskemål och fantasin får sätta gränserna.

Kök:
Rymligt kök med plats för matgrupp upp till fyra personer. Här finns goda arbetsytor för den matintresserade samt gott om förvaringsmöjligheter. De vita skåpsluckorna förenas fint med det mönstrade kaklet ovanför arbetsytorna. Tack vare stora fönsterpartierna inges köket med ett härligt ljusinsläpp. Utrustningen består av spis, ugn samt kombinerad kyl/frys.
Härifrån når vi den rymliga inglasade balkongen att njuta av!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 1977
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-04-29
Energikonsumtion 111 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0054
Pris 980 000 kr eller högstbjudande
Avgift 2874 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 2 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 300 kr
  • Hushållsström: 1 500 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning. Uppgifterna är lämnade av säljaren.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Eddan
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 716406-7410
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Eddan 4 i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i området Ättekulla i Helsingborg med adress Ättekullagatan 6-22. Inflyttning i fastigheten skedde 1977. Föreningen har 222 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 14 944 kvm samt fyra stycken små lokaler om totalt 70 kvm. Föreningen har 123 st garageplatser och 123 st parkeringsplatser. Bostadslägenheterna är fördelade på 9 st rok, 113 st 2 rok, 87 st 3 rok och 13 st 4 rok.

MÅL MED VERKSAMHETEN
Föreningen har följande mål med verksamheten:
- Att arbeta aktivt med frågor kring trivsel, trygghet och god grannsämja. Målen ska omsättas i handling genom lyhördhet för de boendes intressen och trivselfrågor.

FÖRSÄKRING
Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Brandskyddsavtal och trygghetspaket med Anticimex.


GEMENSAMHETSLOKALER
Övernattningsrum går att hyra för 200 kr/natt. Vidare finns det finns cykel förråd, konferensrum, källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och barnvagnsrum.


PARKERING
Föreningen har tillgång till 123 st garageplatser och 123 st parkeringsplatser.
Separat kö råder till bägge alternativen (lediga parkeringsplatser finns i dagsläget).

UTFÖRT UNDERHÅLL
Föreningen har bl.a. bytt ventilation, tilläggsisolerat vindar samt asfalterat parkeringsytor. Renoverat balkonger samt fasaden.

TV/INTERNET
Husen är ansluta till ComHem för tv och internet. Grundutbudet på kabel-tv (ca 16 kanaler), internet (100 mbt) samt IP-telefoni (abonnemangskostnad, ej samtal) ingår i månadsavgiften .

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lokal finnas att låna för föreningens medlemmar. Övernattningsrum finns att hyra för ca 200kr/natt. I grannföreningen finns ett gym samt bastu att nyttja detta kostar ca 100 kr/mån. Cykelförråd och förråd för permobil på markplan.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften.

AVGIFTSFÖRÄNDRING
Till årsskiftet 2020/2021 höjdes avgiften med 4% (detta för det pågående underhållet av husen). En snarlik höjning är att beräkna till 2021/2022.

För mer information besök gärna föreningens hemsida http://brfeddan.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Övrigt Lägenheten disponerar över ett förråd på bottenplan. Cykelförråd utanför port. Tvättstuga på bottenplan. Parketringsplats 84 kr/månaden. Kösystem tillämpas.
Balkong Rymlig inglasad balkong.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende