VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Handen, Handen

Sleipnervägen 41

Välkommen till en ytterst välplanerad bostad om 90,5 kvm i centrala Handen. Här pågår stambyte för fullt och dom båda badrummen kommer att vara klara vid inflytt! Här erbjuds ett boende med tre välplanerade sovrum, ett lättmöblerat vardagsrum, ett rymligt kök samt både dusch- och badrum. Väl tilltagen balkong i soligt söderläge sätter pricken över "i".

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6700 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1965-1968
Pris

Ansvarig mäklare
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad bostad om 4 rok i centrala Handen! Pågående stambyte!

Runstensvägen 34 - Haninge C

Runstensvägen 34 - Haninge C
Runstensvägen 34 - Haninge C

Planritning

plan
plan
Sara Blomgren

Sara Blomgren

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sleipnervägen 41

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm. förvaltarens information
Hiss Nej

BELÄGEN PÅ VÅNING 2/3 (FRI FRÅN INSYN!)

BALKONG I SÖDERLÄGE

TRE VÄLPLANERADE SOVRUM

DUSCH- & BADRUM!

STABIL & POPULÄR BOSTADSRÄTTSFÖRENING

På andra våningen välkomnar denna välplanerade fyra på 90,5 kvm i stabila HSB Brf Loke. Här bjuds vi på ljusa ytor med ett välplanerat kök, tre sovrum i fil, ett lättmöblerat vardagsrum, balkong i söderläge samt både dusch- och badrum. Bostaden är genomgående gott skick och har i närtid bl a försetts med nya innerdörrar och nya vitvaror.

Läget är optimalt med gångavstånd till Haninge Centrum, bussar, pendeltåg, natur och badsjö. Under dagtid avgår pendeltåget fyra gånger i timman. Centrala Stockholm nås på ca 25 minuter och Nynäshamn på ca 40 minuter. För den som pendlar är möjligheterna således mycket goda. Området är väldigt populärt och familjärt.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 90.5 kvm
Byggnadsår 1965-1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Tvättstuga finns i port 45
Källarförråd om ca 8 kvm.

Rum

ENTRÈ

Välkomnande entré med vitmåladeväggar och parkettgolv. Avhängningsmöjligheter precis innanför dörren samt garderober med skjutdörrar utanför dusch- och badrum erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

KÖK

Det välplanerade köket erbjuder gott om utrymme för köksmöblemang och genom flertalet lådor och skåp erbjuds goda förvaringsmöjligheter. Luckor och lådor i vitt matchas elegant med mörkare bänkskiva (ny 2019!) och kakel i svart. Köket är utrustat med kyl & frys i fullhöjd, spishäll med ugn (2018), diskmaskin (2018) samt köksfläkt.

VARDAGSRUM

Lägenhetens luftiga vardagsrum är lättmöblerat och erbjuder plats för en stor soffa, tv-möbel och förvaringsmöbler. Rummet har vita väggar och en fondvägg i stenimitation samt stavparkett på golvet. Med utgång från vardagsrummet nås lägenhetens balkong som vetter mot innergården i söderläge. Här är läget fritt och utan insyn.

SOVRUM 1

Direkt till höger från entrén nås bostadens första sovrum med vita väggar och parkettgolv. Rummet lämpar sig utmärkt som sovrum eller kontor. Väggen mellan Sovrum 1 och 2 och kan tas ned för att skapa ett större rum.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum är av modellen mindre men lämpar sig utmärkt som kontor eller barnrum. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3

Med dörr från vardagsrummet nås lägenhetens största sovrum. Sovrummet har vita väggar. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderobsvägg och rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.

BADRUM

Pågående stambyte. När detta är klart kommer det vara helkaklat i vitt och grått!

DUSCHRUM

Pågående stambyte. När detta är klart kommer det vara helkaklat i vitt och grått!

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-11-08
Energikonsumtion 139 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2135-3-258-2
Avgift 6700 kr/mån
Kommentar till avgiften Tele2 TV basutbud, fjärrvärme, vatten. Obligatorisk bredbandsavgift (1000 Mbit/1000 Mbit) och kostnad för el tillkommer på hyresavi.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,10703%
Andel av årsavgift 0,10703%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Loke
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-0881
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

TVÄTTSTUGOR
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

ÖVRIGT
Medlemskap i HSB erfordras. I samband med överlåtelsen debiterar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift av köparen (1190 kr & 476 kr).

Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 2% i årsskiftet 2020-2021. Föreningen höjde månadsavgiften med 3% i januari 2019. Planeras att höja avgiften 2% årsvis. Nya medlemmar ska minst ha en inkomst som motsvarar 3 gånger bostadsrättens årsavgift och inga betalningsanmärkningar. Se senaste årsredovisningen på mohv.se för att läsa mer om föreningens ekonomi.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 641
Antal lokaler 1
Renoveringar Köksstammar är relinade 2008-2009.
2016 Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) .
2019 Isolering och dränering runt fastigheter.
2019- Renovering av tvättstugor 1 per år.
2019-2020 Mark och dränering
2019-2022 Fasadrenovering, tilläggsisolering och fönsterbyte
2020- Stambyte

Planerad fasadrenovering och stambyte. 2021 kommer det finnas information om när varje etapp startar. För mer info gällande stambyte: https://www.brfloke.se/?rID=1099&page=stambyte
Se årsredovisning för underhållsplan.
Parkering Det går att ställa sig i kö för P-plats eller garage. Väntetider är periodvis långa. Vänligen kontakta Kundtjänst (se vänstermenyn på hemsidan) för att verifiera väntetider.
Tv och bredband Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Ownit och kostar 81 kr/mån (obligatorisk avgift). Kabel-TV via Com Hem, grundutbudet ingår i avgiften. Eventuell anslutningskostnad bekostar man själv.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Från Sleipnervägen har man närhet till det mesta. På bara ett par minuters promenad från bostaden finns vackra Rudan där du möts av härlig natur. Närhet till flera andra naturområden, skärgården, shopping och stadsliv i Stockholm finns endast en kort bilresa bort.

Närområde

Från Sleipnervägen har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd. Är du träningsintresserad finns Torvalla idrottsplats i närheten där simhall, gym, ishall, fotbollsplaner samt sporthall finns. Även flertalet andra gym finns i närheten och Rudans fridluftsområde där cykel/promenad/löpspår finns samt badplats. Under vintertid slänger du på dig skidorna och åker längdskidor i spåren eller skridskor för att åka skridskor på den plogade isen.

Kommunikation

Busshållsplats och pendeltåg finns endast en kort promenad från huset och med flertalet busslinjer tar du dig smidigt runt i Haninge kommun. Pendeltåget tar dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Parkering

Garage och P-plats finns att hyra av föreningen, det kan f n vara kö till dessa. Kontakta föreningen angående kötider till p-platser och garage. Grundpris för en p-plats är 250 kr/ mån resp 522 kr/mån för garage. Dessa avgifter höjs med 3 % per år. För information om kö kontakta HSB kundtjänst.