VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Handen, HANDEN

Sleipnervägen 1

Välkommen till Sleipnervägen 1 och till den här smakfulla lägenheten om 90 kvm i populära föreningen Loke! Här erbjuds en ljus, luftig och optimalt planerad fyra högst upp i huset. Lägenheten har ett snyggt renoverat kök, generöst vardagsrum med utgång till balkong med utsikt mot skogsparti, ett master bedroom med garderobsvägg och två intilliggande bra sovrum. Dessutom har den två eleganta och stambytta badrum/ duschrum! Hela lägenheten är genomgående fint färgsatt med fin ekparkett till golv. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och engagerade medlemmar i ett härligt område med både närhet till natur och Haninge C.

Bostaden ligger med gångavstånd till busstation där bussar mot bla Gullmarsplan trafikerar. Det är även en kort promenad till pendeltågstastionen och Haninge Centrum där all kommersiell service finns. Från lägenheten är det endast ett stenkast till närmaste skola och förskola, perfekt för barnfamiljen!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Linnea Westlander 0705- 55 49 51 eller linnea.westlander@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6661 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1967
Pris

Ansvarig mäklare
Linnea Westlander
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 49 51
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Superfin 4:a i populärt område!

Powerbild LinneaWestlander
Powerbild LinneaWestlander

Planritning

Linnea Westlander

Linnea Westlander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sleipnervägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm. förvaltarens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90.5 kvm
Byggnadsår 1967
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Förråd

Rum

Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhägning, förvaring och annat möblemang. Väggarna kläs av mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Kök

Snyggt renoverat kök med vita köksluckor och svart bänkskiva. Här finns plats för 6-8 matplatser. Köket är utrustat med glas häll, fläkt, hel kyl och frys, diskmasin och inbyggd ugn och mikrovågsugn. Väggarna är vitmålade och golvet är ett ekparkett

Vardagsrum

Generöst och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Här ryms vardagsrumsmöblemang och matsalsmöbel. Väggarna är vit målade och golvet är av ekparkett

Sovrum 1

Ett praktiskt sovrum med plats för säng, förvaring och annat möblemang. Väggarna är av ungdomlig mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Sovrum 2

Ett praktiskt sovrum med plats för säng, förvaring och annat möblemang. Väggarna är av ungdomlig mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Sovrum 3

Ett väl tilltaget och hemtrevligt sovrum med en garderobsvägg. Här finns plats för stor säng och förvaring. Väggarna är målade i en bege kulör och golvet är av ekparkett

Badrum

Ett helkaklat och lyxigt badrum (stambytt) som är utrustat med snyggt badkar, kommod med väggspegel, WC, kombinerad tvättmaskin och torktumlare väggarna kläs av vitt kakel och golvet är av svart klinker med golvvärme.

Duschrum

Elegant duschrum (stambytt) i praktisk storlek med WC, kommod och väggspegel och dusch, väggarna kläs av vitt kakel och golvet är av svart klinker med golvvärme

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2017-11-08
Primärenergital 136

Ekonomi

Lägenhetsnummer 910-4-0391
Avgift 6661 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Vatten, värme. En obligatorisk avgift om 39 kr/ mån tillkommer för bredband 250 mb och Tv- kanaler (bas)
Elförbrukning 4 300 kWh/år
Driftkostnad 10 440 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 800 kr
  • Hushållsström: 5 640 kr

Driftkostnaderna kan variera utifrån förbrukning, antal personer i hushållet och tecknade avtal

Andel i förening 0,16630679%
Andel av årsavgift 0,16630679%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 435 576 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Loke
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-0881
Gatuadress Box 6083
Postnummer 10232
Ort Stockholm
Epostadress information@brfloke.se
Hemsida brfloke.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

TVÄTTSTUGOR
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

ÖVRIGT
Medlemskap i HSB erfordras. I samband med överlåtelsen debiterar föreningen en överlåtelseavgift samt en pantsättningsavgift av köparen (1313 kr & 525 kr).

Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.
Föreningens ekonomi Föreningen förändrade årsavgifterna senast den 1 januari 2023 då avgifterna höjdes med 4%. Avgiften för 2024 bestäms i höst men det är rimligt att det blir en avgiftshöjning på mellan 0-10%. Se senaste årsredovisningen för att läsa mer om föreningens ekonomi.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 641
Antal lokaler 4
Renoveringar På Brf Loke pågår komplett stambyte av alla lägenheter. Mer än hälften av Lokes lägenheter är i okt-2023 stambytta. Det pågår även en fasadrenovering med tilläggsisolering av alla byggnader som slutförs under 2023.

2022-24 Stambyte
2022-24 Fasad- och fönsterrenovering
2022 Dränering och grundisolering
2019-20 Mark och dränering
2019 Isolering och dränering runt fastigheter.
2018- Renovering av tvättstuga, Vallavägen 11.
2016 Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) .

Se årsredovisning för underhållsplan.
Parkering Loke har 423 P-platser och 210 garageplatser. Garageplatser har lång kötid. Parkeringsplatser utomhus har också kö men det brukar gå att få en plats inom några månader om man är flexibel med placeringen. Styrelsen arbetar för att alla lägenheter ska få minst en P-plats. Utomhus P-plats kostar cirka 300 kr och garage cirka 500 kr per månad.
150 av utomhus P-platserna har ladduttag med möjlighet att ladda upp till 22 kW. Dessa kommer fördelas på parkeringsplatserna framför Sleipnervägen 21-27, 69-75 och Vallavägen 3-9, 27-33.

För att ansöka om en plats med laddmöjlighet får ni kontakta Bredablick som ställer er i kö. Platserna med laddmöjlighet kommer öka med 150kr/månad (gäller endast om man utnyttjar laddaren) samt ett kw-pris 0,50 när ni laddar bilen.
Tv och bredband Bredband distribueras via föreningen (kollektivt avtal) med Ownit och kostar 39 kr/mån (obligatorisk avgift). Kabel-TV via Tele2, grundutbudet ingår i avgiften. Eventuell anslutningskostnad bekostar man själv.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Bredablick sköter om den tekniska och ekonomiska förvaltningen på Brf Loke. Detta innefattar förvaltartjänst, fastighetsskötsel, utemiljö, städning samt hyres- och avifrågor.

Fastigheternas energideklaration är utförd 2018-11-08.

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!