VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Handen, HANDEN

Sleipnervägen 1

Välkommen till Sleipnervägen 1 och till den här smakfulla lägenheten om 90 kvm i populära föreningen Loke! Här erbjuds en ljus, luftig och optimalt planerad fyra högst upp i huset. Lägenheten har ett snyggt renoverat kök, generöst vardagsrum med utgång till balkong med utsikt mot skogsparti, ett master bedroom med garderobsvägg och två intilliggande bra sovrum. Dessutom har den två eleganta och stambytta badrum/ duschrum! Hela lägenheten är genomgående fint färgsatt med fin ekparkett till golv. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och engagerade medlemmar i ett härligt område med både närhet till natur och Haninge C.

Bostaden ligger med gångavstånd till busstation där bussar mot bla Gullmarsplan trafikerar. Det är även en kort promenad till pendeltågstastionen och Haninge Centrum där all kommersiell service finns. Från lägenheten är det endast ett stenkast till närmaste skola och förskola, perfekt för barnfamiljen!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Linnea Westlander 0705- 55 49 51 eller linnea.westlander@mohv.se

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 90.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6661 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1967
Pris

Ansvarig mäklare
Linnea Westlander
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 49 51
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Superfin 4:a i populärt område!

Powerbild LinneaWestlander
Powerbild LinneaWestlander

Planritning

Linnea Westlander

Linnea Westlander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sleipnervägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm. förvaltarens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90.5 kvm
Byggnadsår 1967
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader Förråd

Rum

Hall

Välkomnande och rymlig hall med plats för avhägning, förvaring och annat möblemang. Väggarna kläs av mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Kök

Snyggt renoverat kök med vita köksluckor och svart bänkskiva. Här finns plats för 6-8 matplatser. Köket är utrustat med glas häll, fläkt, hel kyl och frys, diskmasin och inbyggd ugn och mikrovågsugn. Väggarna är vitmålade och golvet är ett ekparkett

Vardagsrum

Generöst och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Här ryms vardagsrumsmöblemang och matsalsmöbel. Väggarna är vit målade och golvet är av ekparkett

Sovrum 1

Ett praktiskt sovrum med plats för säng, förvaring och annat möblemang. Väggarna är av ungdomlig mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Sovrum 2

Ett praktiskt sovrum med plats för säng, förvaring och annat möblemang. Väggarna är av ungdomlig mönstrad tapet och golvet är av ekparkett

Sovrum 3

Ett väl tilltaget och hemtrevligt sovrum med en garderobsvägg. Här finns plats för stor säng och förvaring. Väggarna är målade i en bege kulör och golvet är av ekparkett

Badrum

Ett helkaklat och lyxigt badrum (stambytt) som är utrustat med snyggt badkar, kommod med väggspegel, WC, kombinerad tvättmaskin och torktumlare väggarna kläs av vitt kakel och golvet är av svart klinker med golvvärme.

Duschrum

Elegant duschrum (stambytt) i praktisk storlek med WC, kommod och väggspegel och dusch, väggarna kläs av vitt kakel och golvet är av svart klinker med golvvärme

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2017-11-08
Primärenergital 136

Ekonomi

Lägenhetsnummer 910-4-0391
Avgift 6661 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. Vatten, värme. En obligatorisk avgift om 39 kr/ mån tillkommer för bredband 250 mb och Tv- kanaler (bas)
Elförbrukning 4 300 kWh/år
Driftkostnad 10 440 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 800 kr
  • Hushållsström: 5 640 kr

Driftkostnaderna kan variera utifrån förbrukning, antal personer i hushållet och tecknade avtal

Andel i förening 0,16630679%
Andel av årsavgift 0,16630679%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 435 576 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Loke
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 712400-0881
Gatuadress Box 6083
Postnummer 10232
Ort Stockholm
Epostadress information@brfloke.se
Hemsida www.brfloke.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Loke är en välskött förening som innefattar 641 bostadsrätter. Föreningen ligger på gångavstånd till Haninge Centrum och buss/- pendeltågsstation. I närheten finns även fina strövområden i Slätmossens naturpark och kring Rudansjön.

Brf Loke har särskilda krav för att godkänna nya föreningsmedlemmar: nya medlemmar ska minst ha en inkomst som motsvarar 3 gånger bostadsrättens årsavgift och inga betalningsanmärkningar.

TVÄTTSTUGOR
Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49.

ÖVRIGT
Medlemskap i HSB erfordras.

Besök gärna föreningens hemsida www.brfloke.se.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 2% i årsskiftet 2020-2021. Föreningen höjde månadsavgiften med 3% i januari 2019. Se senaste årsredovisningen på mohv.se för att läsa mer om föreningens ekonomi.
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 641
Antal lokaler 1
Renoveringar 2020 - Dränering, stambyte och fasadrenovering pågår.
Köksstammar är relinade 2008-2009. Renovering av liggande stammen (under byggnaderna) avslutades våren 2016. Återstår avloppsstammar i lägenheterna och gemensamma stående stammar samt fasadrenovering och fönsterbyte. Slutdatum 2023 resp. 2024.
Parkering Garage och P-plats finns att hyra av föreningen, det kan vara kö till dessa. Kontakta föreningen angående kötider till p-platser och garage. Grundpris för en p-plats är 250 kr / mån resp 522 kr/mån för garage. Dessa avgifter höjs med 3 % per år. För information om kö kontakta HSB kundtjänst.

Installation av 150 laddstolpar har påbörjas. Dessa kommer fördelas på parkeringsplatserna framför sleipnervägen 21-27, 69-75 och Vallavägen 3-9, 27-33. För att ansöka om en plats med laddmöjlighet ska man kontakta Bredablick för kö. Platserna med laddmöjlighet kommer öka med 150kr / mån (gäller endast om man utnyttjar laddaren) samt ett kw-pris som just nu inte är bestämt.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telenor för TV- och bredbandstjänster via bredbandsuttaget. De tjänster som ingår i föreningens avtal är bredband 250/250 MB och TV T1-bas. En obligatorisk avgift om 39 kr/mån tillkommer. Se Telenors hemsida för övriga tjänster och utbud. Alla tilläggstjänster och taxor debiteras av Telenor. Startavgift tillkommer.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!