Visningar

Söndag 14 Juli KL: 11:30 - 12:00 Anmäl ditt intresse till mäklaren. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Handen

Parkvägen 1

Ingång via innergården!

Nu har du möjlighet att förvärva denna charmiga 1,5a på 45 kvm – perfekt som övernattningslägenhet eller för ett par som söker ett bekvämt och välplanerat boende nära det mesta du kan önska dig.

Ingår i avgiften:
Värme
El
kabel-TV
Bredband

Det stora vardagsrummet är både ljust och inbjudande, med gott om plats för både soffa och matbord. Här kan du koppla av, umgås med vänner eller bara njuta av en lugn stund. Den rymliga sovalkoven ger plats för en stor säng och skapar en avskild och mysig sovplats. Perfekt för en god natts sömn utan att kompromissa med utrymmet i vardagsrummet. Duschrummet är i bra storlek och erbjuder allt du behöver för dina dagliga rutiner. Med en smart planlösning får du både funktionalitet och komfort. Se den alternativa planlösningen!

Denna bostad har otroligt stora möjligheter att anpassas efter dina behov och önskemål. Se gärna den alternativa planlösningen för inspiration och idéer om hur du kan göra detta hem till ditt eget unika boende. Här bor du med närhet till allt du kan önska dig. På kort promenadavstånd når du Haninge Centrum och Handen terminalen med både bussar och pendeltåg, samt shopping och träningsmöjligheter vid Port73 och SATS. För den naturintresserade finns Friluftsområdet Rudan bara några minuter bort, där du kan njuta av badsjöar, aktiviteter, elljusspår och skidåkning/skridskoåkning vintertid.

Kommunikationerna är utmärkta med bussar ett stenkast bort och pendeltåget som tar dig till city på cirka 30 minuter. Ett klockrent läge för både pendling och fritid! Missa inte chansen att bo i denna trivsamma och välplanerade 1,5a. Välkommen till ditt nya hem – här trivs både du och dina nära och kära!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 45 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3483 kr/mån
Rum 1,5
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Pris 1 350 000 kr

Ansvarig mäklare
Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare
0736-66 49 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Solomon Tumizghi

Solomon Tumizghi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Parkvägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 45 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 4

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2028-05-28
Primärenergital 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer 191
Pris 1 350 000 kr
Avgift 3483 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, hushållsel samt kabel-TV, bredband och bredbandstelefon ingår i avgiften
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 4 800 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,3005%
Andel av årsavgift 0,3005%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning .

Förening

Föreningsnamn Brf Syrenen 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716420-4369
Gatuadress Dalarövägen 12A
Postnummer 13646
Ort Handen
Epostadress styrelsen@syrenen1.nu
Hemsida http://www.syrenen1.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i huset.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken JA
Antal lägenheter 179
Antal hyresrätter 3
Antal lokaler 4
Parkering Information om p-platsavgifter

Parkeringsplatser 300kr/mån.
Garageplatser 450kr/mån

Mvh Garageplats med laddning kostar 500 kr/mån.

Parkeringsplats ute med laddning kostar 400 kr/mån.

Laddningskostnad betalas enligt särskilt abonnemang.

MC-plats kostar 170 kr/månad.

För att hyra kontakta styrelsen@syrenen1.nu eller

Margareta på telefon 073 989 08 85
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift. Om man har bredbandstelefon så ingår abonnemanget men man får betala samtalskostnaderna.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende