Hermanstorp, HANDEN

Olsängsvägen 3

En unik chans att förvärva denna tomt i populära Hermanstorp! Tomten ligger i fantastiskt läge med sol från morgon till kväll! Här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus! Detaljplanen har 2 års fördröjd genomförandetid och det dröjer till mars 2023 innan man kan att ansöka om bygglov i enlighet med planen.
I samband med den nya detaljplanen kommer det bli nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/
Tomten, som beräknas utgöra cirka 1200-1300 kvm är under avstyckning. Exakt areal fastställs först sedan lantmäteriförrättningen avslutats. Tomtpinnar finns på tomten och är ungefärliga de slutliga gränserna kan avvika från detta.

Största byggnadsarea (area som en byggnad upptar på marken) för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet med en nockhöjd på 10 m. Dvs hus på 130 kvm utvändiga mått i två plan (260 kvm). Därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan.

Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även nyöppnad Icabutik, sushi, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler matvarubutiker, café m.m. Här finns också flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Maila din intresseanmälan till jannica.johansson@mohv.se eller ring 0725-550277!

Se gärna dessa husförslag från Eksjöhus

Prio 145 - ett lättplacerat 2-planshus med smart planlösning - Eksjöhus (eksjohus.se)
Pris 3 016 000kr
https://www.eksjohus.se/husmodeller/prio-145/

Alt denna
Hagavik – Modernt 2-planhus som passar smala tomter (eksjohus.se)
Pris 3 965 000kr
https://www.eksjohus.se/husmodeller/hagavik/

Kontakta gärna Niclas på 070 724 92 00 eller niclas.engkvist@eksjohus.se för mer information.

Information

Bostadstyp Tomt
Tomt 1200 kvm, friköpt
Pris 3 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

En unik chans att förvärva denna tomt i populära Hermanstorp!

Fastighetskarta

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Olsängsvägen 3

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 3 895 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 1200 kvm

Dokument

Området

Hermanstorp är ett naturnära område som ligger på några minuters promenadavstånd till den Vegastaden som nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns Icabutik, sushi, kiosk samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. I Vega finns även flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Räkna på ditt nya boende