VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum/öster, Halmstad

Snöstorpsvägen 91C

Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i denna välplanerade och snygga bostad som stod färdig så sent som hösten 2021! Här har man verkligen tänkt på alla detaljer och optimerat bostadens yta samt utseende, vad sägs om exklusivt kök från Ballingslöv med integrerad mikrovågsugn samt diskmaskin och med 4 meter i takhöjd skapas ett härligt ljusinsläpp samt ett sovloft med fullhöjd! På ett optimalt läge med närhet till Högskolan (900m), Sannarpsgymnasiet (600m), Halmstad Arena (100m) samt endast en kort cykeltur in till Centrala Halmstad så bor du perfekt. I föreningen finns gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett förråd till varje lägenhet samt möjlighet till att hyra garageplats eller parkeringsplats. Föreningen ligger i framkant med klimatsmart uppvärmning med solceller vilket ger föreningen lägre energikostnader. Möjlighet finns till att flytta in omgående, för den som önskar går det även att efter överenskommelse köpa den möblerad för maximal bekvämlighet. Nuvarande säljare har installerat exklusiva samt måttanpassade lamellgardiner som skapas bästa förutsättningar till avskärmning samt mörkläggning. Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att bostaden har allt man behöver med allrum, kök, hall samt badrum på nedre plan. En trappa upp finns sovloftet med fullhöjd samt förvaringsmöjligheter i befintlig garderob. Badrummet känns lyxigt samt påkostat med marmorliknande utseende, golvvärme samt egen tvättavdelning. Som om det inte vore nog finns även en stor balkong med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för maximal komfort!

Välkommen att boka in dig på din privata visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 33 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2287 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris 1 560 000 kr som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Exklusivt boende med möjlighet att flytta in omgående!

Planritning

Snöstorpsvägen 91c Loft Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c Loft Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c EP Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c EP Liggande copy

Snöstorpsvägen 91c Loft Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c Loft Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c EP Liggande copy
Snöstorpsvägen 91c EP Liggande copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snöstorpsvägen 91C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 33 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2

HALL
Inlbjudande och ljus hall där vi direkt möts av ett härligt ljusinflöde. Hela lägenheten har ett ljust vinylgolv i planformat och väggarna är målade i en behaglig sandfärgad kulört. Till vänster finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och lite längre in i hallen på vänster sida finns ytterligare förvaringsmöjligheter i garderoben.

KÖK
Från hallen nås köket längst med hela vänster sida. Ett fullstort kök som har allt man behöver för all matlagning. Köket har diskmaskin, kombinerad kyl- och frysskåp, rostfri diskho med blandare, inbyggnads ugn samt micro, glashäll samt fläkt. Köket har skåpsluckor i vitt utförande med en laminatbänkskiva i grått som bryter av fint mot det vita köket. Stänkskyddet är i vitt kakel.

ALLRUM
Öppen planlösning mellan kök och allrum skapar en perfekt social yta som ger mer utrymme till allt man behöver. Till höger i rummet finns en naturlig plats för soffa där man rakt fram förberett för att kunna ha TV: n i utrymmet bredvid köket. Vid trappan finns en optimal yta för att kunna ha ett köksbord. Från allrummet nås balkongen samt sovloftet. Nuvarande ägare har installerat lamellgardiner som fungerar perfekt där man väljer hur mycket ljusinsläpp som önskas.

BADRUM
Från hallen nås det stilfulla badrummet in till höger. Här finns en dusch med vikbara väggar i glas i svart modernt utförande vilket bryter av fint mot kaklet samt klinkern i gråa nyanser med marmorliknande utseende. Badrummet har en kombinerad tvätt samt torktumlare, handdukstork (elektrisk), spegel med belysning, samt handfat med kommod.

SOVLOFT
Från allrummet nås sovloftet via en stabil trappa. Tack vare designen är det fullhöjd på sovloftet och gott om plats för säng, mindre skrivbord samt en praktisk garderob för förvaring. Med öppet ner mot allrummet skapas en härlig känsla och en bättre rymd. På fönsterna sitter persienner för att kunna mörklägga sovrummet.

BALKONG
En rymlig balkong som tack vare den stora skjutdörren skapar en härlig känsla och förlänger bostadens yta under sommarhalvåret. Här finns plats för mindre loungegrupp eller liknande för att kunna sitta och njuta av sommaren.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 33 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme via vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk från- och tilluftsventilation m
Övriga byggnader
Balkongen är på ca 4,97m2 (enligt uppgift från säljaren, information om balkongen nyttjas med bostads- eller nyttjanderätt har ej gått att få fram).

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 19
Pris 1 560 000 kr som utgångspris
Avgift 2287 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme samt vatten.
Driftkostnad 350 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 350 kr

Föreningen tar ut ett förskott på el om 350kr/månaden som aviseras i förskott. Detta räknas sedan av vid överlåtelse eller en gång om året.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,7143%
Andel av årsavgift 4,71%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 484 183 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn BRF Kronoberget 15
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-7690
Gatuadress c/o RESTATE BJURFORS ISAKSSON PARTNERS KUNGSGATAN 26 AB
Postnummer 11135
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Kronoberget 15 stod klar så sent som 2021 och ligger på ett bra läge med närhet till såväl Halmstad Centrum, Arenan samt Halmstad Högskola. Föreningen består av 20 st bostadsrätter, föreningen äger fastigheten Kronoberget 15. Fastigheterna är försäkrade via IF.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, ett stort rum med gallerförråd (ett till varje lägenhet). Föreningen har även ett gemensamt studierum med bord och stolar, badrum samt pentry för att kunna sitta och plugga där. Ytterligare ett rum/utrymme finns där användningsområdet inte är bestämt ännu.

PARKERING
Föreningen har 3st garageplatser för en kostnad av 300kr /mån (separat kö). Samt 2 st parkeringsplatser för en kostnad av 150kr/mån. I övrigt finns parkering i närområdet.

TV & INTERNET
Fiber via Halmstads stadsnät finns indraget i fastigheten och tecknas samt bekostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Tv bekostas samt beställt av den enskilde bostadsrättsinnehavaren.

FÖRSÄRKING
Hemförsäkring tecknas och bekostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Bostadsrättstillägg ingår inte i föreningens försäkring utan tecknas samt beskostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren.
Äger föreningen marken Ja
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor:

Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan

Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9),

Gymnasieskolor:

Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Räkna på ditt nya boende