VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Vallås, Halmstad

Nordalavägen 42

Med ett av föreningens bästa lägen finner du denna välskötta gavellägenhet! Bostaden är en modern två med öppen planlösning och stort sovrum. I Brf Boklok Travet bor du i ett lugnt område med mycket trevlig natur runtomkring, närhet till Vallås centrum med välsorterad matbutik, restauranger, bibliotek, frisör m.m. För den shoppingsugna nås Hallarna med en kort biltur bort. I den låga avgiften ingår värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt en egen parkeringsplats. Varmt välkommen på din personliga visningstid.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2963 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2016-2017
Pris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Solig balkong!

Planritning

planritning
planritning
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nordalavägen 42

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm.
Hiss Nej

En trappa upp!

HALL
Via trappa nås denna ljusa gavellägenhet. Direkt utanför entrén kan ett mindre bord med tillhörande stolar placeras för att njuta utav förmiddagssolen. Direkt innanför entrén finns det möjlighet att hänga av sig jackan samt ställa undan skorna. En garderob erbjuder förvaring. Direkt på höger sida finns ett förråd som även det erbjuder god förvaring. På golvet ligger ett laminatgolv av ek, som är genomgående för bostadens samtliga rum, väggarna är vitmålade. Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Det stora badrummet ligger rakt fram från entrén sett. Badrummet har våtrumsmatta på golvet och kaklade väggar i vitt utförande. I taket sitter spotlights. Badrummet erbjuder tvättmöjligheter i tvättmaskin, och önskas finns utrymme för en torktumlare. God förvaring erbjuds i två skåp. Badrummet är utrustat med: wc, dusch med vikbara väggar av glas, kommod, badrumsspegel samt handdukstork .

KÖK/VARDAGSRUM
Kök och vardagsrum har en öppen planlösning mot varandra och erbjuder ljusinsläpp från tre olika väderstreck, vilket gör att köket mycket ljust och rymligt. Köket erbjuder förvaring i både under- och överskåp, samt skafferi. Ovanför underskåpen sitter en arbetsbänk av laminat samt ett kakel i grått utförande som stänkskydd. Ett stort fönster ger ett härligt ljusinsläpp och trevlig vy mot grönska. Vid fönstret mot gaveln ställs förslagsvis köksbordet. Vardagsrummet möbleras efter behov och du får plats med en större soffgrupp om så önskas. Utrustning: spishäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Från vardagsrummet når du den underbara balkongen som erbjuder sol från lunch till tidig kväll. Balkongen är stor nog för en loungegrupp! Här kommer många dagar spenderas i solen.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum nås via vardagsrummet. Här erbjuds förvaring i två garderober. Önskas kan fler garderober installeras för ytterligare förvaring. Rummet har plats för en större säng med tillhörande nattduksbords samt utrymme för ett hemmakontor.

Välkommen att flytta rakt in!

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2016-2017
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation FTX-system
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd på gården.
Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer E22SG
Avgift 2963 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt numrerad parkeringsplats.
Driftkostnad 1 450 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 450 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.

Andel i förening 1,545%
Andel av årsavgift 1,55%

Förening

Föreningsnamn BRF Boklok Travet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-3514
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen På populära Vallås finns brf BoKlok Travet. Här finns sex flerbostadshus med sammanlagt 52 bostadsrätter. Föreningens hus byggdes 2016-2017 då även föreningen bildades. Föreningen äger fastigheten Vallås 1:7. Föreningen har avtal med PART Fastighetsförvaltning om ekonomisk förvaltning. En underhållsplan har upprättas och löper fram till 2035.Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Protector och inkluderar en ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektivt bostadsrättstillägg.

RENOVERINGAR
2020 - Grillplats och ny lekplats. Laddstolpar till elbilar. Annars inga renoveringar planerade förutom sedvanligt underhåll samt eventuella garantiarbeten. 2-års besiktning av fastigheten genomfördes juni 2019.

Kommande: Solceller disktueras i föreningen och kommer eventuellt att installeras framöver.

Föreningen för även diskussioner om att installera klimatanläggningar (AC) i lägenheterna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje bostad följer ett förråd. Cykelrum finns även att tillgå i föreningen.
I föreningen finns även gemensamma trädgårdsredskap såsom gräsklippare, trimmar samt vattenslangar och övriga redskap som medlemmarna i föreningen får låna kostnadsfritt.

TV & INTERNET
I månadsavgiften ingår TV (Telia, 8 st fria kanaler).
Föreningen har även anslutits till fiber (Telia,öppen fiber.) Valfritt abonnemang och hastighet tecknas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Till varje bostadsrätt följer en numrerad parkeringsplats i anslutning till bostaden. I övrigt fri parkering i området. Föreningen för en diskussion om att köpa loss mark för ytterligare parkeringar. Extra parkeringsplatser finns även att hyra för 300kr/månad.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande: (2022-02-09): Föreningen höjde avgiften 1 % 2019-01-01 i enlighet med den ekonomiska planen. Föreningen har för avsikt att följa den ekonomiska planen. Föreningen anser sig ha en god och trygg ekonomi samt en låg belåningsgrad och har amorterat ca 0,5 milj extra på lånen 2019 samt 2020, 2021.
Antal lägenheter 52
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor:

Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola.

Skola:

Vallåsskolan F-9.