Visningar

Tisdag 28 Maj KL: 16:30 - 17:00 Tidsbokad visning Boka
Boka visning
  • Dela via:
Centrum, Halmstad

Hallandsgatan 63A

Ta chansen att bo i nyproducerad tvåa i Halmstads nya stadsdel Västra Förstaden. Ytan på 62 m2 har försetts med lyxiga materialval med kök från Ballingslöv, äkta stenskivor, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, som i kombination bildar en enastående konstellation. Dessutom finns en mysig balkong som pricken över i:et. Bor gör du på ett mycket bra läge med direkt närhet till stadens puls med sitt utbud av caféer, restauranger och shopping. Inom loppet av några minuter med cykel når du även havet för salta bad, Prins Bertils stig eller Galgberget min sina trevliga motionsslingor. Varför inte en tripp till Söderpiren? I avgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg. Känns detta lockande, kontakta Marcus direkt på 070-3350567.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 62 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5050 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Lyxig tvåa i Västra Förstaden - med balkong!

Planritning

Hallandsgatan 63A copy
Hallandsgatan 63A copy

Hallandsgatan 63A copy
Hallandsgatan 63A copy
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hallandsgatan 63A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 6

HALL
Via hiss når du denna mycket trevliga och luftiga tvåa. Innan entrén finns en loftgång som kan nyttjas som en extra balkong. Här kan solen fångas från förmiddag till eftermiddag. Hallen är rymlig och erbjuder gott om förvaring från golv till tak, vilket erbjuder gott om förvaring. Förvaring sker i tre garderober samt städskåp. Det finns även möjlighet till hatthylla direkt till höger om entrén. På golvet ligger en klinker som sedan övergår till en ekparkett (3-stavs) som är grå mattlackad. Väggarna är målade i ljusgråa toner med kulören "Sommarsnö". Ta av dig skorna och välkommen in!

SOVRUM
Rymligt sovrum som erbjuder gott om förvaring i platsbyggda garderober med skjutbara dörrar. Rummet som helhet kan möbleras efter behov och du får plats med en dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord. För dig som önskar nyttja rummet med en mindre säng passar detta utmärkt och därmed även möjlighet till ett skrivbord.

BADRUM
Badrummet har hög WOW-faktor i form av sitt stående och stilrena klinker i beigea och gråa toner. Golvvärme har installerats för maximal komfort. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp med belysning, handduksstång samt takdusch med dörr av glasvägg. Dessutom finns en kombinerad tvätt/tork maskin från Cylinda.

KÖK/VARDAGSRUM
Med en öppen planlösning mot vardagsrumsdelen finns köket. Köket är från Ballingslöv med varmgråa luckor med beslag av träknopp av ek. En äkta (!!) stenskiva finns som arbetsbänk och följer sedan med upp som en klack, vilket fungerar som stänkskydd. Blandaren är kromad från Tapwell. Utmed ena sida finns möjlighet att nyttja arbetsbänken som en halvö - perfekt när frukosten skall intas i farten! Utrustningen är från Cylinda: induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl/frys - allt i rostfritt utförande. Vid fönstret kan med fördel ett matbord placeras och nyttjas till vardags som till fest.

Vardagsrumsdelen möbleras efter behov och du får plats med önskad soffgrupp och TV-hörna. Härifrån når du även den mysiga balkongen med läge mot väst. Balkongen är ca 6 m2 vilket inbjuder till möblering efter önskemål.

Varmt välkommen hem!

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 62 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Utrymmen utanför bostaden:
Till bostaden följer ett förråd i källarplan ca 2-3 m2. Om förråd nyttjas med nyttjande- eller bostadsrätt har ej gått att få fram.
Balkong ca 6 m2. Om balkong nyttjas med nyttjande- eller bostadsrätt har ej gått att få fram.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1205
Pris 2 195 000 kr utgångspris
Avgift 5050 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten & bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 7 300 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 5 500 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,5845%
Andel av årsavgift 1,58%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Stadsgården 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-2841
Gatuadress Hallandsgatan 63A
Postnummer 30238
Ort Halmstad
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Stadsgården 1 bildades 2019 och är beläget i Halmstads nya stadsdel Västra förstaden. Föreningens hus står klart 2022. Föreningen består av 63 lägenheter. Föreningen äger fastigheten Biskopen 5 i Halmstad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer ett förråd i källarplan. I källarplan samt innergården finns cykelförråd. Grönskande innergård med buskar och träd.

RENOVERING
Då föreningens hus är nytt finns inga planerade renoveringar. Då bygg garantier finns på föreningens hus i minst 10 år bör därför föreningen inte ha några kostnader för löpande underhåll de första åren, förutom sedvanligt underhåll och reparationer.
2022 - Tagg-system, ladd-stolpar.

TV & INTERNET
Fiber finns installerat i varje lägenhet. Valfritt abonnemang för TV och internet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 34 st (800kr/mån) garageplatser. Till dessa finns separat kö. Besöksparkering finns på markplan.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRIGNAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2023-06-01: Föreningen höjde avgiften 1/6 2023 med 15% (inkluderat i den annonserade avgiften).
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr

Dokument

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor:
Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola.

Skolor:
Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.

Räkna på ditt nya boende