Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Trönninge, Halmstad

Glasvingevägen 2

Välkommen till potentiella drömhemmet - En otroligt välvårdad tegelvilla på insynsskyddad hörntomt med dubbelgarage i familjära Trönninge. Detta hus har stått stadigt i samma familjs ägo sedan uppförandet, fylld med minnen och kärlek.

Uppvärmning sker genom luft/vattenvärmepump som byttes så sent som 2019 där du kan förvänta dig ett pålitligt och effektivt system som ger låga driftkostnader. Dessutom dubbelgarage med direkt access till huset.

Bottenvåning med utmärkt planlösning bestående av 3 rymliga sovrum, stort badrum, kök med plats för matgrupp och ett väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för valfritt möblemang samt utgång till den överbyggda delen av altanen. Via bottenvåningen når ni även det stora tralldäcket. Här lovas skönt häng och långa middagar efter dag på stranden, som ligger inom cykelavstånd. Stora ytor i den fräscha källaren bestående av bland annat en gillestuga där den öppna spisen står i centrum, helkaklad duschrum med bastu, WC, tvättstuga och hobbyrum/pingisrum samt matkällare och förråd i anslutning till hobbyrummet. Via källaren når ni även det väl tilltagna dubbelgaraget.

Varmt välkommen att boka in er personliga visningstid via hemsidan! Besiktningsprotokoll erhålles på visning

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 128 kvm + 167 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 1029 kvm
Byggnadsår 1974
Pris 2 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Anton Lind
Reg. Fastighetsmäklare
0735-00 98 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Pedantskött tegelvilla med dubbelgarage på insynskyddad hörntomt.

Planritning

Entréplan
Entréplan
Källare
Källare
Anton Lind

Anton Lind

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Glasvingevägen 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 128 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Fastighet Trönninge 2:30
Boarea 128 kvm
Biarea 167 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Bjälklag Betong
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare
Uppvärmning Luft/vatten värmepump samt braskamin
Övrigt om byggnaden 2022
Ny kyl, frys och spis/ugn

2019
Ny luft/vattenvärmepump. Ute och innedel.

Anslutningar:
Fiber

Rum

Hall

Ljus och välkomnande hall med gott om avhängning via hatthylla och garberob. Klinker på golvet.

Vardagsrum

Stort vardagsrum som är ljust och inbjudande tack vare de generösa fönstren. Det öppna utrymmet ger gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler samt annat möblemang efter eget tycke. På golvet ligger ett parkettgolv som ger en varm och naturlig känsla samtidigt som det är slitstarkt och lätt att rengöra. Via vardagsrummet finner vi även utgången till den överbyggda altanen som ger en avkopplande plats att njuta på oavsett väder.

Kök

Charmigt kök i välbevarat skick. Släta köksluckor tillverkade i trä. Stänkskydd i form av vitt kakel och bänksiva av trä. Serveringsbänk med överskåp som ger extra arbetsyta, där måltider kan förberedas och serveras, och förvaringsmöjligheter. Kapitalvaror bestående av spis, diskmaskin samt kyl och frys. Linoleumgolv i rutformat mönster. I köket finns även plats för en matgrupp för 6 personer. Via köket når vi även det stora tralldäcket.

Badrum

Rymligt badrum som är väl bevarat i sitt orginalskick. På golvet ligger en praktisk plastmatta som är lätt att underhålla och på väggen sitter våtrumstapet. Badrumsinredning bestående av toalett, bidé, badkar samt dubbla handfat.

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. På golvet ligger ett parkettgolv och tapetserade väggar. Den inbyggda garderobsväggen erbjuder generöst med förvaringsutrymme samtidigt som den håller rummet organiserat och prydligt. Via sovrummet når vi även tralldäcket.

Sovrum 2

Husets andra sovrummet har en lugn och mjuk atmosfär med en grå heltäckningsmatta som täcker golvet. Den neutrala färgen ger en känsla av varm komfort och gör att rummet känns mysigt och inbjudande. Förvaring genom skjutdörrspartier med spegel. Tapetserade väggar.

Sovrum 3

Husets tredje sovrum är även detta rymligt med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaring genom den inbyggda garderobsväggen. Plastmatta på golvet och ljust målade väggar.

Gillestuga

När vi kommer ner i källaren möts vi av gillestugan. Mitt i rummet finner du en imponerande öppen spis som blir en central punkt för gemenskap och avkoppling. Eldens sken skapar en ombonad och avslappnad stämning, perfekt för sköna stunder med nära och kära. Golvet pryds av klinkersplattor och ljuset strömmar in via tre blyinfattade fönster, vars färgrika detaljer skapar en mjuk och behaglig atmosfär i rummet.

Tvättstuga

Tvättstuga med vask och tvättmaskin med gott om plats för upphängning av tork. Grått klinker på golvet. Ljusinsläpp via två blyinfattade fönster.

WC

WC med toalett och handfat. Klinker på golvet och våtrumstapet på väggarna.

Duschrum/Bastu

Helkaklat duschrum med bastu. Här finns plats för avkoppling.

Hobbyrum/Pingisrum

Stort hobbyrum med bra ljusinsläpp via två fönster. Klinker på golvet. I anslutning till hobbyrummet finns ett förråd och en matkällare.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2023-09-05
Primärenergital 71

Ekonomi

Pris 2 850 000 kr
Taxeringsvärde 2 268 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 554 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 714 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 714 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar 179 300 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 7 145 kWh/år
Driftkostnad 31 734 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 611 kr
  • Vatten/avlopp: 3 775 kr
  • Försäkring: 3 582 kr
  • Renhållning: 2 766 kr

Uppvärmningskostnad inkluderar nätavgift, kostnad för uppvärmning samt hushållström. Avdrag för utbetalt elstöd har gjorts.

Tomt

Tomtarea 1029 kvm
Tomttyp Hörntomt
Övrigt Stor trädgårdstomt på insynsskyddat hörnläge.
Uteplats Stort tralldäck varav en del med överbyggt tak. Stensatt uteplats med kvällssol i västerläge.
Parkering Dubbelgarage samt asfalterad uppfart med plats för två bilar

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Halmstad Trönninge GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser Byggnadsplan (1973-01-22)

Dokument

Området

Nära havet endast 8 km från Halmstad city ligger Trönninge. Redan 2010 bodde det över 1500 personer här men på senare år har populariteten ökat, framförallt för barnfamiljer. Det är den härliga lantliga känslan med de öppna vidderna i kombination med närheten till Halmstad och framförallt det expansiva handelsområdet Stenalyckan och Hallarna som gör Trönninge till ett populärt område! För den som pendlar ligger E6 på bekvämt avstånd. Här finns flera mycket aktiva idrottsföreningar där bland annat Trönninge IF håller många barn och ungdomar sysselsatta och rosiga om kinderna. Eftersom samhället är litet till ytan så är det ett mycket barnvänligt område där man kan gå och cykla till allt man behöver.

Övrigt

Förskolor: Trönninge förskola, Tuvans förskola.

Skola: Trönningeskolan (F-9).

Räkna på ditt nya boende