VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum, HALMSTAD

Georgsgatan 1

Modern, fräsch och central bostadsrätt med snygga materialval, fullutrustat kök och kvadratsmart planlösning dessutom till en otroligt låg månadsavgift om 1410 kr. Det perfekt boendet för studenter eller som övernattningslägenhet. En bra planlösning gör det lätt att få plats med matbord, säng samt soffa. Här bor man billigt och med närhet till allt Halmstad har att erbjuda. I den låga avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv samt internet (250/250). En stabil förening med bra ekonomi som dessutom har gjort stora renoveringar med takbyte, nya fönster samt reeling av stammarna.

Varmt välkommen att boka in dig på din PRIVATA visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 21 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1410 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1952
Pris som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Kvadratsmart i city med låg avgift!

Planritning

Georgsgatan 1 copy
Georgsgatan 1 copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Georgsgatan 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 21 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

HALL
Inbjudande och ljus hall med avhängningsmöjligheter för jacka samt skot direkt till höger. Till höger finns en större garderob med mycket plats för yttterligare förvaring.

KÖK
Kvadratsmart och fräscht kök från Ikea där man har utnyttjat ytan maximalt. Köket går i vitt som bryter av fint mot det gråa stänkskyddet i kakel samt den gråa bänkskivan i laminat. I köket finns gott om yta och förvaringsyta i de många skåpen. I köket finns spis med glashäll, inbyggnadsmicro, inbyggnads kyl och frysskåp samt diskho i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM
med en öppen planlösning och en smart planlösning så skapas den perfekta lägenheten för att kunna ha plats med allt som behövs med matplats, sovdel samt en skrivbordshörna för den som har behov av det. På golvet ligger samma snygga laminatgolv i hela lägenheten som ger ett enhetligt intryck samt med vitmålade väggar.

BADRUM
Från hallen nås det helkaklade badrummet rakt fram. Kvadratsmart badrum med en vacker mosaik i gråa toner som bryter av mot den ljusare klinkern på golvet. Badrummet är utrustat med wc, spegel med belysning samt dusch med duschdörrar i glas.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 21 kvm
Byggnadsår 1952
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-11-16
Primärenergital 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer 9
Avgift 1410 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, vatten, bostadsrättstillägg, tv samt internet (250/250).
Elförbrukning 1 208 kWh/år
Driftkostnad 3 750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 3 750 kr

Andel i förening 2,22749%
Andel av årsavgift 2,26742%

Förening

Föreningsnamn Brf Artilleristen nr 32
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 749200-0299
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Artilleristen nr 32 ligger på ett centralt men lugnt läge i Halmstad City. Föreningen äger fastigheten Artilleristen 32, föreningen består av 16 st bostadsrätter. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar.

Föreningen har gemensamma trädgårdsdagar en på våren och en på hösten. I föreningen städar man trapphusen själva för att på detta sätt spara på kostnaderna (rullande städschema).

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
I föreningen finns en gemensam tvättsuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt ett torkrum och ett mangel/ strykrum.

RENOVERINGAR
Kommande: Måla fasaden på Georgsgatan 1 under 2022. I övrigt sedvanligt underhåll.

Utförda:
Reeling av stammarna
Takbyte
Fönsterbyte
Nya ytterdörrar
Installerat säkerhetsdörrar till lägenheterna.

PARKERING:
Föreningen har 3st Garage (separat kö) i övrigt finns parkering på gatan utanför.

TV & INTERNET
Föreningen har tecknat ett förmånligt kollektivt avtal med Telia som ingår i avgiften. Telia Lagom (TV), internet med 250/250 mbit/s samt även IP- telefoni ingår i avtalet.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2022-05-09: Föreningen anser sig ha en god ekonomi med en låg belåning. På den aktuella lägenheten kommer avgiften att höjas 109 kr när en ny köpare tar över.

Dokument

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor:
Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola.

Skolor:
Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.