VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Midsommarkransen, HÄGERSTEN

Adventsvägen 1

På Midsommarkransens bästa adress, överblickande Svandammsparken, finns den här unika etagelägenheten på 114 kvadratmeter med låg avgift och 300 meter till tunnelbanan.

Köket med 4,4 m i takhöjd utgör tillsammans med vardagsrummet lägenhetens självklara samlingsplats och tack vare stora fönster i två väderstreck skapas ett otroligt ljusinsläpp. Lägenheten stoltserar med två fullstora badrum, två entréer samt en öppen och social planlösning med möjlighet att sätta sin egen prägel på flera av rummen. 

Samtliga materialval håller högsta kvalitet med genomgående ekparkett, kök från Vedum med köksbänk i marmor, fönsterbrädor i sten och helkaklade badrum. 

Nuvarande ägare uppskattar särskilt några för lägenheter mycket ovanliga detaljer såsom att köket har integrerad matavfallskvarn i diskhon; att det finns en privat entré från gatan och en gästentré från trapphuset; att de två badrummen checkar alla boxar då de förutom golvvärme och handdukstork även är rymliga och utrustade med så väl dusch och badkar som tvättmaskin och torktumlare. 

Omåttligt populära Kransen är ett familjärt kvarter med småstadskänsla och ett stort utbud av restauranger, parker och matbutiker. Inom kort promenadavstånd ligger grönområden, Bio Aspen och 4H gård. Inom 7 min med cykel nås Örnbergets bad i Mälaren.

Stabil förening med ordnad ekonomi samt garage i huset.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 114 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5737 kr/mån
Rum 4 varav 2-3 sovrum
Våning 0
Hiss Ja
Pris 7 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofie Sporron Fd Vikström
Reg. Fastighetsmäklare
0709-90 34 44
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Unik bostad i hjärtat av Midsommarkransen!

Kök och matplats
Kök och matplats
Kök och matplats
Kök och matplats
Kök och matplats
Kök och matplats
Detalj kök
Detalj kök
Trappa upp till vardagsrum
Trappa upp till vardagsrum
Trappa upp till vardagsrum
Trappa upp till vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Förvaring i walk in closet
Förvaring i walk in closet
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 1
Badrum 1
Badrum 1
Badrum 1
Badrum 1
Hall
Hall
Hall
Hall
Entré från trapphus
Entré från trapphus
Inre hall
Inre hall
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2 och hall
Sovrum 2 och hall
Sovrum 2 och hall
Sovrum 2 och hall
Entré från gata
Entré från gata
Trapp upp till loft
Trapp upp till loft
Loft
Loft
Badrum 2
Badrum 2
Fasad
Fasad

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Bägge planen
Bägge planen
Sofie Sporron Fd Vikström

Sofie Sporron Fd Vikström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Adventsvägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-3 sovrum
Boarea 114 kvm. faktisk uppmätn norm SS 021053
Hiss Ja

Rum

Allmänt

Välkommen till en spektakulär etagelägenhet med totalyta om 114 kvm. Genomgående ljusa väggar och golv i ekparkett. Hög modern standard och stora fönster som ger ett generöst ljusinsläpp. Möjligheterna med denna bostad är oändliga och det är endast din egen fantasi som sätter gränserna.

Entré 1 från trapphus

Välkomnande och rymlig hall som förbinder samtliga rum. Här finns bra förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar. Entré från trapphuset, vilket även leder direkt till garaget och lägenhetsförråden.

Entré 2 från gata

Privat entré/groventré direkt från gatan. Familjens på många sätt viktigaste funktion i vardagen. Här finns dubbla platsbyggda hatt- & skohyllor samt sittbänk med utdragslådor. Barnvagnar, pulkor och dylikt förvaras under trappen. Allt stilfullt avskärmat från övriga rummet med en rumsdelare.

Kök

Lägenhetens självklara hjärta och mötesplats - spektakulär rymd med ca 4,4m i takhöjd och öppet till vardagsrummet på andra våningen. Hög standard är genomgående för denna bostad och det speglas inte minst i husets kök där snickerierna är från Vedum, bänkskiva i marmor och fönsterbrädor i sten. Den maskinella utrustningen består av matavfallskvarn, kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll samt diskmaskin.

Vardagsrum

Via den exklusiva ektrappan med räcke av ek och förstärkt glas nås övervåningen på ca 25 kvm som idag inretts med vardagsrum, extra kontorsplats och lekhörna. Ytterligare en social yta och ett rum fullt av möjligheter. Här finns även en walk-in closet - kan disponeras som en sovalkov eller ett hemmakontor.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med en platsbyggd garderob med skjutdörrar. Har både disponerats som sovrum med dubbelsäng samt som barnrum.

Sovrum 2 / Master bedroom

Ett rum med många ansikten. Avskilt från övriga lägenheten används det idag som master bedroom med ensuite badrum. Har tidigare disponerats som uthyrningsdel med pentry. Vatten och avlopp finns fortfarande framdraget och kan återställas. Gott om förvaring samt stilrent och funktionellt.

Badrum 1

Helkaklat badrum med bra förvaring, påkostade materialval, golvvärme samt handdukstork. Uppdaterats med ny tvättmaskin och torktumlare 2022.

Badrum 2

Ett rymligt helkaklat badrum med kommod, wc och golvvärme samt ett nytt badkar från 2022.

Loft

En trappa upp från master bedroom finns ett loft för att maximalt utnyttja rummets nästan 5 meter i takhöjd. Utmärkt för både hemmakontor och förråd.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31001 + L2 10002
Pris 7 795 000 kr utgångspris
Avgift 5737 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 150 kr / månad / lägenhet tillkommer för bredband.
Driftkostnad 10 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 600 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr
  • Övrigt: 1 800 kr

Övrigt avser kostnad för bredband.

Andel i förening 1,7849%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 882 392 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Martallen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769613-7244
Gatuadress Svandammsvägen 35
Postnummer 12635
Ort HÄGERSTEN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Martallen ligger belägen i Gamla Midsommarkransen och består av 61 (59+2) bostadsrätter och två lokaler. Dessa är fördelade på fyra trapphus samt i en ombyggd Rektorsvilla.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 61
Antal lokaler 2
Renoveringar Inga större investeringar är planerade inom de närmsta åren. Inflyttning ägde rum etappvis från Q2 2017 till Q2 2018 och det finns en garanti som fortfarande löper.
Parkering Föreningen äger 22 parkeringsplatser. Till bostadsrätten medföljer inte rätt till garageplats då de är individuella och med kö-turordning. För mer information om lediga garageplatser, kontakta styrelsen. Avgiften per parkeringsplats är 1500kr/månad. Det finns 4 platser som har laddstolpe. Laddplats kostar 1600kr/månad och kostnad för elförbrukning tillkommer.
Tv och bredband Föreningen har tecknat ett gruppavtal för bredband via Tele2 som kostar 150 kr / månad som faktureras ut på respektive lägenhetsinnehavare i samband med månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Två barnvagnsförråd samt ett cykelrum. På föreningens innergård finns också plats för cyklar.
Övrigt I månadsavgiften för varje bostadsrätt ingår värme och vatten. BRF Martallen har tecknat ett gemensamt elavtal och föreningen fakturerar månadsvis el för varje lägenhet enligt ett schablonbelopp.

Denna överlåtelse kommer att bestå av två delar, dels bostadsrätten (31001) samt bostadsrättslokalen (L2 10002). Bostadsrätten är registrerad som 2 rok 44 kvm och bostadsrättslokalen som 25 kvm i föreningens förteckning.
Lgh 31001 har en avgift på 3 681 kr /månad samt andelstal 1,1396
L2 10002 har en avgift på 2 086 /månad samt andelstal 0,6453

Kontakta ansvarig mäklare om du vill få en boendekostnadskalkyl upprättad.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende