VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 17A

Varmt välkomna till denna otroligt välplanerade lägenhet i omtyckta Fabrikshuset. Lägenheten genomsyras av stilfulla och industriella detaljer och materialval. Något som verkligen är utöver det vanliga är här den otroligt generösa takhöjden som skapar en fantastisk rymd genom hela lägenheten. Takhöjden tillsammans med de stora fönsterpartierna ger lägenheten ett genomgående fint ljusinsläpp.

Här bor du på 40 kvadratmeter där inget lämnats åt slumpen, tillsammans med det stora loftet om ca 16 kvm får du här en optimal mini trea. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns en stor och rymlig hall med garderober och praktiskt klinkergolv. Via hallen nås det moderna och stilfulla badrummet med snygga detaljer och tvättmöjligheter. Fortsatt erbjuds här en öppen planlösning mellan det fullt maskinellt utrustade köket och vardagsrummet. Här finns plats för soffa, tvmöbel och även matbord för den som önskar. Via köket nås balkongen som ligger i ett härligt söderläge och har trevlig utsikt. Här finns plats för möblemang och blommor. Inte nog med det klockrena solläget på balkongen har även föreningen en gemensam takterrass som även den erbjuder sol hela dagen och en makalös utsikt utan dess like. Vidare genom vardagsrummet nås sovrummet som har plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang.

- STILFULL LÄGENHET MED INDUSTRIELLA DETALJER
- LOFT OM CA 16 KVM
- GEMENSAM STOR TAKTERRASS MED OTROLIG UTSIKT
- CENTRALT LÄGE

Fabrikshuset uppfördes år 1939 för att rymma tillverkningen av porslin. Byggnaden ritades av den kände arkitekten Olof Thunström. Hela byggnaden är idag klassad som kulturhistorisk intressant. 2010 meddelade dåvarande ägaren att tillverkningen skulle flytta och det blev startskottet till att konvertera hela det gamla fabriksområdet till en ny stadsdel – Porslinskvarteren.

Med närhet till skola och förskola bor du här i ett barnvänligt och lummigt område. Runt omkring Fabrikshuset har man byggt upp området och skapat en mysig miljö att bo och ströva omkring i hela vägen ner till hamnen. Strax utanför byggnaden finns direkt bussar som tar dig till Slussen/Stockholm City på cirka 25 minuter.

Denna magiska lägenhet och omgivning bör upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea/Biarea 40 kvm + 16 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3635 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sara Blomgren
Reg. Fastighetsmäklare
0705-55 01 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Industriell och modern tvåa med stort loft!

Planritning

Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stig Lindbergs gata 17A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 40 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 40 kvm
Biarea 16 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme/värmepump-frånluft (el)

Rum

HALL

Stor och välkomnande hall med praktisk klinker på golvet och vitmålade väggar. Stora garderober för förvaring till vänster när du kommer in.

BADRUM

Via hallen nås det väl tilltagna och moderna badrummet. Här ligger mörkgrå klinker på golvet som stilfullt möter de vitkaklade väggarna. Badrummet är utrustat med dusch med glasvägg, WC, kommod, inbyggd spegel, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och handdukstork.

KÖK

Modernt och fint kök med gråa och vita skåpsluckor som går fint ihop med bänkskivan som är i sten. Ovan bänkskivan sitter vitt kakel. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och invid fönstret finns plats för matbord med 4 stolar för den som önskar det. Köket är har full maskinell utrustning som består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro och ugn. Via köket nås lägenhetens mysiga balkong. Balkongen ligger i söderläge och här finns plats för möblemang och växter.

VARDAGSRUM

Ljust vardagsrum med plats för soffa, tvmöbel mm. Den öppna planlösningen mot köket skapar naturligt sociala ytor att umgås på. Genomgående parkettgolv mellan kök och vardagsrum och väggarna är målade i vitt.

LOFT

Via vardagsrummet/köket nås det härliga loftet om ca 16 kvm. Här tar du dig upp via en stilfull smidesstege som är en häftig detalj i rummet. På loftet finns plats för större säng, förvaring eller vad annat som önskas. Även här ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade.

SOVRUM

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober eller annat möblemang. Väggarna är målade i vitt även här och samma genomgående parkettgolv finns här.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-09-01
Primärenergital 61

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1108
Pris 1 995 000 kr
Avgift 3635 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme och kallvatten.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 880 kr
  • Hushållsström: 1 920 kr

Varmvatten och el debiteras efter faktiskt förbrukning. Dessa kan variera beroende på tecknade avtal, hur mycket man förbrukar och antal personer i hushållet.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,31143%
Andel av årsavgift 0,003114%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 502 836 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Fabrikshuset
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-1034
Gatuadress Stockholm 617
Postnummer 11157
Ort STOCKHOLM
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fabrikshuset är en äkta bostadsrättsförening som upplåter marken med äganderätt. I föreningen finns 250 lägenheter fördelade på 7 våningsplan, samtliga upplåts med bostadsrätt, det finns även fem lokaler. Föreningen har en gemensam takterrass med utsikt över Farstaviken och Gustavsbergs Hamn, takterrassen har en bokningsbar del som går utmärkt att boka för exempelvis kalas eller annan tillställning. Föreningen har även gemensam tvättstuga, cykelförråd.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 691 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift på 725 kr betalas av köparen.
Föreningens ekonomi Föreningen kommer öka månadsavgiften med 25% from 1 januari.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 240
Antal lokaler 5
Parkering Föreningen har 110 parkeringsplatser i garage under huset. För tillfället är det kö till dessa. Garaget nås via hissen. Kostnad för garageplats är ca 936 kr/mån. Parkering med p-skiva finns utanför huset och omkring i området. Infartsparkering finns inom promenadavstånd.
Tv och bredband Fiber. Flertal leverantörer att välja bland. Se alternativ på: https://www.fabrikshuset.nu/bredband-tv-och-telefon
Överlåtelseavgift 1655 kr
Pantsättningsavgift 725 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen - Gemensam takterrass med bokningsbar del
- Gemensam tvättstuga
- Gemensamt cykelförråd

Dokument

Området

Närområde

Här bor du i ett optimalt läge och endast några minuters promenad tar dig till Gustavsbergs Hamn, där finns matbutik, småbutiker, café, restauranger. I närområdet finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö Köpcentrum och Värmdö marknad. Vid Gustavsbergs centrum finns en bussterminal samt bland annat matbutik, bibliotek, bio, bank, apotek, gym, systembolag och även ett äventyrsbad.

Kommunikation

Strax utanför byggnaden finns direktbussar som tar dig till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 minuter. Sommartid finns även möjlighet att ta båten till Slussen.

Parkering

Föreningen har 110 parkeringsplatser i garage under huset. För tillfället är det kö till dessa. Garaget nås via hissen. Kostnad för garageplats är ca 936 kr/mån.
Parkering med p-skiva finns utanför huset och omkring i området. Infartsparkering finns inom promenadavstånd.

Räkna på ditt nya boende