VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gråbo, GRÅBO

Hjällsnäsvägen 21

Centralt belägen i Gråbo finner ni denna ljusa 4:a på andra våning med en härligt stor balkong. Alla ytskikt är nya då huset byggdes 2019. Här erbjuds ett stiligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum, tre bra sovrum samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den trevliga balkongen. I avgiften ingår bredband, värme, vatten, TV, förråd samt gratis parkering på gatan.

Gråbo är ett lugnt och barnvänligt område med trevliga omgivningar. På kort gångavstånd finns kollektivtrafik, förskola, skola och Mjörnbotorget som erbjuder matbutik, frisör, vårdcentral samt restauranger. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4597 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 800 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Vilken lägenhet! En stor 4:a med stor balkong centralt belägen i Gråbo. Genomgående fina material!

Planritning

Christophe Humblot

Christophe Humblot

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hjällsnäsvägen 21

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 84 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Vilken lägenhet! Rymlig och ljus med gott om förvaring. Nuvarande ägare har låtit installera ett ljussystem som enkelt kan styras via en app i telefonen. Nuvarande ägare har även installerat persienner i alla fönster. Med den exklusiva top-bottom plisségardinen kan du placera gardinen var helst i fönstret du vill ha den. Perfekt när man vill avskärma från störande ljus utan att helt skärma av från utsikt och den härliga solen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 2019
Fönster 3-glas
Uppvärmning Värmepump-frånluft (el) och fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning

Rum

Hall

Det sägs att ett första intryck alltid är bestående. Redan när man ser den stiliga fastigheten så känns det som att man har hittat hem. Allt är fint och välskött. En trappa upp finner ni denna trevliga bostad. Hiss finns. Själva hallen har goda förvaringsmöjligheter på vänster sida. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av den genomgående ekparketten. Längre in i hallen finns ytterligare utrymme för förvaring.

Badrum

Från hallen nås ett rymligt och smakfullt badrum med genomgående noga utvalda detaljer samt utformning. Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger grått klinker. Självklart finns golvvärme. Förvaring erbjuds i en kommod under handfatet samt i ett par skåp ovanför arbetsbänken. Ovanför handfatet sitter en stor spegel med inbyggd belysning. Badrummet är vidare utrustat med wc, handdukstork, dusch, duschvägg med vikbara dörrar samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Alla tre sovrum ligger i fil med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Gott om plats för säng, sängbord samt garderober.

Kök / Vardagsrum

Stort kök i vinkel med vita släta köksluckor. Köket är vidare utrustat med grå bänkskiva, vitt liggande kakel, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, mikro, spishäll, köksfläkt samt ugn. Samtliga maskiner är i rostfritt utförande. Här erbjuds gott om plats för ett rejält matbord vid det stora fönsterpartiet. Öppenheten mot vardagsrummet gör detta hem perfekt för dig som gillar sociala tillställningar.

Vardagsrummet är det största av alla rummen, också det ett underbart rum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen.

Balkong

Från vardagsrummet nås en stor balkong med gott om plats för matbord och växtlighet.

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd.

Parkering

Föreningen tillhandahåller parkeringsplaster, separat kö. Under tiden kan man enkelt parkera gratis på gatan utanför.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-11-12
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-1104
Pris 2 800 000 kr utgångspris
Avgift 4597 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt basutbud TV.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,36071%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 951 878 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Mjörnbo Allé
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-8857
Gatuadress Hjällsnäsvägen 21
Postnummer 44344
Ort GRÅBO
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Mjörnbo Allé består av ett flerbostadshus med 54 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Byggnaden är i fyra våningar plus en vindsvåning. Huset stod klart för inflyttning 2019 och har enligt den ekonomiska planen en bostadsyta om 3 183 kvm.
Föreningen innehåller följande adresser Mjörnbo Allé 2,4,6 och 8 samt HJällsnäsvägen 21, 23, 25 och 27.
Föreningens ekonomi Föreningen har höjt avgiften med 7% för 2023.
Antal lägenheter 54
Renoveringar Då bostäderna stod färdiga så sent som 2019 finns inga renoveringar planerade. Garantibesiktning kommer ske 2024.
Parkering Det finns 23 st utvändiga parkeringsplatser som förhyrs genom
sidoavtal. Kostnad för parkering är 300 kr/månad. Det finns även två laddplatser som kan hyras till en kostnad av 700 kr/månad.
Tv och bredband Leverantör är Tele2, bredband samt basutbud TV ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen har tillgång till en mycket trevlig innergård med ett flertal fina planteringar och sittbänkar. Här finns även en mindre lekplats för barnen i området.
Gemensamma utrymmen Lägenhetsförråd finns både i huvudbyggnaden och i gårdshusen till 50 lägenheter. Fyra av lägenheterna har sina förråd i lägenheten. I huvudbyggnaden finns även gemensamma anordningar för barnvagns-/rullstolsförråd. Cykel- och miljörum finns i gårdsbyggnaderna på innergården.
Övrigt Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-11-28.

Dokument

Området

För dig som söker det lantliga livet har du kommit rätt. Bortom motorvägar och dundrande pendeltåg radar bondgårdarna upp sig kring Gråbo. Här är avstånden till både natur och bekvämligheter alltid korta. Orten ökar kraftigt i popularitet och invånarna är starkt engagerade i sin närmiljö. Invånarkurvan i Gråbo pekar spikrakt uppåt och kommunen storsatsar på orten. Det nyligen upprustade torget erbjuder en levande och modern mötesplats och kring de centrala grönområdena planeras 200 nya bostäder under de närmaste åren. Oavsett om du väljer att köra E20 genom Lerum, eller Retrovägen 190 genom böljande jordbrukslandskap så är du i Göteborg på en halvtimme. Lika snabbt går det med direktbussen. I Gråbo kan du följa årstidernas skiften från bästa åskådarplats. För löpning och cykling rekommenderas den ljussatta banvallen längs med Mjörn ända till Sjövik. Antal grundskolor: 3 Antal förskolor: 11 Fritidsgårdar: 1 Äldreboenden: 1 Antal större lekplatser: 2 Skolor och barnomsorg Grundskolor: Kommunala: Lekstorpsskolan årskurs F-9 Röselidsskolan årskurs F-9 Ljungviksskolan årskurs F-9 Förskolor: Kommunala: Bäckamadens förskola Fågelkärrs förskola Ljungviks förskola Olstorps förskola (Ligger i området Olstorp) Parasollens förskola Rösekullens förskola Fristående: Björboholms kooperativa förskola (Ligger i området Björboholm) Kyrkans förskola St Lundby pastorat Montessorivillorna Villa Montessori Segerstads kooperativa förskola Kommunikation Pendelbuss Gråbosnabben till och från Göteborg. Resan tar ca 30 min till Svingeln. Blå express till och från Göteborg (via väg 190an). Resan tar ca 45 min till Svingeln.

Räkna på ditt nya boende