VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Vallfrögatan 8

Kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till denna nyproducerade tvåa på Hisingen där du blir den förste som flyttar in. Den har allt du kan tänka dig behöva, allt från det stilrena och moderna boendet till en balkong i västerläge där du kan njuta av den berömda kvällssolen. Föreningen erbjuder både bil- och cykelpool för bekvämlighetens skull samt att lägenheten ligger ett stenkast från Bjurslätts Torg med bl.a. livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och vårdcentral. Därifrån tar man sig även enkelt till Hjalmar Brantingsplatsen eller till Brunnsparken på bara 15 minuter.

Låter detta intressant? Välkommen på visning så berättar jag mer!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 48 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3162 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 425 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Sundström
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 40
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyproducerad tvåa med balkong i västerläge

Planritning

Josefin Sundström

Josefin Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vallfrögatan 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 48 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Förråd ingår till lägenheten! Ekparkett samt eklister är genomgående i hela bostaden och väggarna är målade i ljusgrå/greige nyans.

Byggnad

Boarea 48 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övrigt om byggnaden - Solceller finns på taket.

Rum

Kök

Det mörkgråa köket från Marbodal är modernt och bryter snyggt av mot den ljusgråa laminatbänkskivan samt det vita kaklet. Maskinparken från Siemens består av diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, kolfilterfläkt samt ugn i samtliga vit kulör.

Vardagsrum

I anslutning till köket finner man även vardagsrummet. Här får man plats med både matplats och annat möblemang såsom soffa. Från vardagsrummet når man även bostadens balkong.

Balkong

Balkongen på 5,5 kvm nås från bostadens vardagsrum ligger i västerläge och här får man plats med ett enklare möblemang.

Sovrum

I sovrummet finner man praktisk förvaring bakom garderobsväggen där dörrarna präglas av speglar. Det finns även gott om plats för en stor säng samt tillhörande möblemang. Väggarna är ljusa och ekparketten ligger även här.

Badrum

Badrummet är kaklat och modernt inrett med ljusgrått golv och vita väggar. Här finner man handfat med kommod och spegelskåp med LED-belysning, wc samt dusch med vikbara väggar. Det finns även bra med förvaring med skåp, bänk samt en kombinerad tvättmaskin från Siemens som förenklar vardagsbestyren.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-1104
Pris 2 425 000 kr
Avgift 3162 kr/mån
Driftkostnad 5 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 200 kr
  • Hushållsström: 4 500 kr

Driftskostnaderna är ungefärliga. Individuell el-enhetsmätning samt vattenförbrukning och varje medlem betalar för sin egen förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,809%
Andel av årsavgift 0,803%

Förening

Föreningsnamn BRF Trettioett
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-5687
Gatuadress Johan På Gårdas Gata 5
Postnummer 41250
Ort GÖTEBORG
Epostadress styrelsen@brftrettioett.se
Hemsida brftrettioett.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Trettioett består av 111 lägenheter, parkeringsgarage samt en gemensam innergård med både grönska, lek och sittplatser.

Brf Trettioett är en Svanenmärkt fastighet där stor vikt är lagd på vilka material som används under byggprocessen. Utöver detta har vi även en rad andra funktioner som hjälper till att bidra till ett mer hållbart samhälle. Föreningen har en grön innergård för gemensamma mötesplatser, laddstolpar för elbil, snålspolande kranar, bilpool, cykelpool och energisnåla fönster som exempel. Huset värms upp med fjärrvärme och har ett gemensamt mekaniskt från- och tilluftssystem med värmeåtervinning (FTX).

Med busshållplatsen Bjurslätts torg precis utanför dörren är hela stan alltid inom räckhåll. Oavsett om du vill över bron eller ut mot havet. Men Trettioett är inte en plats du vill lämna, det är en plats du vill komma hem till. I området finns alla mysiga restauranger och kaféer du kan önska dig. Eller vad sägs om promenadavstånd till Hisingsparken? Att ha Göteborgs största parkområde bara några hundra meter från dörren är få förunnat. Här finns många fina promenadstråk, löpslingor, grillplatser och vindskydd. Perfekt för dig som gärna varvar stadsliv med lugnet ute i naturen.
Föreningens ekonomi Enligt ekonomisk plan så kommer avgifterna att höjas med 8,5% mellan år 1-5, därefter så kommer det att höjas med 2 % varje år.
Antal lägenheter 111
Antal lokaler 4
Parkering Totalt finns det 37 parkeringsplatser varav 6 st är för laddningsplatser i garaget. Priset är 1 000kr/mån för en vanlig p-plats. Ytterligare avgift kommer att tas ut för platser med laddningsmöjlighet. Idag finns det ett fåtal parkeringar outhyrda platser i garaget.

Större lägenheter, dvs 3 rum och större, är garanterade 1st plats i garaget. Lägenheter om 1-2 rum tilldelas i mån av plats.

Det kommer finnas tillgång till bilpool samt cykelpool, beställ via https://trettioett.ourgreencar.se/ .

Inga specifika besöksparkeringar finns i föreningen men i området finns det gott om 2h parkeringar.
Tv och bredband Bredband/TV/Tele tecknat via BRF, kostnad tillkommer på månadsavierna om ett obligatoriskt tillägg på 139kr/mån.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats På innergård finns miljörum och cykelförråd samt utvändig cykelparkering. Grönytorna består av planteringar, ett träd samt en gräsmatta. Det finns även ytor med bänkar, bord, sandlåda samt en pergola.
Övrigt - Brf Trettioett är Svanenmärkt. Se här vad det innebär: https://bostad.skanska.se/miljo-och-hallbarhet/svanen/
- Solpaneler finns på taket. Solpanelerna går i första skedet till föreningens gemensamma drift, vid ett ev. överskott går elen ut till bostadsrättsinnehavaren alt att den säljs tillbaka till nätägaren.
- Snålspolande kranar och duschar


Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2023-03-06.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt.

Närområde

Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer, apotek med mera.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Parkering

Inom området finns det parkeringsplatser, garagehus och parkeringshus i princip vart man än befinner sig.

Övrigt

På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor som turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Räkna på ditt nya boende