VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Lantmannagatan 1

Här bor du med bästa läget högst upp i huset där du kan njuta av solen hela dagen. Bli den första att flytta in i denna fina lägenhet. Här ryms både soffa, säng och matplats utan att trängas vilket gör detta till den optimala ettan. Intill köket finns plats för matbordet, och härifrån tar du dig ut på den härliga balkongen med söderläge. Sängen kan skiljas av från vardagsrummet i den mysiga sovalkoven. Badrummet är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare i pelare. En uppgradering från tidigare etapper i området är att balkongerna är större i Avant och att sovalkoven är djupare, hela 140 cm.

Sverigehusets Avant är ett projekt med genomgående hög standard ända ner på detaljnivå. Inredningen levereras av namnkunniga leverantörer som Marbodal, Siemens, Högnäs och Kährs för att nämna några, som alla är kända för sin kvalitet. Läget intill Lundbybadet på centrala Hisingen bjuder på närhet till såväl service inpå knuten som fina kommunikationer till allt som stan har att erbjuda.

Oavsett vad som är nästa steg för dig så är detta den perfekta platsen att starta ditt nästa kapitel på. Välkommen att höra av dig!

Trygg BRF!
Föreningen har sedan start tecknat en försäkring hos sin bank som ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet.
På så sätt har föreningen kunnat sänka månadsavgiften trots dagens räntehöjningar. Föreningen är garanterad en snittränta om cirka 2,10 % vilket månadsavgiften är baserad på.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 30.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2224 kr/mån
Rum 1
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Söderläge högst upp i huset!

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lantmannagatan 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 30.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 6 av 6

Väl inne i hallen möts du av en ljus och ombonad känsla. Väggarna är ljusa och golvet är klätt med ekparkett som löper vidare in genom hela bosten. Det vita köket är inrett i klassiska toner och ger rummet en luftig och ljus karaktär. Med en bänkskiva i mullvadsfärgat laminat och det vackra parkettgolvet i natur-ek blir köket bostadens naturliga samlingsplats i såväl vardag som fest. Kromade knoppar, handtag och blandare kompletterar helheten tillsammans med vitvaror i vitt, och ger ett vackert och fräscht kök som kommer vara lika modernt i många år framöver.

Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning som bjuder in till sociala sammankomster. Den härliga balkongen ligger i söderläge och blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Här har du härlig utsikt och kan njuta av solen hela dagen. Bostaden är smart planerad med ett rymligt sovalkov som enkelt kan avgränsas med ett draperi.

Badrummet är ljust och fräscht och utrustat med kvalitetsprodukter som kommer skänka komfort och lugn under många år. Den stora runda spegeln över handfatet ger rummet en personlig karaktär medan handdukstork, kommoden med lådor under handfatet och det stående ljust grå kaklet på väggarna är en vardagslyx som gör sig påmind varje morgon. Kromade detaljer, ljust grått kakel, porslin och vitvaror ger en elegant helhet och den perfekta fonden till vardagens alla bestyr.

Välkommen!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 30.5 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 7-1502
Avgift 2224 kr/mån
Kommentar till avgiften inklusive värme, tv, bredband och ip-telefoni. (Telia triple-play)
Driftkostnad 425 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 100 kr
  • Försäkring: 125 kr
  • Hushållsström: 200 kr

Andel i förening 0,8102%

Förening

Föreningsnamn Brf Avant
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-0181
Gatuadress Lantmannagatan 7
Postnummer 41711
Ort GÖTEBORG
Äkta/oäkta förening Oäkta
Antal lägenheter 86
Parkering Till föreningen hör 26 garageplatser, 1400 kr resp. 1800 kr/månad (dubbelplats). Sverigehuset hyr även ut ett antal platser i området för ca 800 kr/månad.
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensamhetsyta i grannkvarteret som kan nyttjas för co-working, umgänge, middagar och kalas. Här kommer även dina gäster kunna övernatta.
Övrigt AVSTÅND:
Hållplats 60 m
Lundbybadet 50 m
Ramberget 350 m
Förskola 20 m
Hemköp 100 m (öppnar i kvarter A under 2021)
Gym (Nordic Wellness) 50 m (öppnar i kvarter B under 2022)
Skola 200 m
Saluhall 1200 m
Centralstationen 3000 m
Älvsnabben 1700 m
Wieselgrensplatsen 500 m; Coop konsum, Willys, bank, apotek, optiker, folktandvård, vårdcentral m.m.
Hållplats Rambergsvallen 60 m (spårvagn 5, 6, 10 och buss 24, 141 och 159), 10 min till Brunnsparken. Cykelpendlingsnätet 50 m, 16 min till Brunnsparken.

Övrigt

Balkong Balkong i söderläge.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt.

Närområde

Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer, apotek med mera.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Parkering

Inom området finns det parkeringsplatser, garagehus och parkeringshus i princip vart man än befinner sig.

Övrigt

På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor som turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.