VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Utby, Göteborg

Fjällbo Ängsväg 9

En mysigare och mer välplanerad etta får ni leta länge efter! Med en låg avgift som inkluderar det mesta förutom el och försäkring.
Bra med förvaring så som 3 st vita garderober, 1 i hallen och 2 i sovrummet. Källarförråd på ca 3 kvm och gästlägenhet att hyra ifall man får besök.
Huset kommer ha ett miljö intyg på energideklarationen. Klass B-C vilket gör att ni kan förhandla bättre ränta hos bankerna.

Då bostaden just nu säljes på planritning så kommer säljarnas text nedan så ni kan få inspiration och även varför dom just föll på denna lägenhet och varför färgvalen är så smart tänkta.

Säljarnas egna text:
Smart planlösning som ger möjlighet att kombinera kök och vardagsrum. Vår tanke var att ha en hörnsoffa vid fönstret och hänga upp TV på väggen mittemot fönstret och soffan. En rymlig balkong som eventuellt går att glasa in för att njuta i värmen av en eftermiddagssol och vackra solnedgångar. Efter sökt bygglov skulle man också kunna bygga en vägg mellan kök/vardagsrum och "sovrum" och på så sätt få två avdelade rum.

Färgval:
Ljusa/vita väggar i kombination med parkettgolv i en varmare ek med lägenhetens stora fönster med mycket ljusinsläpp skapar en livfull och varm känsla. Köksluckorna i färgen frost (vit) och vit stänkskydd kompletterar den ljusa inredningen. Bänkskivan som är laminat i färgen svart ger en stilren känsla, samma bänkskiva valdes i badrummet för en enhetlig design i hela lägenheten. Vit kakel i badrummet valdes återigen för att matcha väggfärgen i hela lägenheten. Grå klinker (peppery) valdes av praktiska skäl för att inte smuts och tvålrester som ger vita beläggningar med tiden ska vara lika märkbara som på mörkare klinker. Det gråa klinkergolvet matchar även alla detaljer i badrummet såsom duschhörn, duschset, beslagpaket, handdukstork och tvättställsblandare som alla är i färgen silvergrå.

Tillträde tidigast 7/12 - 2022

Välkomna att ringa för mer info!
OBSERVERA: Bilderna är lånade av en annan säljare men bostaden ser indirekt lika ut men denna bostaden har färgval samt tillval.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 32 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1911 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 1 780 000 kr

Ansvarig mäklare
Rebecca Elf
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 35
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyproducerad etta i populära Fjällbo park!

Egnahemsbolagets bild
Egnahemsbolagets bild

Planritning

404 Not found

Kunde inte hitta mäklaren.

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fjällbo Ängsväg 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 32 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 121202
Pris 1 780 000 kr
Avgift 1911 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.
Driftkostnad 2 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 1 500 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Fjällbo Park
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-9953
Gatuadress Fjällbo Park
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fjällbo Park består av 90 bostadsrätter på 1-4 rum och kök med adresserna Fjällbo Ängsväg 1-11 och Fjällbo Park 37.
Antal lägenheter 90
Renoveringar Då husen är nybyggda finns inga renoveringar planerade.
Parkering Totalt 69 parkeringsplatser i form av markparkeringar. 43 är fasta parkeringar och 26 är tillståndsparkeringar.
Tv och bredband Tele2, basutbud tv och bredband 100/100, utbudet ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I hus 5 finns en gästlägenhet och en gemensamhetslokal med WC/dusch och
pentry. I centrum av de fem husen finns det ett större cykelförråd med verkstad. Förråd i husens källare och miljöhus i komplementbyggnad.
Övrigt
Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Dokument

Området

LUGNT OCH NATURNÄRA Fjällbo Park ligger mittemellan Fjällbo och Utby. Runt förra sekelskiftet började de första villorna byggas här och genom åren har både radhus och flerfamiljshus tillkommit. Hela området andas gammaldags charm och en härlig granngemenskap. Här bor man omgiven av grönska och lugn. Alldeles i närheten ligger Fjällbo ängar och Fjällboberget, där det finns både naturstigar och klättringsleder för naturälskare i alla åldrar. MODERNA OCH LJUSA LÄGENHETER I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrätter på 1–4 rum och kök. Husen passar väl in i det mysiga området med vackra träfasader och spröjsade fönster. Lägenheterna har varierande planlösningar med möjlighet till flera olika tillval. De är ljusa, luftiga och kräver minimalt underhåll. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplatser i västerläge med ett härligt ljusinsläpp. De gemensamma gårdarna är familjevänliga med stora sociala ytor och odlingslådor. Det blir en plats där man kan njuta av alla fördelar med en trädgård utan att behöva sköta om den på egen hand. NÄRA TILL CENTRUM OCH SERVICE Skola och förskola finns i området. I närområdena kring Fjällbo Park finns även vårdcentral, bibliotek och flera butiker. Från området går busslinjer in till centrum och det finns gott om gång- och cykelvägar inom området. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och rätt till ändringar förbehålles. I området runt Fjällbo Park finns service i form av skola, förskola och kollektivtrafik. I närområdena Gamlestaden, Munkebäckstorg, Bergsjön och Allum i Partille finns vårdcentral, bibliotek och flera butiker. Från Fjällbo Park går busslinjer in till centrum och det finns gott om gång- och cykelvägar inom området. ( Text hämtad ifrån Egnahemsbolaget)

Övrigt

https://www.egnahemsbolaget.se/projekt/utby-fjallbo-park/#i-narheten

Räkna på ditt nya boende