Biskopsgården, GÖTEBORG

Byvädersgatan 2

Välplanerad trerummare med underbar uteplats i västerläge där du har både altan och tillgång till gräsmattan precis utanför. Lägenheten från 2013 är i gott skick med genomgående vita väggar och parkett. Utöver detta finner du även ett vitt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten bra förvaring med mycket garderober i ena sovrummet och i hallen finns en rymlig klädkammare.

Trivsam förening där värme, vatten, bredband (100/100) och parkeringsplats ingår. Utöver detta finns även lokal som rymmer upp till 30 pers och som är utrustad med bl.a. dusch och bastu.

Extremt nära till förskola och i närområdet har du även service och goda kommunikationer in mot centrum.

Lägenheten är på gång. Kontakta mäklaren för mer info och intresseanmälan.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 69 kvm
Avgift 4118 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2013
Pris 2 095 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

UTEPLATS - BRA FÖRVARING - PARKETT - VITA VÄGGAR

Planritning

Christophe Humblot

Christophe Humblot

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Byvädersgatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 69 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Bottenplan med egen entré och uteplats

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 69 kvm
Byggnadsår 2013

Rum

Hall

L-formad hall med garderob och plats för avhängning. Smart placerat intill det stora sovrummet finner du dessutom en klädkammare. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade. Ett tema som fortsätter i hela bostaden.

Kök

Köket är inrett med vita skåpsluckor, kombinerat med vitt kakel och bänkskiva i laminat. I form av utrustning finner du kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll samt fläkt. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att du har utrymme för matplats.

Vardagsrummet

Vardagsrummets placering är perfekt för sociala tillställningar med den öppna planlösning mot köket och anslutning till den härliga uteplatsen. I vardagsrummet får du enkelt plats med soffgrupp och tv-möbel.

Uteplatser

I västerläge hittar du den trevliga uteplatsen med altan där du får plats med två sittgrupper. Utanför altanen finns en stor gräsmatta som är perfekt för lek eller om du vill duka upp för ett större sällskap. Utöver detta finns det även plats för mindre sittgrupp vid lägenhetens entré.

Två sovrum

Lägenheten erbjuder ett större sovrum och ett mindre, som är väl lämpat som barnrum, kontor eller gästrum. I det stora sovrummet finns en hel vägg med garderober för förvaring.

Badrum

Badrummet är inrett med vitt kakel på väggarna och grå våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av dusch med infällbara väggar, wc, handfat i större kommod och spegelskåp. I badrummet finns även tvättavdelning med tvättmaskin och gott om överskåp för förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2015-06-26
Primärenergital 50

Ekonomi

Lägenhetsnummer A2
Pris 2 095 000 kr utgångspris
Avgift 4118 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten, parkeringsplats, Telia play paket som innehåller Bredband100/100 Mbits, TV (paket lagom) och Telefoni.
Driftkostnad 4 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 2 400 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,74227%
Andel av årsavgift 2,74217%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf BoKlok Vårvinden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769623-0205
Gatuadress Byvädersgatan 4
Postnummer 41839
Ort GÖTEBORG
Epostadress kjesod48@gmail.com
Hemsida https://brfvarvinden.se/rb-boklok-varvinden/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Boklok Vårvinden består av 7 byggnader med 36 lägenheter och en gemesamhetslokal. Föreningen äger fastigheten Biskopsgården 112:3. Fastighetens adress är Byvädersgatan 2-14. Byggnaderna är uppförda 2013.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. samt en gemensamhetslokal.
Föreningens ekonomi Troligtvis en avgiftshöjning med ca 3-4 % till hösten.
Antal lägenheter 36
Antal lokaler 1
Renoveringar Inga större renoveringar planerade.
Parkering Varje lägenhet har en tillhörande parkeringsplats som ingår i månadsavgift. Extra p-plats kan erbjudas med en viss begränsning, kostnad 300 kr/månad.
Tv och bredband Telia play paket som innehåller Bredband100/100 Mbits, TV (paket lagom) och Telefoni.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Lokalen kan hyras mot skälig ersättning. Lokalen innehåller en bastu, toalett/dusch och övernattning. Lokalen kan rymma upp till 30 personer.
Förråd finns i separata byggnader, ett avskilt förråd per lägenhet.
Två miljörum i separata byggnader där föreningen tillämpar källsortering. Större avfall skall enskild medlem själv ombesörja transport till återvinningsstation.
Övrigt Medlemmar klipper gräs enligt schema och föreningen har två städdagar årligen.

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-05-03.

Dokument

Området

Biskopsgården har drygt 25 000 invånare. En mångfald av kultur och språk utmärker stadsdelen. Citynära stadsdel med goda kommunikationer och gott om naturområden.

Närområde

Stadsdelens tre större affärstorg är naturliga mötesplatser. Länsmanstorget och Vårväderstorget förvaltas av Göteborgslokaler. Friskväderstorget har många mark och fastighetsägare och här finns ett partnerskap med målsättning att förbättra torget. På torgen finns ett varierat utbud av affärer.

Kommunikation

Du når Länsmansgården på ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. De linjer som går är 5, 6, 10 och buss 25.

Övrigt

Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder.
Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek. Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen.

I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Tre av dessa, Ryaskolan (F-9), Svartedalsskolan (4-9), Sjumilaskolan (F-9), Landamäreskolan (F-3), Jättestensskolan (F-9) samt Nya Skolan Länsmansgården (F-3).

För mer info se: http://www.goteborg.se/wps/portal/vastrahisingen

Räkna på ditt nya boende