Eriksberg, Göteborg

Barken Storegrunds gata 2

Ett liten bit från den glittrande småbåtshamnen välkomnas ni till en välplanerad tvåa. Interiört väntar ljusa ytskikt och rymliga ytor som möjliggör olika typer av möblering efter personligt tycke och smak. Här finns ett ljust kök och vardagsrum med öppen planlösning. Den stora uteplatsen vetter mot den lugna och grönskande innergården. Här njuter du av solen under både frukost och lunch. Badrummet är renoverat med exklusiva materialval och erbjuder även en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående är det den trivsamma känslan som gör sig väl påmind i bostadens samtliga rum.

Här finner ni ett härligt boende i harmonisk miljö nära vattnet. Njut av en promenad längs kajen eller slå er ner på något mysigt café i närheten. Alldeles i närheten ligger ett bageri där du kan köpa morgonfikat. I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum, matbutiker såsom Ica och Coop, caféer, restauranger och gym. Goda kommunikationsmöjligheter, både via buss och båt. Hållplats i nära anslutning till bostaden. Välkommen att höra av dig!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 69 kvm
Avgift 4086 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2010
Pris

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor uteplats och topprenoverat badrum!

Planritning

2D - Våning 1 - Letterhead
2D - Våning 1 - Letterhead
Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Barken Storegrunds gata 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 69 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 69 kvm
Byggnadsår 2010

Energideklaration

Utförd Ja, 2011-12-07
Energikonsumtion 76 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4112
Avgift 4086 kr/mån
Kommentar inklusive värme, vatten och kabel-tv grundutbud
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 400 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 0,8634%

Förening

Föreningsnamn Brf Ostindiefararen på Norra Älvstranden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-3308
Epostadress brfostindiefararen@gmail.com
Hemsida https://www.brfostindiefararen.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar 96 lägenheter, fördelade på 2 st flerbostadsbyggnader. Föreningen förfogar även över 3 lokaler med hyresrätt, vilket inkluderar såväl restaurang som butiks/kontorslokaler. Under byggnaderna finns garage som delas med grannföreningen Göteborg och förvaltas av samfällighetsföreningen Skandäcket.

Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 10 965 kvadratmeter, varav 8 486 kvm utgör lägenhetsyta och 192 kvm utgör hyreslokaler. Resterande 2 287 kvm utgör garage, källare och allmänna utrymmen.
Antal lägenheter 96
Antal lokaler 3
Parkering Föreningen har ett garage tillsammans med Brf Götheborg. Där finns förutom bilplatser även ett antal platser för motorcykel. Garageplats tilldelas genom ett kösystem. I dagsläget kostar en garageplats för bil 850 kr/mån och för motorcykelplats 400 kr/mån. kan vara kö till parkering! En garageplats kan inte överlåtas till den nye ägaren i samband med försäljning av bostadsrätten.
Tv och bredband Föreningen har ett avtal med Telia. I avgiften ingår Bredband 100/100, IP(fast)-telefoni, kanalpaket "Telia Lagom" med ca. 30 kanaler samt Telias Playtjänst som gör det möjligt att streama TV innehåll i hela EU. Abonnemangen är personliga och ska aktiveras kostnadsfritt på www.telia.se/aktivera vid inflyttning. Säljaren ombedes att avaktivera sitt abonnemang vid utflyttning genom att ringa Telias kundtjänst på telefon 90200. Till lägenheten tillhör det digitala utrustningen för bredband (router) och TV (tv-box).

Övrigt

Uteplats Stor uteplats i sydost.

Dokument

Området

På Eriksberg blandas modern design med bevarandet från den forma varvstiden. Den blandade arkitekturen i området har bidragit till att många söker sig hit. Här finns bostads-, och hyresrätter, skolor och företag. Det finns ett bredd utbud av restauranger, caféer, hotell med mera som gör stadsdelen spännande och intressant. Här bor ni i en marin miljö med vattnet runt knuten. Sommartid vallfärdar turister hit för att strosa runt längs kajerna och njuta av omgivningen. Flertalet restauranger och caféer ligger längs vägen om hungern slår till. Här bor ni även med närhet till naturen med flera grönområden och promenadstråk. Färjenäsparken lockar både barn som vuxna med stora lekplatser och fotbollsplan. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är mysiga alternativ där ni kan plocka med en picknick. För den träningsintresserade finns flertalet gym i området; Sats, Nordic Wellness, Fitness 24/7 samt Friskis och Svettis. Vid Eriksbergs köpcentrum finner ni Coop, apotek, systembolag, pizzeria samt några butiker. För den som vill avjuta en god middag finns välrenommerade restaurang Piga och Tapas By River vid Eriksbergs hamnbassäng.

Kommunikation

Kollektivtrafiken är något utöver det vanliga. Älvsnabben tar er snabbt och smidigt in till city med täta avgångar. Vill man hellre åka buss finns goda förbindelser. Bland annat stombuss 16 tar er smidigt in till centrala delarna av Göteborg. Även andra bussar går så som 58, 99, och 45. För den som gillar motion är det mysigt att bara strosa runt i området eller ta en cykeltur.

Räkna på ditt nya boende