VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Jungfrusund, Ekerö

Ramsågsvägen 15

- Nybyggt 2016 ger ett genomgående fint skick
- Lugn och barnvänlig återvändsgata
- Bra läge med sjöglimt
- Ombyggt till fyra sovrum
- Låga driftskostnader
- Granne med Jungfrusundsåsens naturreservat
- Möjlighet till båtplats i området

Mitt i Bullerbyn vid Mälarens glittrande vatten ligger denna välplanerade och moderna villa för den växande familjen. I Jungfrusunds Sjöstad bor du i ett tryggt och barnvänligt område med skogen och sjön som närmaste granne och med pendlingsavstånd till City. Här finns restauranger, gym, padelbanor, bageri, förskola och närlivs mm. Dessutom trafikerar Ekeröleden sträckan Jungfrusund-Slagsta vilket ger smidig access direkt till Stockholms södra delar. Sammantaget en mycket bra plats att bo på för barnfamiljen.

På Ramsågsvägen 15 erbjuds nu en välplanerade villa som passar för såväl den lilla som den stora familjen då två badrum finns samt fyra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Detta hus har ett av de bästa lägena i området med sjöglimt mot Mälaren. På baksidan ges goda chanser att njuta av solen vid den stora altanen som också bjuder in till trevliga middagar i goda vänners lag. Huset stod nyproducerat och inflyttningsklart i slutet av 2016 så standard och skick är genomgående mycket gott.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 139 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 271 kvm
Byggnadsår 2016
Pris 7 495 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ramsågsvägen 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 139 kvm. taxeringsinformation

Hela huset har vattenburen värme. På entréplanet är det golvvärme samt i det övre badrummet, vilket ger en mer behaglig komfort samt ekonomi kontra eluppvärmt system. I övrigt är det radiatorer på övre planet.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Ekebyhov 3:30
Boarea 139 kvm
Byggnadsår 2016
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Träpanel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Grundläggning Platta på mark
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader På baksidan finns en förvaringsbod. Carport och biluppställningsplats för två bilar.

Rum

Hall

Entré med plats för avhängning och klinkergolv i svart. I övrigt Ekparkett. Vitmålade väggar. Infällda takspottar ger en behaglig belysning.

Kök

Rymligt kök med matplats för en stor familj. Fint ljusinsläpp från dubbla fönster. Gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor, vitt kakel och svart bänkskiva. Utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, micro, kyl, frys, och diskamskin. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges generösa ytor med plats för både sällskapshörna och matplats. Fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier mot baksidan där även utgång finns till den soliga altanen. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

WC/Dusch

Helkaklat med svart golv och vita väggar. Här finns WC, handfat, dusch, badrumsskåp och handdukstork. Infällda spotlights i taket.

Tvättstuga

Helkaklat med svart golv och vita väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättvask och husets frånluftsvärmepump. Separat entré gör den möjlig att använda som grovingång.

Övre hall

På det övre planet möter först en hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. En klädkammare bjuder på förvaring. Här finns även taklucka till vinden där ytterligare förvaring kan rymmas.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet. Ekparkett på golv och målade väggar i ljusblått. Dubbla fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Sovrum 2

Här finns ekparkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Sovrum 3

Även detta sovrum kan ha plats för dubbelsäng. Ekparkett på golv och väggar målade i ljusgrönt.

Sovrum 4

Detta sovrum har byggts till på ett smart sätt och ger ett fjärde sovrum. Ekparkett på golv och väggar målade i blått.

Badrum

Helkaklat badrum med svart golv och vita väggar. Vattenburen golvvärme ger en behaglig komfort. här finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp och handdukstork.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2016-11-16
Energikonsumtion 39 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 7 495 000 kr Utgångspris
Taxeringsvärde 6 348 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 3 072 000 kr
  • Småhusmark: 3 276 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 072 000 kr
Värdeår 2016
Summa inteckningar 4 795 000 kr
Elförbrukning 8 873 kWh/år
Driftkostnad 46 501 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5 557 kr
  • Försäkring: 4 693 kr
  • Hushållsström: 29 523 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 6 728 kr

2

Tomt

Tomtarea 271 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Ekerö Ekebyhov GA:13 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Ekerö Ekebyhov GA:14 ändamål: Grönområden, Garage och/eller parkering
Förmån: Officialservitut Byggnadsdelar, 0125-15/34.1
Last: Officialservitut Tillträde, 0125-15/34.10

Planbestämmelser Detaljplan Vattenskyddsområde

Dokument

Området

Expansiv och ny stadsdel som bjuder in till en behaglig sjöstadsmiljö intill Mälarens strand. Här finns idag bland annat närlivs, gym, restaurang, bageri, padel-banor, förskola, frisör mm. Men mycket nytt är också på väg att öppna i takt med att byggnationen i området färdigställs. Möjlighet finns också till båtplats genom bland annat Sjöstadskajens båtklubb: https://sjostadskajensbatklubb.se/ Färjan Ekerö-leden förbinder området med Stockholms södra delar och ger en smidig access dit. Närhet finns också till vacker natur med motionsslingor, cykelleder och skidbacke. Skolskjuts tar de yngre eleverna på ett säkert sätt till skolan.

Närområde

Vid Ekerö centrum finns all närservice du kan tänkas behöva i form av vårdcentral, tandläkare, apotek och livsmedelsbutiker. Här finns även systembolag, klädbutiker, restauranger, bibliotek och annat som kan locka. Förskola finns lokalt i området och vanlig skola för årskurs F-9 i Träkvista samt F-6 i Ekebyhov dit skolskjuts arrangeras.

Kommunikation

Från Jungfrusund avgår bussar via Ekerö centrum för vidare färd till Brommaplan och tunnelbanans gröna linje. Slagstafärjan avgår härifrån och ger goda förbindelser till Stockholms södra delar. För den som gillar att åka båt finns en pendelbåt från Ekerö C in till Stockholm city via bland annat Essingeöarna.

Räkna på ditt nya boende