VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, Bromma

Tummelisas gata 3

Välkommen till en optimal tvårummare i populära Annedal. Med en öppen planlösning, stor hall, ordentlig uteplats mot en fantastisk innergård har bostaden allt som önskas. I bostaden finns en välplanerad hall, ett stort sovrum, öppet kök med bra arbetsytor, helkaklat badrum och stort allrum.

Bostaden har ett fint genomgående ljusinsläpp som sträcker sig mellan uteplatsen vid entrén och den franska balkongen i anslutning till vardagsrummet. Ett parkettgolv sträcker sig genom hela lägenheten, likaså ljust tapetserade väggar. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är det lätt att möblera efter eget tycke och smak.

Här bor du i hjärtat av Annedal ett trivsamt nyproducerat område. I närheten finns ICA-butik, närbutiken Direkten, trevliga fik, restauranger och gym. Området är uppskattat av alla åldrar och trivsamheten är märkbart hög.

Är du nyfiken på att veta mer om denna trivsamma tvåa, hör av dig till ansvarig mäklare Lovisa på 076-176 2021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3606 kr/mån
Rum 2
Våning 0 av 2
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad tvåa med stor uteplats mot innergård

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tummelisas gata 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm.
Hiss Ja
Våning 0 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation med värmeåtervinning

Rum

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring, här finns bra yta för avhängning av kläder och skor. Förvaring i garderober finns även. Väggar vita och golv av parkett.

Kök

Köket är välutrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/krys och mikrovågsugn integrerad. Bänkskiva av laminat och kakel på vägg i mörkgrå matta stenliknande plattor. Luckor är vita och beslag i krom.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med gott om yta för både matgrupp och soffa samt förvaringsmöbler. Väggar ljust tapetserade i lätt skimrande tapet och golv fortsatt parkett.

Sovrum

Sovrummet är trivsamt och lagomt stort, här ryms dubbelsäng och förvaringsmöbler. Väggar är vita och golv fortsatt parkett. Precis utanför sovrummet finns en inre hall där garderober finns inbyggda.

Badrum

Helkaklat badrum med stora vita plattor på vägg och mörkt klinker på golv. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, spegel, dusch samt kombimaskin (tvätt/tork).

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-11-29
Energikonsumtion 55 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 61002
Avgift 3606 kr/mån
Kommentar till avgiften Ink Kallvatten och värme. Debitering efter förbrukning tillkommer för varmvatten. Obligatoriskt tillägg för Tv, telefoni och bredband (ownit play) 288 kr/mån.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,773%

Förening

Föreningsnamn Brf Trollskogen Mariehäll
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-9452
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Trollskogen i Mariehäll är en stabil förening med totalt 105 lägenheter i varierande storlek från 1 till 5 rok. Mer info om föreningen finns i senaste årsredovisningen samt på deras informativa hemsida - https://www.trollskogen.org/
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftshöjningar men diskuterar en justering framöver.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 105
Antal lokaler 2
Renoveringar Föreningens byggnader är nyligen uppförda så i dagsläget behöver inga större renoveringar planeras. Diskussioner finns på att installera solceller vilka skulle ge 80.000 kwh och betala sig på 5-7 år.
Parkering Föreningen har 71 p-platser i garage varav 15 st har elladdstolpe. Dessa kostar 1.200 kr/månad att hyra (100 kr extra för elladdstolpe. Förbrukning vid hyra av laddstolpe debiteras var tredje månad och dessa administreras av Aimo Park. P-platserna fördelas enligt kö-system.
Tv och bredband Fiber genom Ownit. 500/1000 mBit bredband och TV-abonnemang flex ingår till ett obligatoriskt tillägg av 159 kr/månad som debiteras i samband med månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gemensamma utrymmen Hushållsavfall lämnas i sopnedkast som finns belägna på fastighetens innergård. Sopnedkasten är anslutna till en för Annedal gemensam sopsugsanläggning. För sortering av plast, metall, el, glas, wellpapp samt batterier finns miljörum inom fastigheten.
Övrigt Förbrukningen av hushållsel mäts genom separata lägenhetsabonnemang

Dokument

Området

Ingen karta för tillfället.

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.