VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Tomtebobarnens Gata 5

Hjärtligt välkommen till Tomtebobarnens Gata 5 och denna unika tvåa med imponerande takhöjd om drygt 4 meter och stor uteplats i soligt läge!

Lägenheten har alla bekvämligheter man kan önska sig så som ett stilfullt och modernt kök med gott om arbetsyta på två bänkytor av ek samt fullskalig maskinell utrustning. Köket optimerar förvaringsutrymmena med dubbla överskåp samt underskåp. Utöver detta erbjuds ett stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, här finns även dusch med glasvägg samt gott om förvaringsyta. Bostaden erbjuder två sovrum, ett stort med bra plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av garderober som sträcker sig från golv till tak. Utöver det finns ett mindre rum som används som sovrum där en 110 cm säng samt liten förvaringsmöbel får plats. Lägenheten har vita väggar och ett parkettgolv genomgående.

I Annedal bor du i ett nyproducerat och tryggt område med goda kommunikationer tack vare dess närhet till Sundbyberg där du kan ansluta till såväl tunnelbanan som pendeltåg och tvärbana. Lokalt i Annedal finns flertalet smultronställen i form av caféer och restauranger, även ICA-butik och närbutiken Direkten. Gym och frisör finns också lokalt. På ett par minuter når du Bromma Blocks som erbjuder all form av shopping du kan önska i både stor och detaljhandel.

Låter detta som en bostad i din smak?, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lovisa på 076-1762021!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 64.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3371 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad tvåa med en slående takhöjd

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tomtebobarnens Gata 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 64.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64.5 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

På Tomtebobarnens gata möts du av en ljus och öppen hall som direkt du kommer in ger en fin överblick av lägenheten. Här finns gott om plats för kläder och skor på hatthyllor, här finns bra möjlighet att nyttja takhöjden för förvaring.

Kök

Köket går i vitt med detaljer i rostfritt stål, bänkskivan är av ek, väggar är vitmålade samt kaklat i vitt ovan bänk och golv i ekparkett. Samtliga vitvaror är inbyggda och har fronter i rostfritt stål. Köket är utrustat med integrerad micro, ugn, induktionshäll, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Gott om arbetsyta och förvaring finns i underskåp samt dubbla överskåp tack vare takhöjden.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och möbleringsbart på flertalet olika sätt, här finns plats för förvaringsmöbler och stor soffgrupp alternativt stor divansoffa. Väggarna är här vitmålade och ekparketten löper skarvfritt vidare in hit.

Sovrum

Det första sovrummet är stort och rymmer både dubbelsäng samt gott om förvaring både har vita väggar och golv av ekparkett. Här finns en garderobsvägg som ger gott om förvaring.

Sovrum/kontor/klädkammare

Ytterligare ett rum finns i bostaden som i dagsläget används som sovrum. I dagsläget möblerat med en 110 säng och mindre förvaringsmöbel. Rummet lämpar sig givetvis ypperligt även som kontor alternativt klädkammare. Väggarna är vita och golv fortsatt löpande i ekparkett.

Badrum

Badrummet är stort med fullskalig utrustning i from av både tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänk, dusch med glasvägg, toalett, handfat med kommod samt bra med förvaringsplats. Badrummet är vitt helkaklat med grått klinkrat golv.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-03-21
Primärenergital 94

Ekonomi

Lägenhetsnummer 09988
Avgift 3371 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår kallvatten. Värme, el, bredband och kabel-tv. Varmvatten samt elen betalas schablonmässigt för att per kvartal justeras till den faktiska förbrukningen.
Driftkostnad 8 484 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 2 004 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr
  • Övrigt: 2 880 kr

Övrigt avser obligatoriskt tillägg för Kabel-tv- El samt varmvatten debiteras av föreningen baserat på förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,14011%
Andel av årsavgift 1,13428%

Förening

Föreningsnamn Brf Linabergshöjden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-9510
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Linabergshöjden som äger fastigheten Linaberg 35 och består av tre bostadshus med 71 lägenheter. Fastigheten stod klar under 2015.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarplan finns ett garage och här finns även källarförråd. I fastigheten finns även barnvagnsrum och cykelförråd samt rum för källsortering.
Äger föreningen marken Ja, föreningen äger marken.
Antal lägenheter 71
Renoveringar Fastigheten stod klar under 2015. Inga planerade renoveringar eller underhåll föreligger idag.
Parkering Föreningen äger 36 st garageplatser (1104 kr/månad), 3 st MC-platser (500 kr/månad) och 14 st parkeringsplatser utomhus (1000 kr/månad). Till utomhusplatserna är för närvarande ca 10 personer i kö. Till garaget är det ca 30 personer i kö.
Tv och bredband TV via Telia (TVpaket Lagom). Kostanden debiteras via föreningen som ett obligatoriskt tillägg om 240 kr/mån. Bredband via Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I månadsavgiften debiteras utöver avgiften för lägenheten värme, el, bredband och kabel-tv. Varmvatten samt elen betalas schablonmässigt för att per kvartal justeras till den faktiska förbrukningen.

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.