VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Annedal, BROMMA

Tomtebobarnens Gata 25

Varmt välkommen till en optimal 4 rummare om hela 108 kvadratmeter på Tomtebobarnens gata 25. Med en öppen planlösning, stor hall, två badrum och en stor uteplats är bostaden optimal för barnfamiljer. I bostaden finns en stor hall med förvaring bakom skjutdörrar, tre stora sovrum, separat klädkammare, ett öppet och stilrent kök med bänkskivor i marmor, helkaklade badrum och ett stort allrum som rymmer hela familjen.

Bostaden är belägen på fastighetens bottenplan och har därav en stor och barnvänlig uteplats med utgång från vardagsrummet. En ekparkett och neutralt målade enfärgade väggar sträcker sig genom hela lägenheten och skapar ett enhetligt lugnt intryck.

Bostaden är belägen i området Annedal som är en mycket uppskattad stadsdel, området har överlag en mycket hög standard då det i stort sett enbart består av nyproduktioner. Lokalt i Annedal finns ett bra utbud av fik, restauranger och närbutiker. Här finns även flertalet förskolor samt Mariehällsskolan som är en nybyggd skola för årskurs F-6. På ett par minuter når du Sundbybergs C där både tunnelbana, pendel och tvärbana infinner sig. En promenad direkt till Sundbyberg C tar cirka femton minuter och kommunalt tar du dig dit med tvärbanan linje 30 eller med buss 113.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna fantastiska bostad, har du frågor eller är intresserad av visning? kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea/Biarea 63 kvm + 45 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3655 kr/mån
Rum 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Familjevänlig 4a i hjärtat av Annedal

Bild annonsering

Bild annonsering
Bild annonsering

Planritning

Planlösning 1 tomtebo
Planlösning 1 tomtebo
Planlösning alternativ Tomtebo
Planlösning alternativ Tomtebo
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tomtebobarnens Gata 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 63 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 63 kvm
Biarea 45 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall/kapprum

På Tomtebobarnens gata möts du av en ljus och öppen hall som direkt ger en fin överblick av lägenheten. In till vänster finner du ett kapprum med inbyggda garderober med skjutbara dörrar, här finns gott om plats för kläder och skor, ytan här är så pass stor att barnvagn med enkelhet kan parkeras här. Via kapprummet leder dörren till det mindre badrummet.

Kök

Köket går i svala grå toner med detaljer i rostfritt stål, bänkskivan är i vit marmor, väggar är vitmålade och golv i ekparkett. Samtliga vitvaror är inbyggda och i rostfritt stål. På väggen mot vardagsrummet finner du fullstor kyl och frys samt en bänkskiva med förvaring byggd som bidrar till ytterligare arbetsyta. Bänkytan är utskjutande från väggen och blir som en köksö, detta bidrar till ett öppet sällskapligt kök

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och möbleringsbart på flertalet olika sätt, här finns plats för förvaringsmöbler och stor soffgrupp alternativt stor divansoffa. Väggarna är här vitmålade och ekparketten löper skarvfritt vidare in hit.

Badrum

Bostadens första badrumm ligger i anslutning till kapprummet och har vita kaklade väggar och grått klinkrat golv. Här finns toalett, handfat med kommod samt dusch.

Badrum 2

Det andra badrummet ligger till höger sett från hallen och har vitt och grått kakel och klinker. Här finns Tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat med kommod samt badkar.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har vita väggar samt en svart fondvägg på väggen rakt fram när du kliver in i rummet. Golvet är även här en ekparkett. Rummet är stort med plats för rejäl säng samt byrå/förvaring. I rummet finns även en garderobsvägg med skjutdörrar som ger gott om förvaring.

Sovrum 2

Andra sovrummet används i dagsläget som kontor, detta rum är fullt möblerbart med dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Här finns även en garderob. En ekparkett ligger på golvet och väggarna går i en varm rosa/röd nyans.

Sovrum 3

Det tredje och sista sovrummet används idag som barnrum, detta rum ligger i suterräng och har därav fönster upptill. Rummet har ekparkett som golv och gråmålade väggar. Även här finns gott om yta för stor säng och förvaring. Direkt till vänster in i rummet finner du även en inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar.

Klädkammare

I passagen mellan sovrum två och tre finner du en ordentlig klädkammare med väggfasta hyllor och städskåp.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 09-1002
Avgift 3655 kr/mån
Kommentar till avgiften 176 kr/mån tillkommer för TV, bredband samt telefoni
Andel i förening 0,89702%

Förening

Föreningsnamn Brf Linabergs Allé
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769628-8633
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen förvärvade fastigheterna 2017 och består av 97 bostadsrättslägenheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Barnvagns -/och cykelförråd finns i föreningen.
Föreningens ekonomi Föreningen äger marken med äganderätt vilket är väldigt tryggt för framtiden då inga nya och dyra tomträttsavtal behöver omförhandlas. Föreningens ekonomiska plan tillsammans med övriga dokument finns uppladdade på www.mohv.se.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 97
Renoveringar Då fastigheterna är nybyggda finns inget renoveringsbehov idag.
Parkering Föreningen disponerar 52 p-platser och 3 MC p-platser i garaget samt 4 mark p platser.
Tv och bredband Tv, telefoni och bredband är gruppanslutet och ett obligatoriskt tillägg om 210 kr/månad.
Överlåtelseavgift 1138 kr
Pantsättningsavgift 455 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.