Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Beckomberga, BROMMA

Söderberga Allé 62, **Accepterat pris**

- Ljust hörnläge högt upp
- Inglasad balkong i sydöst
- Hiss i huset
- Möjlig 5:a
- Bra förvaringsmöjligheter

Ljust hörnläge på fjärde våningen där hiss finns. Smart planlösning och faktiskt möjlig att bygga om till 5:a för den som vill ha flera rum (se alternativ planskiss*). Genomgående generösa ytor och bra förvaringsutrymmen.

Trevligt område som präglas av mycket grönska samt där närhet finns till skolor, förskolor, ICA-butik och gångavstånd till tunnelbanan. Förening med välskött och stabil ekonomi.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan för visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 101 kvm
Avgift 5529 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1995
Pris 3 495 000 kr Accepterat pris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Powerbild NiklasBergsten

Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Söderberga Allé 62, **Accepterat pris**

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 101 kvm. Lägenhetsregister BRF
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 101 kvm
Byggnadsår 1995
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Hall

Klinkergolv i terrakotta, vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning.

Förråd

Intill hallen finns ett rymligt förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Separat förråd finns även i byggnaden som ingår till lägenheten.

Vardagsrum

Generösa ytor med plats för såväl soffhörna, matsalsbor och arbetsplats om så önskas. Ekparkett på golv, vitmålade väggar samt en vägg med fondmotiv.

Kök

Stora luftiga ytor med mat plats för ett stort sällskap. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Ekparkett på golv, ljusgröna väggar samt en fondtapet av Josef Frank. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i flertalet skp och generösa arbetsytor. Vita skåpluckor, ekbänkskiva och vitt kakel. Här finns utrustning i form av kyl, frys, spishäll, ugn, spisfläkt, micro och diskmaskin. Var ursprungligen två separat rum. Dörröppning finns möjlig att ta upp mot vardagsrummet för den som önskar fler rum. (Se alternativ planskiss*)

Sovrum 1

Stort sovrum som gott och väl rymmer dubbelsäng och erbjuder förvaring i hel garderobsvägg. Ekparkett på golv och ljusa svagt mönstrade tapeter. Kan med fördel delas av till två rum. (Se alternativ planskiss*)

Sovrum 2

Även detta sovrum kan inrymma dubbelsäng. Ekparkett på golv och väggar med ljusa tapeter. Garderob med spegel-skjutdörrar erbjuder förvaring.

Badrum

Blå plastmatta och vitt kakel. WC, badkar, handfat, handdukstork. Tvättdel med bänk, förvaringsskåp samt tvättmaskin(torktumlare. Maskinerna i äldre skick och har inte använts på flera år. Ägaren vill informera om mattsläpp på matt uppvik vägg bakom badkaret. Detta bör åtgärdas vid en kommande renovering. Under tiden bör duschen användas med försiktighet.

WC/Dusch

Blå plastmatta på golvet och väggarna vitmålade samt kakel vid duschplats. Dusch, WC, handfat och badrumsskåp.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-07-04
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3542
Pris 3 495 000 kr Accepterat pris
Avgift 5529 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, TV och bredband
Driftkostnad 4 508 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 590 kr
  • Hushållsström: 2 918 kr

Driftskostnader är baserad på säljarens faktiska kostnad och är individuell för bostadsrättshavaren.

Andel i förening 1,0598%
Andel av årsavgift 1,05985%

Förening

Föreningsnamn Brf Soltunet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716422-1231
Gatuadress Söderberga Allé 54
Postnummer 16862
Ort BROMMA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Soltunet ligger i Bromma i nära anslutning till det expansiva Beckombergaområdet. Här trivs människor i alla åldrar med närheten till parker, strövområden, bad, skolor och förskolor. All tänkbar service och shopping finns i Vällingby Centrum inte långt härifrån.

Föreningen omfattar två bostadshus med adresserna Söderberga Allé 48 t.o.m. 64. Bostadshusen omsluter en stor, grönskande innergård med lekplatser för barnen, boulebana, grillplats och olika sittgrupper.

I föreningen finns 117 bostadsrätter och en kommersiell lokal som för närvarande hyrs av en pizzeria. Lägenheterna är i varierande storlek från 1 till 5 rok.

På gården finns även två gårdshus med bland annat tvättstuga, bastu, uthyrningsrum och cykelförvaring.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil och belåningen är på ca 5.500 kr/kvm enligt senaste årsredovisningen för 2020.
Äger föreningen marken Nej, föreningen innehar marken med tomträtt
Antal lägenheter 117
Antal lokaler 1
Renoveringar Föreningens byggnader är från 1995 och är i bra skick. Man följer sin underhållsplan med löpande underhåll. Planerat underhåll framledes framgår av bifogad årsredovisning.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Till lägenheten hör ett extra förråd. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. *Observera att ev ombyggnation och borttagande av väggar kan kräva styrelsens godkännande.

Dokument

Området

Området Beckomberga är ett lugnt och naturskönt område i utkanten av Bromma med mycket parkmiljö. Mycket grönska och barnvänlighet präglar området. Sedan drygt tio år tillbaka har mycket nyproduktion vuxit fram här och de ursprungliga byggnaderna från 30-talet har renoverats och byggts om till bostadsrätter, vilka utgör hjärtat i området idag. Här bor man lugnt och tryggt med omtyckta skolor och förskolor i området. Kort gångavstånd finns till livsmedelsbutiker och mycket goda kommunikationer mot stan. På lite längre gångavstånd finns också idrottsplatsen Ängby IP där föreningar erbjuder flera olika idrottsaktiviteter.

Närområde

I området finns flera förskolor samt Beckombergaskolan (F-6) och Raul Wallenbergskolan (F-9). Här finns även en ICA nära samt en ICA Supermarket. På cykelavstånd från området finns Vällingby centrum där allt viktigt utbud man kan tänkas behöva finns.

Kommunikation

Från området avgår dels buss 113 som går mellan Blackeberg/Islandstorget och Sundbyberg samt buss 117 mellan Brommaplan och Spånga station. På ca 25-30 minuter kan du ta dig ända in till mitt i city. Ett alternativ kan också vara att ta en promenad på drygt tio minuter till tunnelbanan vid Islandstorget.

Räkna på ditt nya boende