VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Åkeshov, BROMMA

Snörmakarvägen 35C, vån 3

- Genomgående planlösning med fönster åt två håll
- Balkong i söderläge
- Insynsfritt läge
- Fastighet från 2016 med hiss
- Genomgående moderna och påkostade materialval
- Föreningen äger marken
- Badrum med kombinerad TM/TT

Endast några minuters promenad från Brommaplan välkomnas ni till Snörmakarvägen 35C. Fastigheten är lugnt belägen uppe på en kulle med vacker grönska runt omkring. Här finner ni ett modernt boende från 2016 med genomgående moderna och stilrena materialval i sobra färger. Belägen högt upp i huset med genomgående planlösning och stora fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp. Lugnt och insynsfritt läge med utsikt över grönska. Vardagsrum med öppen planlösning mot kök vilket skapar ljusa och sociala ytor. Exklusivt kök med stilsäker inredning och full maskinell utrustning. Rymlig balkong med fritt läge där ni kan njut av sol under stora delar av dagen. Sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringslösningar. Badrum med smakfulla materialval samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilket underlättar vardagen. Generöst med förvaringslösningar i form av flertalet garderober. Lägenheten bjuder på genomgående ljusa och lättmöblerade ytor i absoluta toppskick. Här finner ni exklusiva och genomtänkta materialval vilket skapar en hemtrevlig känsla.

På Snörmakarvägen bor ni med ett lugnt läge men bara några minuter i från pulsen vid Brommaplan. Vid Brommaplan finner ni utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som tar er till city på ca 18 minuter, flertalet busslinjer samt Flygbussarna. Brommaplan erbjuder all tänkbar service med mataffärer, post, bank, vårdcentral, träningscenter, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger som bl.a. sushi, Scandic och pizzeria En kort promenad bort finner ni vackra Judarskogens naturreservat med härlig grönska och trevliga promenadstråk. Helt enkelt de bästa av två världar, välkomna till Åkeshov!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 56 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3133 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016/2017
Pris 3 295 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Malin Siekkinen
Reg. Fastighetsmäklare
0735-01 56 80
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Genomgående 2:a med högt läge & solig balkong!

Föreningens fantastiska takterrass
Föreningens fantastiska takterrass
Utsikt från takterrass
Utsikt från takterrass

Planritning

Malin Siekkinen

Malin Siekkinen

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snörmakarvägen 35C, vån 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 56 kvm
Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)
Övriga byggnader Säljaren disponerar ett källarförråd.

Rum

HALL

På våning tre i modern fastighet med hiss välkomnas ni in i hallen. Direkt möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en hemtrevlig känsla. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr och här finns ni bra plats för avhängning av ytterkläder. Garderober som rymmer gott om förvaring. Vitmålade väggar samt stilrent golv med golvvärme som är genomgående för hela lägenheten.

VARDAGSRUM

Vardagsrum som bjuder på fantastisk rymd och lättmöblerade ytor. Stora fönsterpartier som bjuder på ett generöst ljusinsläpp och underbar utsikt över grönska samt Brommas takåsar. Öppen planlösning mot kök vilket skapar sociala ytor. Här kan ni enkelt möblera med sällskapsdel och mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig plats för matbord.

KÖK

Exklusivt kök med genomgående stilrena och genomtänkta materialval. Överskåp i tvålad mattlackad ek som kombineras med underskåp i gråbetsad ek. Generöst med avlastningsytor i form av bänkskiva i Silestone med snyggt vitt kakel ovan. Full maskinell utrustning: induktionshäll, fläk samt kyl, frys och diskmaskin integrerad i skåpinredningen.

SOVRUM

Rymligt och rofyllt sovrum med gott om plats att möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. Precis utanför sovrummet finner ni förvaring i form av garderober. Från sovrummet nås bostadens balkong.

BALKONG

Fantastisk balkong med högt och insynsfritt läge mot grönska. Balkongen har ett eftertraktat söderläge vilket innebär att ni kan njuta av sol under stora delar av dagen. Här kan ni enkelt möblera med både bord och stolar.

BADRUM

Rymligt badrum med genomgående moderna och stilsäkra materialval i sobra färger. Här kombineras vitt kakel med ljust klinker. Inrett med dusch med glasvägg, wc , blandare och takdusch från Tapwell samt kommod och tvättställ från Swoon. Här finner ni kombinerad tvättmaskin/torktumlare vilket underlättar vardagen. Ovan tvättmaskinen finns praktiska hyllor som rymmer bra förvaring. Spotlights i tak.

Energideklaration

Utförd Ja, 2019-12-05
Primärenergital 95

Ekonomi

Lägenhetsnummer 408
Pris 3 295 000 kr som utgångsbud
Avgift 3133 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme & kallvatten
Driftkostnad 7 998 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 400 kr
  • Försäkring: 398 kr
  • Hushållsström: 7 200 kr

Kostnad för varmvatten är en schablon baserad på tidigare försäljningar i föreningen.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,54178%
Andel av årsavgift 1,56216%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 682 866 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Skräddaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769629-2841
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Skräddaren i Bromma är ett modernt bostadshus med 73 lägenheter som togs fram i ett samarbete med några av landets främsta arkitekter. Inbäddade i riklig grönska uppe på en liten kulle, ligger bostäderna på Snörmakarvägen 35 skyddade från både insyn och stadsbrus men endast tre minuters promenad till Brommaplan. Föreningen är belägen på Snörmakarvägen 35 A-D. Föreningen äger marken.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 73
Renoveringar Moderna fastigheter utan några planerade renoveringar utöver traditionellt underhåll.

Under 2023 kommer föreningen att utföra OVK samt stamspolning.
Parkering Det finns 14 parkeringsplatser som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Möjlighet till parkering på gatan, taxa 5 gäller i området. Möjlighet till boendeparkering för 300 Kr i månaden.
Tv och bredband Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen tillhandahåller cykelförråd samt en gemensam takterrass med fantastisk utsikt.

Dokument

Området

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område belägen i Bromma med närhet till pulsen vid Brommaplan samt enkla kommunikationer in till Stockholms City i form av tunnelbanans gröna linje. På promenadavstånd hittas Judarskogens naturreservat med trevliga promenad- och joggingstråk där öppna ängsmarker blandas med kuperade skogsområden och sjön Judarn som placerar sig mitt i. Trevliga kolonilotter återfinns precis invid Åkeshovs tunnelbanestation där Koloniföreningen Åkeshovs Slottsträdgårdar håller till.

Närområde

På gångavstånd nås Brommaplan med närservice i form av matbutiker, restauranger, apotek, vårdcentral och gym. Avståndet är inte heller långt till Bromma Blocks med stort shoppingcenter.

Kommunikation

Från station Åkeshov och tunnelbanans gröna linje tar det ca 20 minuter in till Stockholm city och från Brommaplan avgår flera bussar mot bl.a. Sundbyberg, Solna och Mälaröarna samt flygbussar mot Arlanda.

Parkering

Boendeparkering gäller i området med taxeområde nr. 5, för nuvarande 300kr/månad. Mer info finns på Stockholms stads hemsida.

Räkna på ditt nya boende