VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Annedal, BROMMA

Pelle Svanslös gata 3

Varmt välkommen till Pelle Svanslös gata 3 och denna välplanerad trea i en välskött och stabil bostadsrättsförening. En genomgående ljus och trivsam lägenhet med en exemplarisk planlösning. Här erbjuds ett rymligt kök med bra plats för matgrupp som luftigt binds samman med ett väl tilltaget vardagsrum där hela familjen får plats. Från vardagsrummet når du ut till den solsäkra balkongen i västläge. Utöver det finns ett stort sovrum med bra förvaring samt ett mindre sovrum perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. I lägenheten finns även en ordentlig klädkammare. Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Brf Strandlycka i Annedal, en mycket välskött förening bildad 2008.
År 2012 färdigställde Veidekke fastigheterna som består av 68 lägenheter och har en stabil ekonomi med en låg belåningsgrad för området om 5 187 kr/kvm. Föreningen sträcker sig på adresserna Pelle Svanslös gata 1-3, Annedalsvägen 26 samt Tappvägen 35-17.

Här bor du i en av Annedals lugnaste delar där trevliga promenadstråk sträcker sig längst med Bällstaån belägen precis intill föreningens adresser. I närområdet finns flertalet fina lekparker, förskolor och skolor som gör området optimalt för barnfamiljen. Bland annat finns en ny park perfekt för lek på Tappvägen samt Annedalsparken på nära håll. I Annedalsparken finns fotbollsplan, lekytor samt plaskdamm för varma dagar. En kort promenad bort finns den populära Marabouparken. En mysig promenad från Annedal genom Marabouparken tar dig dessutom till Sundbybergs centrum där citypulsen med flera restauranger, samt kommunikationer med både buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana finns. På kort avstånd finns handelsplats Bromma Blocks där både detaljhandel och flertalet stormarknader infinner sig.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma och stilsäkra bostad.
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse eller frågor!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 80.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4750 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2012
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pelle Svanslös gata 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 80.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 80.5 kvm
Byggnadsår 2012
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FX-system (mekanisk frånluftssystem)

Rum

Hall

Ljus och inbjudande hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar. Golv i grått klinker samt genomgående vita väggar.

Kök

Köket kläds av vita luckor och mörk bänkskiva av laminat. Gott om förvaring finns i både under och överskåp. Köket är fullt utrustat med integrerad mikrovågsugn, ugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys med full höjd. Golvet kläds av parkett och väggar vitmålade. I köket ryms även en ordentligt matgrupp för 6 personer.

Vardagsrum

Bostaden har ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp av större sort samt tv-möblemang. Bra med väggyta för förvaringsmöbel/vitrinskåp finns. Golvet är fortsatt parkett och väggar enhetligt vita.

Sovrum 1

Bostadens första sovrum är stort med inbyggd förvaringsvägg perfekt för kläder och linne. Här ryms stor dubbelsäng samt förvaringsmöbler.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum lämpar sig perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns diverse olika alternativ för möblering, rummet erbjuder bra plats för säng, skrivbord, förvaringsmöbler samt lekyta.

Badrum

Badrummet är stort och helkaklat med vitt kakel på vägg och mörkt klinker på golv. Här finns utrustning i from av tvättmaskin, torktumlare, badkar med glasvägg, toalett samt förvaring i kommod och skåp.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-11-21
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 321301
Avgift 4750 kr/mån
Kommentar till avgiften Telia Triple-Play tillkommer obligatoriskt på månadsavgiften, 200 kr/mån. Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften, för januari, april, juli och oktober. Se driftkostandsberäkningar för schablonmässigt uppskattad kostnad.
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 2 400 kr

Övrigt avser obligatoriskt tillägg för Telia Triple play om 200 kr/mån.

Andel av årsavgift 0,14626%

Förening

Föreningsnamn Brf Strandlycka i Annedal
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-3965
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Strandlycka i Annedal är en äkta förening och består av 68st lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen registrerades 2008 och husen stod inflyttningsklara under 2012. Fastigheten byggdes av Veidekke Bostad AB. Föreningen innehar marken med tomträtt.
Föreningens ekonomi Föreningen har inga beslutade avgiftsändringar.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt
Antal lägenheter 68
Renoveringar Fastigheten färdigställdes av Veidekke under 2012. Föreningen har en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras.

Inga större renoveringar är utförda.
OVK utfördes hösten 2018.
Luftinjustering utfördes våren 2019.
Ny energideklaration utfördes hösten 2019.
Stamspolning 2022
Rensning av ventilation 2022
Parkering Föreningen har 10 st markplatser på Pelle Svanslös gata. En markplats kostar 650 kr/månad. Tillgång till garage i husen Baltic 24 och 25 finns. En plats i garaget kostar 1 300 kr. Totalt finns 41 platser. Det är för närvarande kö till både garage samt markplatserna. Till markplatserna är kötiden ca 5 år, till garage ca 3-6 mån.
Tv och bredband Kabel-tv och bredband från Telia. Bredband är ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften och hastigheten är 100/100Mbps.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns gemensamma innergårdar med trädäck och grönska där man kan grilla samt lekhörna för barnen. Cykelrum och barnvagnsrum finns i varje hus. I föreningen finns även ett återvinningsrum.
Övrigt HUSHÅLLSEL
Föreningen tillämpar individuell mätning av hushållsel och uppvärmning av varmvatten. Kostnaden aviseras i efterskott och ska betalas samtidigt med månadsavgiften.

OMRÅDET
Välkomna till trevliga Annedal som består av nyproducerade bostäder med varierande arkitektur. Annedal är ett växande område som erbjuder god närservice, flera restauranger, förskola samt rogivande och trevligt promenadstråk längs Bällstaån. Centrala Sundbyberg nås på promenadavstånd med suveräna kommunikationer i form av bussar, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg, kan ni nå Stockholms city på 8 minuter.

Dokument

Området

Stadsdelen Annedal har vuxit fram under de senaste tio åren och består i stort sett uteslutande av nyproduktion under denna tid. Detta ger området en väldigt hög standard. Här finns trevliga fik, restauranger, gym, förskolor, ICA-butik och mycket annat. En mycket uppskattad stadsdel med folk i alla åldrar.

Närområde

Lokalt i Annedal finns ICA-butik och närbutiken Direkten. Centralt belägen i området finns Mariehällsskolan som är en F-6 skola med ca 570 elever. Även tandläkare finns lokalt. Viktig närservice i form av vårdcentralapotek och apotek finns i Sundbyberg. Bromma Blocks ligger granne med området och erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Kommunikation

Goda kommunikationer med bussar som går längs Bällstavägen intill området. På endast ett par minuter når du Sundbybergs C med både tunnelbana, pendel och tvärbanan. En promenad direkt till centrumet tar ca tio minuter. På endast ca fem minuters bilfärd finns Bromma flygplats för den som reser mycket i jobbet.