VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Mariehäll, BROMMA

Mariehällstorget 7

Hjärtligt välkommen till Mariehällstorget 7 och denna välplanerade och stilrena tvårummare. Här välkomnas du av en avskild hall med gott om förvaring, vidare in möts du av ett stort allrum med kök och vardagsrum. Planlösningen är öppen och social mellan kök och vardagsrum, här finns plats för stor matgrupp, soffgrupp samt förvaringsmöbler. Vardagsrummet har stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp, här kommer du även ut på den rymliga balkongen placerad mot gård, här ryms en ordentlig loungegrupp.

Bostaden har en avskild klädkammare perfekt för extra förvaring av kläder/prylar alternativt som walk in closet. Sovrummet är stort och rymmer ledigt en stor säng med tillhörande sängmöbler samt förvaring i garderober. Bra med yta för arbetsplats finns.

På Mariehällstorget bor du i ett nyproducerat och tryggt område med goda kommunikationer precis intill bostaden. Lokalt i området finns flertalet smultronställen i form av caféer och restauranger, däribland restaurang Brödernas som ligger precis på andra sidan gatan, där ligger även ICA placerad. På ett par minuter når du både Sundbybergs centrum och Bromma Blocks handelsområde som erbjuder all form av shopping du kan tänkas behöva.

Ta vara på möjligheten att förvärva denna trivsamma tvåa,
kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid frågor eller vid intresse av visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 65 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2645 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Rymlig tvåa precis intill Mariehällstorget

Planritning

Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Mariehällstorget 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65 kvm.
Hiss Ja
Våning 1 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 65 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

I hallen välkomnas du av gott om yta för förvaring och avhängning. Golv av parkett och väggar vita.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och möblerbart på flertalet olika sätt, bra yta för soffgrupp och fåtöljer finns. Väggar är här delvis vita och delvis av tapet i varm beige ton. Golv fortsatt av parkett.

Kök

I köket finns gott om arbetsyta på bänkskiva av laminat, köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, integrerad mikrovågsugn, induktionshäll samt ugn. Luckor med kromade beslag och kaklad vägg. Även här är golv av parkett och väggar vitmålade.

Sovrum

Sovrummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Här finns garderober samt bra yta för mindre förvaringsmöbler exempelvis byrå. Väggar är vita och golv av parkett.

Badrum

Bostadens badrum är stilfullt helkaklat med vitt kakel och mörkt klinker som golv. Här finns dusch, handfat med kommod samt spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-07-11

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00041
Avgift 2645 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme samt bostadsrättstillägg ingår. El och vatten debiteras efter förbrukning. Obligatorisk avgift på 239 kr/mån tillkommer för Telia Triple Play via fiber - TV-paket Lagom, bredband 100/100 Mbit/s, fast telefoni (trafikavgift ingår ej)
Andel i förening 1,37741%
Andel av årsavgift 1,37743%

Förening

Föreningsnamn BRF Portalen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-3760
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 71
Antal lokaler 4
Renoveringar Framtida: Ingen större reparation, förbättring eller ombyggnad planerad

2021: Byte till LED-armaturer i garaget
2021: Elbilsladdning, 10 nya platser i garaget och 2 utomhus
2021: Optimering av system för värmestyrning
2018: Elbilsladdning, 7 platser i garaget
2017: Passersystem entréer (porttelefoner/taggar)
2016: Passersystem garage (fjärrkontroller/taggar)
Parkering 47 platser som hyrs ut för 700 kr/mån enligt kölista hanterad av Aimo Park, tel 0771-96 90 06. Av dessa är 17 platser med laddbox för 100 kr extra per månad samt debitering av faktisk el-förbrukning.
Tv och bredband Obligatorisk avgift på 239 kr/mån för Telia Triple Play via fiber - TV-paket Lagom, bredband 100/100 Mbit/s, fast telefoni (trafikavgift ingår ej)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Cykel- och barnvagnsförråd finns.
Övrigt Sopsug för matavfall, restavfall och tidningar. Återvinningsrum för förpackningar av glas/metall/plast/papper, samt för batterier. För övrigt avfall hänvisar vi till återvinningscentraler vid Bromma flygfält och Enköpingsvägen.

El: Föreningen har tecknat avtal som täcker även lägenheter och hyreslokaler, vilka debiteras efter sin förbrukning

Vatten: Varje lägenhet debiteras efter sin förbrukning av varm- och kallvatten

Dokument

Området

Välkommen till Bromma och Mariehäll som är ett populärt och modernt område. I området växer moderna och vackra bostadsområden fram. Förutom moderna fastigheter finns natursköna omgivningar där Bällstaån rinner igenom och mynnar ut i Mälaren. Längs ån finns promenadstråk och strandbryggor som är populära att sitta vid. Kring området är det promenadavstånd till shoppingbutiker och servicebutiker. Smidigt med området är att det finns väldigt bra kommunikationer till vart du än ska i Stockholm via Tvärbanan och bussar

Närområde

På gångavstånd från Mariehäll finner du Sundbybergs centrum. Köpstråk Sundbyberg har över 120 butiker och över 35 restauranger och caféer, en teater och allmän service. Köpstråk Sundbyberg erbjuder en annorlunda och unik mix av kända märkesbutiker, småbutiker, hantverkare, restauranger och nattklubbar endast 8 minuter från Stockholm City.
Ytterligare ett promenadavstånd bortom bostaden finns Bromma Blocks och även här ett stort utbud av shoppingbutiker, mataffärer, gym, restauranger och diverse butiker

Kommunikation

Tvärbanans nya hållplatsen vid Bromma blocks är bara några minuter bort och tar er vidare till tex Alvik. Tvärbana finns även vid Bällsta Bro som går mellan Alvik och Solna C. Tunnelbanans blå linje går ifrån Sundbyberg C in till T-centralen på ungefär 10 minuter. Pendeltåg går via Sundbyberg C till T-centralen.
Med buss 509, 152 & 112 tar du dig till Bällsta Bro och sedan vidare till bland annat Liljeholmen, Alvik, Brommaplan och Spånga.
Cykelväg går ifrån bostaden till Karlbergs Slott och Pampas Marina vidare in till Stockholm C.
Brommas flygplats ligger ungefär 5 minuters färdväg bort.

Parkering

På gatorna i området råder boendeparkering, för mer information se www.stockholm.se/parkering.